Jump to content



Corsair Carbide Air540 Black


Recommended Posts

πωλείται το κουτί του τίτλου σε άψογη κατάσταση. Λείπουν τα καπάκια των 5,25 και το φίλτρο μπροστά. Εχει τοποθετηθει όμως σίτα μπροστά η οποία κάνει μια χαρά την δουλειά του φίλτρου και επιτρέπει την τοποθέτηση ανεμιστήρων και απέξω έτσι ώστε να μπορεί και να μπει τριπλό ψυγείο με push pull διάταξη. όποιος θέλει μπορω να του το δείξω στο skype. το κουτί έχει αγοραστεί πριν λίγο καιρό από ένα παληκάρι από τον οποίο το αγόρασα. Δεν έκανα εγκατάσταση σύστηματος, μόνο το καθάρισα ενδελεχώς. Συνοδεύεται από 3 ανεμιστήρες 140mm.

Ζητώ 70 ευρώ. το κουτί βρίσκεται στο Άργος της Πελοποννήσου και μπορώ να το βάλω στα κτελ για όποιον το θέλει στην αθήνα. Δεν θα απαντήσω σε παζάρια. Η αγγελία έχει μπει και σε άλλο φορουμ.

όσο αφορά στα καπάκια και στο φίλτρο είναι πολύ πιθανό να σας τα στείλει η corsair με ένα email. Δεν μπορώ να το εγγυηθώ αλλά μου έχουν στείλει κάποια πράγματα που παρουσίασαν πρόβλημα στο 800d χωρίς να μου ζητήσουν απόδειξη αγοράς, μόνο απλή επικοινωνία με email.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.