Jump to content



wifi σημα σε αποσταση 1 km


axilleaszante

Recommended Posts

οπως λεει και ο τιτλος θελω να στηλω σημα wifi προς μια κατευθινση σε ακτινα 1 km . εχω απολιτη οπτικη επαφη καθως ειναι λημανι και η τοποθεσια απο εκει που θα εκπαιμπω. γυναιτε ενα κηνιτο να συνδεθει σε αποσταση περιπου 700 μετρα το μαξιμουμ? τη εξοπλισμο να χρησιμοποιησω? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Η κεραια που διάλεξες δεν είναι πολυκατευθυντικη. Δηλαδή θα στέλνει το σήμα με συγκεκριμένο σημείο κι όχι παντού οπως των ΑΡ. Θες τύπου Omni.

Δες και το ανάλογο μοντέλο της Mikrotik

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
ποιο ακριβος το μοντελο της mikrotik θα μου πρωτινατε και ποια κεραια?

δεν εχω δουλεψει τα συγκεκριμενα αλλα νομιζω με δυο τετοια εισαι κομπλε

MikroTik RBSXT-2nDr2 2,4GHz, 2x10dBi, 802.11b/g/n, RouterOS L3

Link to comment
Share on other sites

Αν βαλω για access point το MIKROTIK RBGrooveA-52HPn 802.11a/b/g/n Level4 θα μπορω να βαλω το Ubiquiti NanoStation LocoM2 (NSLM2), MIMO Outdoor airMAX™ σε 300 μετρα αποσταση απο το access point? Δηλαδη ενοω οτι η περιοχη που θελω να καληψω βρισκεται σε αποσταση 300 μετρα απο το accesspoint. Μπορει να γυνει με αυτον το εξοπλισμο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.