Jump to content



7970 vrm temps


Blinky

Recommended Posts

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό...

Έχω μια sapphire reference 7970 και πρόσφατα της έβαλα fullcover block της koolance (VID-AR797).

Ενω η κάρτα γενικά κλοκαρει πολύ καλά και οι θερμοκρασίες πυρήνα ποτε δεν ξεπερνανε τους 50 βαθμούς,έχω ένα θέμα με μακροχρο θα σταθερότητα. Αν τρέξω σε loop κάποιο bench, πχ το metro last light σε κάποια φάση θα κρασαρει...όχι σύντομα,στο μισάωρο πχ αλλα θα γίνει σίγουρα! Θα έλεγα πως απλά δεν είναι τόσο σταθερό το overclock όσο νόμιζα, όμως εντυπωσιάστηκα όταν είδα ότι το κάνει και σε εντελώς stock συχνότητες!

Επειδή η θερμοκρασία πυρήνα είναι πολύ καλή,λέω μήπως δεν έχει πατήσει καλά το block στα vrms...

Οι θερμοκρασίες τους μετα απο μισή ώρα πχ φτάνουν τους 85 για το vrm1 και τους 70 για το vrm2... Κατά πόσο αυτές κρίνονται λογικές? Δεν είναι ψηλές για fullcover wc block? Πάντως ακόμα και έτσι,είναι λογικό να κρασαρει όταν δεν 100ριζουν καν πχ? Δηλαδή με το stock cooler ήταν καλύτερες?

Το έχω το stock cooler να το ξαναδοκιμάσω,απλά είναι τρελος μπελάς αυτη τη στιγμή να ξεστησω την υδροψυξη...και αν το κάνω θα είναι μόνο για να ξαναβάλω το block αν όντως δεν πατάει καλά...

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δε πάτησε καλά, με 50C στο πυρήνα έχω 55C στα VRM's.

Watercool το block μου.

ετσι πιστευω, αν και δε νομιζω πως θα επρεπε να τα παιζει σοτυς 80 βαθμους....και με το stock πιστευω θα πιανουν στανταρ τετοιες θεμροκρασιες...

Παντως επειδη το block το πηρα μεταχειρο απο ebay και μαλλον εχει γινει βλακεια με τα thermal pads, ξερει κανεις που μπορω να αγορασω τετοια καινουρια να βαλω πιο παχια για να ερχεται καλυτερα σε επαφη?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.