Jump to content

Gagour2000

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Χιος
  • Ενδιαφέροντα
    Case Modding, Pc Hardware

Gagour2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gagour2000

    Το case modding στην Ελλάδα

    kpetros έχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα τις τιμολόγησης όμως στο χέρι μου είναι να "πουλήσω" σε κάποιον την δουλειά μου σηλ να πείσω τον πελάτη να φτιάξει και άλλα πράγματα πάνω στο κουτί του. Επίσης η τοποθέτηση ενός πλαϊνού δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση δεδομένου ότι εκτός από το τζάμι που θα κόψεις πρέπει να διαμορφώσεις αναλόγως και το πλαίσιο από το οποίο θα στηριχτεί. Επίσης δεν είναι μόνο το πλέξι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Προσωπικά στο Thermaltake Xacer VI έχω χρησιμοποιήσει ριτίνη πάχπυς ενός εκατοστού και μου στοίχησε 70 ευρώ σε διαστάσεις 50εκ * 55εκ. Σίγουρα όμως στην τιμή της πρώτης ύλης θα προσθέσω και κάποιες εργατοώρες μένοντας πάντα σε λογικά πλαίσια όπως ανέφερε ο φίλος rastafari Φίλoi karmen1983 και GregEl σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διέθεσατε και για την απάντηση σας. Ναι σίγουρα δεν έχω σκοπό να παραμείνω στο κομμάτι του case mod. Αν τελικά ανοίξω κάτι αυτό θα είναι full servis hardware και Software επειδή όμως πολύ την σήμερον εποχή επισκευάζουν υπολογιστές θέλω να το προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα "πουλώντας" ως βιτρίνα του μαγαζιού το case mod. Θα υπάρχει και η πώληση ανταλλακτικών και accessories. Σίγουρα θα υπάρξει και e-Shop με έτοιμους μονταρισμένους υπολογιστές που θα απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα.
  2. Καλησπέρα σας... Θα θελα να ανοίξω ένα θέμα σχετικά με το case mod στην Ελλάδα. Προσωπικά ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το θέμα διαμορφώνοντας κουτιά υπολογιστών για γνωστούς μου. Σκέφτομαι το χόμπυ μου αυτό να το εξελίξω και επαγγγελματικά ανοίγοντας ένα εργαστήρι μεταποίησης κουτιών. Οι ενδοιασμοί μου όμως είναι οι εξής: Κατά πόσο θεωρείτε ότι μπορεί να πετύχει στην χώρα μας ένα τέτοιο εργαστήριο? Κατά πόσο είναι διαδεμένο το case mod στην Ελλάδα? Πόσα χρήματα προτίθεται να διαθέσει κάποιος για να διαμορφώσει το κουτί σύμφωνα με τα γούστα του? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Παρακάτω σας παραθέτω ένα δείγμα της δουλειάς μου
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.