Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜD MoBo ΚΛΠΚΛΠ


CyBeR_JiM

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ OVERCLOCKING ΣΤΟΝ CPU ΜΟΥ ( AMD Athlon 2600+ bARTON )

ANEBAΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ 200FSB :tomato::jump::tomato:

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ******* ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ...

ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ PC. ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Η MoBo ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ******* TO PC ΠΕΤΟΥΣΕ .

ΑΛΛΑΞΑ ΛΟΙΠΟΝ MoBo ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ FORMAT TON HDD ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ PC ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ.. :mad: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ FORMAT ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ OVERCLOCKING ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕ RAM,CPU,GPU OR SMTH ????

PLZ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Υ.Γ: PC: MSI K7N-DELTA

AMD Athlon 2600+ bARTON

2x256 DDR 400 KINGSTON

nVIDIA FX 5200

HDD 80GB WD

Link to comment
Share on other sites

Αν καταλαβα καλα αυτο που εκανες ΔΕΝ νομιζω οτι χρειαζοταν αλλαγη μητρικης αλλα μονο κανα clear cmos αλλα τελως παντων ελπιζω να μην χρειαστηκε να πληρωσεις για την αλλαγη μητρικης τουλαχιστον....

Κατ'αρχην η μητρικη σου υποστηριζει 200 FSB οπως και οι μνημες σου αρα αν δεν εκανες κατι παλαβο απλα δεν τα σηκωνει ο επεξεργαστης σου.

Επισης ειναι πολυ πιθανο να μην χρειαζεσαι φορματ και περασμα windows λογω της ιδιας ακριβως μητρικης, αλλα windows ειναι αυτα και μποριε να εφαγαν καμμια φλασια οποτε αν δεν βαριεσαι κανε ενα φορματ.

Δεν νομιζω να εχει πειραχτει hardware απο την αποπειρα overclocking που εκανες! Αν ειχε πειραχτει κατι απο αυτα που λες ο υπολογιστης δεν θα δουλευε. Αν εχεις παντως πολλες μπλε οθονες μπορει να εχει παιξει καμμια ταπα στις μνημες, αλλα σε καθε περιπτωση θεωρω οτι πρωτα φταινε τα windows και μετα το hardware...Format και αν δεν "σαξει", ξαναποσταρε!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.