Jump to content



προβλημα μαλλον μητρικης AMD


cos1968

Recommended Posts

Καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα εχω ενα desktop amd ανοιγει κανονικα αλλα δεν μπουταρει να κανει εναρξη ,αλλες φορες κολαει στην εκκινηση και αλλες δεν παει ουτε στο logo .

Αλαξα την cmos εκανα απειρες φορες bios reset .

Bασικα εχω την μητρικη εξω απο το κουτι μονο με καινουργειο τροφοδοτικο και δοκιμαζω να μπουταρω αλλα τιποτα οποτε θελει παλι δειχνει logo

Link to comment
Share on other sites

Έγινε μετά από κάποιο bios update; 'Εχεις ελέγξει το τροφοδοτικό σε άλλο PC για να δείς αν λειτουργεί σωστά ή μήπως είναι ανεπαρκές για συστημά;

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν περναει το bios loading (Φανταζομαι αυτο εννοεις "logo") τοτε ναι υπαρχει θεμα στην μητρικη, αν το περνας και απλα κολλαει μετα , δεν ειναι θεμα μητρικης 100% μπορει δισκου/ραμ και drivers.

Δοκιμασε με ενα στικακι RAM την φορα και χωρις συνδεδεμενα USB επισης μπορει κατι αλλο να το προκαλει.

Αν δεν γινετε τιποτα τοτε RMA προφανως γιατι τα εχει παιξει.

Link to comment
Share on other sites

οταν αποφορτιζεται η cmos ανοιγει στο και καμια φορα στο bios διαβαζει στο bios και το σκληρο και το dvd rom αλλα οτα ξαναμπουταρει νΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ τιποτα δεν εχω εικονα.

Τι ενοεις να βαλω usb ram δν καταλαβα???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.