Jump to content



League of Legends websites


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα λίγη βοήθεια. Λοιπόν για να σας βάλω στο κλίμα το league of legends είναι ένα online παιχνίδι στο οποίο 10 παίκτες (ανθρωποι) παίζουν 5 εναντίων 5 ο καθένας με κάποιον φανταστικό χαρακτήρα. Και ουσιαστικά υπάρχουν κάποια ματς 5εναντίων5. ο καθένας έχει ένα όνομα στο παιχνίδι, μπορεί να προσθέσει φίλους, έχει γενικά ένα προφιλ που γράφει το επίπεδο του, πόσα ματς έχει παίξει και λοιπά που μπορεί ο καθένας να βλέπει (έχοντας κατεβασμένο φυσικά το παιχνίδι). Πάμε στο θέμα μας λοιπον. Υπάρχουν κάποια sites, όπως LoLNexus ή lolking.net τα οποία προσφέρουν μια αναζήτηση προφίλ παίχτη, η οποία μοιάζει με αυτή που μπορείς να κάνεις στο παιχνίδι αν το έχεις κατεβασμένο - δείχνει ακόμα και εξτρα πληροφορίες του προφίλ καποιουνού. Και έχω την αξής απορία: πώς λειτουργούν αυτά τα sites;' πώς έχουν τις πληροφορίες του προφίλ σου; Γίνεται επομένως να φτιάξει ο καθένας κάποιο παρόμοιο site;(ενδιαφέρομαι :p) (φυσικά αυτά τα sites δεν τα τρέχει η ίδια η εταιρία και γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο).

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση :D

Έχω ακούσει για το API και έχω API key, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς το χρησιμοποιώ αυτό ωστε να φτιάξω κάποια τέτοια αναζήτηση προφιλ στο site μου, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; :whistle2:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.