Jump to content

potis

Premium Members
  • Posts

    482
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by potis

  1. potis

    Θεμα με οθονη.

    Ακομα δουλευει, δεν εχει κλαταρει τοσο πολυ ωστε να παει για πεταμα/repair, απλα την ανοιγω καμια 30 δευτερα πριν ανοιξω το PC να "ζεσταθει λιγακι" και δεν καταλαβαινει τιποτα. Μου δινει χρονο να μαζεψω λεφτα εστω!
  2. Εχει εως εξης. Πριν 2-3 μερες ανοιγω το PC-->οθονη οπως κανω παντα και απλα δεν κοιταζω κτλ, γυρναω και βλεπω οθονη κλειστη-->Παταω κουμπι, ανοιγει για 0.5 sec βλεπω desktop, μαυρη, κλεινη αμεσως η οθονη-->κουμπι ξανα-->το ιδιο το κανω καμια 20 φορες και τιποτα. Ρestart PC μηπως ειναι καλωδιο/GPU θεμα τιποτα, βγαζω/βαζω καλωδια ρευματα, αλλαζω πολυμπριζο, ε καποια στιγμη ανοιξε. Αλλα ενιωθα μια "κιτρινιλα" στο ασπρο background. (η απλα πιστευω οτι κατι χαλασε και το "βλεπω") Το ξακαεκανε 2 φορες απο τοτε και προφανως θα το ξανακανει, τελευταια φορα που το εκανε, εκλεισα το PC, ανοιξα οθονη και την αφησα κανα 5 λεπτο να λεει τα no signal και ενιωσε μετα, που μου κανει για θεμα πυκνωτων. Ειναι πυκνωτες? Κανεις που εχει δει παρομοιο θεμα? Να την πεταξω απο μπαλκονι ή αξιζει να τιν παω ηλεκτρονικο? Ειναι μια απο τις κλασσικες LG 24' στα 150ε που κυκλοφορουν τα τελευταια 10 χρονια, δεν ειναι τιποτα σοβαρο. Ευκαιρια για 144Hz οθονη
  3. Και γιατι δεν μπηκε η δευτερη εικονα που δειχνει οτι core per core δεν εχουν καμια διαφορα? http://img.expreview.com/review/2016/12/Corei7_7700k/7700vs6700_4G.png
  4. potis

    Προβλήματα αφής  παρουσιάζουν τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus

    Δεν μπορω να πω οτι με στεναχωρει ιδαιτερα, παρολο που Iphone 6 ειναι το πρωτο Apple product που δεν θεωρω 100% σκουπιδι, πανε και το ναυαγουν και αυτο :D, ναι ξερω, personal opinion. Και σιγα μην κανουν τιποτα, θα βγει το Iphone 7 με new feature BETTER TOUCHSCREEN.
  5. potis

    Sharing program?

    Ωραια, αυτο που θελω να κανω ειναι ακριβως αυτo: Ειναι 2 φακελοι, περιπου 5000 αρχεια, συγκεκριμενα WoW Addons και τα settings τους, Interface/WTF για οσους παιζουν ειναι γνωστο τι λεω. Θελω να επιλεξω τους 2 φακελους, μεσα απο το folder του WoW να κανουν upload/sync τυπου Dropbox/Google Drive χωρις να χρειαζεται να μπαινουν στο Local Cloud που δημιουργουνε αυτα τα προγραμματα. Ξερω οτι γινεται μεσω CMD commands μεσω dropbox αλλα δεν θελω να το κανω γιατι ολο και κατι θα παει στραβα οσο αφορα το WoW τωρα που ειναι σε καθε μερα patch για καθε διμηνο λογω expansion. Απλα θελω να κανει sync το προγραμμα, τυπου dropbox χωρις να κανει create local cloud απευθειας τα 2 επιλεγμενα folder χωρις να χρειαζεται commands και τα λοιπα με τα γνωστα προγραμματα ωστα να υπαρχει το Folder στο local cloud αλλα να το βλεπει το WoW και μεσα στο φακελο του, δεν θελω τετοια, θελω απευθειας sync εκτος αν δεν υπαρχει οποτε απλα θα το κανω manually μια στο τοσο.
  6. Λιγο πολυ ψαχνω το εξης: Θελω να κανω upload 2 φακελους οποτε υπαρχουν αλλαγες σε αυτους χωρις να χρειαστει να τους μετακινησω σε special folder οπως του Google Drive/Dropbox και χωρις να χρειαστει να κανω CMD και τα λοιπα links ωστε να μπορω να το κανω αυτο. Υπαρχει κατι τετοιο η απλα να αρχισω τις διαδικασιες?
  7. potis

    Corsair Void Wireless RGB 7.1 Headset Review

    Ναι το προβλημα λεγεται CUE. Τα ακουστικα εχουν θεμα με το προγραμμα. Τι δεν καταλαβαινεις?
  8. potis

    Corsair Void Wireless RGB 7.1 Headset Review

    Ναι, τωρα θα βγαλω λιγο σαρκασμο..ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΠΩΠΩ! Προφανως εχω κανει τα παντα, παντα ειναι τα παρασιτα εκει μολις μπει το CUE.
  9. potis

    Corsair Void Wireless RGB 7.1 Headset Review

    Ειμαι σιγουρος οτι ειχα κανει comment για αυτο το review..τι απεγινε? Τελος παντων. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. Για τα λεφτα τους δεν αξιζουν μια, ειπα με τα drivers θα γινουν καλυτερα και μονο χειροτερα εγιναν, δεν μπορω ουτε να εχω το windows volume πανω απο το 20 αν "τρεχει" ηχος και δεν παραγεται (AFK μεσα σε game για παραδειγμα, που χρησιμοποιει τα ακουστικα αλλα δεν παραγει κατι γιατι ειμαι ακινητος/music off) και τα παρασιτα δεν παλευονται. Εχω να μαλωσω με πλαισιο αυριο..
  10. potis

    Γνώμες για σύνθεση GAMING PC εώς 1500 ευρώ!

    Δεν υπαρχει αντιστοιχη σε AMD και δεν θα υπαρχει για κανα 6μηνο ακομα. Ολες οι τιμες στην ελλαδα ειναι ετσι, δοκιμασε e-shop, msystems δεν ποσο τις εχουν, πανω κατω στα 600ε, και μην παρεις καμια Founders Edition καμια σοβαρη MSI/Gigabyte κτλ. Παμε σε 1151 γιατι δεν εχει νοημα να βαλει κατι αλλο, δεν θα δει διαφορα , και θα δωσει 100ε πανω σε CPU και καμια 100ε σε mobo.
  11. potis

    Γνώμες για σύνθεση GAMING PC εώς 1500 ευρώ!

    Με ελληνικες τιμες, αν δεν πεταξει τα λεφτα για ομορφια, σε κουτια κτλ δλδ, μπορει ανετα να κανει ενα: Ι7 6700Κ Οποιαδηοποτε Z170 στα 150-160ε ωστε να μην βαλει καμια starter απλα οχι τις πανακριβες που δεν νομιζω να τις χρειαζεται Να ξεκινησει με 1χ8GB RAM stick στα 3000Ηz Και μια GTX 1070 και ειναι κομπλε. Γρηγορα που ειδα τις τιμες μπορει ανετα να κανει το παραπανω, να χωρεσει ενα σοβαρο τροφοδοτικο modular και ~100ε, και εναν SSD 250/256GB και βγαινει καπου στα 1500ε και αυτο το εκανα με 100ε κουτι, αν βαλει καποιο λιγοτερο ακριβο τοτε ισως να χωρεσει 16GB ραμ με την μια.
  12. potis

    Αναβάθμιση ΝΑΙ ή ΟΧΙ τώρα

    Δεν το ειπα προσβλητικα Εγω μαζι σου παρε οτι γουσταρεις για να ηρεμησεις απλα και καλα αγοραζουμε για το τι χρειαζομαστε , οπως ειπα εγω θα περιμενα μεχρι Ιανουαριο για τα καινουργια και δεν θα αγοραζα τωρα. 6700Κ ή 6800Κ αν δεν τα θες για σοβαρη δουλεια οπως rendering δεν θα δεις διαφορα με τα cores.
  13. potis

    Αναβάθμιση ΝΑΙ ή ΟΧΙ τώρα

    Προσωπικα θα περιμενα Kaby Lake/Zen για την αγορα, καθαρα να δουμε τι θα βγαλει η AMD (Αν και παλι Intel θα βαλω ισως αλλαξουν τιμες?) και δεν θα αγορα τωρα, αν και υπαρχει τεραστια διαφορα μετα απο 6-7 χρονια CPU. Επισης οπω ς αναφεραν αλλοι, γιατι με το ζορι τετοια CPU? Προφανως απλα για την καυλα ετσι? Σε αυτο κανεις δεν μπορει να σε πεισει αλλα νομιζω και ενας ι5 κανει την δουλεια σου και γλυτωνεις καμια 200-250e?
  14. potis

    Ασταθη fps,τι φταει?

    Οχι, κακοπρογραμματισμενα game απο κονσολες λεγονται και εχεις και AMD CPU που δεν εχουν θεμα για single player αλλα δεν βοηθανε στα κονσολοgame. Ειδικα το Watch Dogs εχει απειρα θεματα. Μαθε να ζεις με αυτο, τσαμπα λεφτα θα δωσεις, αντε αλλα 8GB RAM δεν θα σε πανε αχρηστα μιας και ΟΛΑ ΑΥΤΑ εχουν memory leaks οποτε ισως να σε βοηθησει να υπαρχει αλλα διαφορα μεγαλη δεν θα δεις. Αν δεις πες εδω να ξερουμε.
  15. potis

    Αναβάθμιση PC

    Το μονο που χρειαζεσαι ειναι εναν SSD, βρισκεις τους 240GB-256GB σε προσφορες απο 70ε οποτε με τα υπολοιπα 430 για GPU/RAM. Παρε αλλα 2 4αρια να εχεις 16 νομιζω απο 50ε βρισκεις ανετα, ισως λιγοτερο. Και παρε και μια R9 480 οταν βγει σε καμια 15αρια μερες που θα υπαρχουν στα 250-300 που θα εχει στην ελλαδα και εισαι κομπλε. Σου μενουν και λεφτα να αλλαξεις κουτι και τροφοδοτικο, δεν με αρεσουν τα non-awarded τροφοδοτικα γενικα (Δεν χρειαζονται για gaming απλα αναφερες το κουτι σαν αθλιο οποτε δειχνεις οτι θες να το αλλαξεις :D) CPU δεν χρειαζεται να αλλαξεις. Πες 70+50=120+250=370. 130ε για κουτι τροφοδοτικο, κοιτα σε κατι σοβαρο στα 550W (Superflower/XFX κτλ) οποτε πες 70ε εκει και αλλα 60-70 σε κουτι. Τωρα αν δεν θες overall upgrade και θες απλά high settings τοτε παρε απλα μια 1070 που λιγο πολυ 500ε θα κανει.
  16. potis

    αγορά gaming pc

    Αυτο που λετε σε ατομα που ουτε τι να αγορασουν ξερουν να κανουν overclock με ξεπερναει πραγματικα. Βαριεμαι να γραφω γιατι και πως, οποτε περιληπτικα: Ι5 6500 Z170 μητρικη οτι βρεις ποιο φθηνη καθαρα για RAM support στο μελλον και τωρα. RAM θα βαλεις 2400Mhz οχι 2133. Μην βαλεις Μ2 για κανεναν λογο, πεταμενα λεφτα, ενας απλος SSD κανει την δουλεια σου,υπαρχουν απειρα μοντελα και κατω απο 100ε που ειναι μια χαρα, Crucial BX/OCZ Trion 150 κτλ. Καλα για αποθηκη HDD δεν ασχολουμαι καν, WD Blue ειναι default choice εδω και 5-6 χρονια. Βαλε οτι κουτι θες να βλεπεις, το airflow σε default καταστασεις ειναι καθαρα αστειο, αν και το κουτι που προτεινουν τα παιδια ειναι καλο οποτε πανε εκει. Τροφοδοτικο δεν βαζουμε πανω απο 550W για μονες καρτες, δεν εχουμε 2011 πια, βαλε ενα σωστο Superflower/EVGA/Seasonic κτλ. Και οτι λεφτα μεινουν αγορασε την καρτα που θες.
  17. potis

    Αγορά νέας VGA μετά από κάψιμο

    Προφανως εννοει το "Τους εξηγουσα οτι η καρτα κανει παραξενα και με γραφαν στα official forums οποτε παω σε nvidia σαν εκδικηση."
  18. potis

    Αγορά νέας VGA μετά από κάψιμο

    Η αληθεια ειναι να περιμενεις καμια 1060 γιατι τσαμπα τα λεφτα αλλιως εκτος βεβαια αν δεν μπορεις να περιμενεις κανα 2μηνο αφου καηκε η καρτα. Παλι αν δεν μπορεις θα προτεινα απλα καμια μεταχειρισμενη 960/970 που θα βγουνε πολλες στο φορουμ τωρα μιας και πολλοι πανε για αλλαγη καρτας, συμφερει απο οποιαδηποτε αγορα ψευτοκαρτουλας που θα σκασεις 150-200ε, καλυτερα να σκασεις 200ε για μια 970 παρα για 950. Αν δεν θελεις ουτε αυτο τοτε 950 ειναι μονοδρομος.
  19. softXpand, δημιουργεις Virtual (2 PC σε 1) κανεις assign που θες τι, και δεν εχουν θεμα. Το χρησιμοποιησα να κανο 2 ατομα να παιζουν HOTS απο ενα PC, εχει μερικα bug (Αναλυσεις, alt tab etc) αλλα γενικα δουλευει σωστα oποτε απλο browsing δεν παιζει να εχει μεγαλο θεμα. Δοκιμασε το trial και μετα αγορα για να συνεχισεις, προφανως.
  20. potis

    αποριες σχετικα με τον υπολογιστη

    Δες το καλωδιο του σκληρου σου, βγαλτο/βαλτο. Γενικα ειναι θεμα δισκου αυτα τα αποτομα "Slow downs" και crushes οποτε παει για αλλαγη.
  21. potis

    Μετάβαση σε VDSL

    Μαθε απο ποσο μακρια θα παιρνεις VDSL και μετα βλεπεις. Αναλογα την περιοχη βεβαια, δινουν απο αλλα σημεια ADSL και VDSL. Αν πραγματικα εισαι σε 24αρα και πιανεις 6, τοτε εισαι λιγο πολυ οπως ημουν εγω χρονια πριν βαλω VDSL καπου στα 2.5-3 χιλιομετρα απο το κεντρο και τωρα εχω το καφαο στα 25 μετρα εδω και 2 χρονια και προφανως η διαφορα ειναι τεραστια.. Αν και αν εχεις μονο Wind δεν νομιζω να δινει απο καφαο? Εκτος αν αλλαξε κατι οποτε αν δινει απο κεντρο, δεν μπορεις καν να βαλεις VDSL. Γενικα ψαξτο και μην βιαστεις.
  22. potis

    Καρεκλα, λιγη βοηθεια...

    Ναι, εψαξα περα δωθε, δεν υπαρχει αυτο που θελω εκτος αν λιγο πολυ παραγγελια ειδικη σε γνωστο, μπλα μπλα πολυ δουλεια περιμενω και κανα 2μηνο.. Πηγα πηρα την markus και βλεπουμε. Καρεκλαρα μπορω να πω
  23. Δεν ειχα ιδεα που να βαλω το θεμα οποτε εδω, μετακινηστε το αν χρειαζεται Γενικα, ψαχνω για καρεκλα λιγο πολυ με τα εξης: Οχι κινουμενα κομματια, οχι ροδακια, οχι αυτο το Π που μετα απο λιγο καιρο πεφτει προς τα πισω λογω βαρους (καρεκλα επισκεπτου λεγεται ο τυπος αυτος νομιζω). Δηλαδη, ψαχνω μια απλη καρεκλα αλλα σε μεγεθος διευθυντικης! Εχω ενα θεμα με την μεση που δημιουργηθηκε εξαρχης λογω κακιας επιλογης καθισματος οποτε.. Δεν εχω 600ε να παρω ergohuman και να τελειωνω εκει (Εκατσα σε μια κανα 40 λεπτο, πρωτη φορα δεν πονεσε η μεση μου σε καρεκλα σε 3 χρονια..Αλλα τοσα λεφτα δεν δινω). Γενικα με τον καιρο με το καθομαι πισω χαλανε τα μηχανικα κομματια, κανουν θορυδο κτλ, ξερεται πως ειναι..δεν θελω να υπαρχουν μηχανικα κομματια και δεν εχω καταφερει να βρω καρεκλα με ροδακια που να το εχει αυτο, οποτε με την μια παμε σε καρεκλα χωρις ροδακια. Παραδειγμα που βρηκα και θα παρω να ρωτησω : http://www.lago.gr/products3_det.asp?room=%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD_LAGO&room_id=3&product_id=5351 Αν καποιος ξερει που μπορω να βρω γενικα καρεκλα χωρις μηχανικα κομματια (πανω κατω μπρος πισω κτλ) θα ηταν τρομερο μιας και πραγματικα σε ολο το ιντερνετ βρηκα την παραπανω καρεκλα για κατι που υπαρχει στην θεσσαλονικη.
  24. potis

    Από Q6600 σε DDR3/4(?) VFM λύση.

    Τα games που παιζεις δεν χρειαζονται αλλαγη CPU. Μετα λεφτα που θες να βαλεις δεν κερδιζεις και τιποτα, επειδη απλα ακομα και ο G3258 ειναι κλοκαρισμενος ψηλα σε σχεση με τον Q6600 θα δεις διαφορα στα 2 games που αναφερες γιατι ειναι παλιες μηχανες που τρεχουν σε ενα core και τα Ghz ειναι το παν... αλλα τιποτα σημαντικο, Ναι προφανως ειναι παλιος και καμια σχεση με τωρα αλλα τσαμπα λεφτα θα πεταξεις.. το "μητρικη σταφερη με OC μενου" σε Skylake ειναι ολο το budget σου αντε σε Haswell ειναι 80% του budget σου. Κρατα αυτα που εχεις μεχρι να βρεις κανα 100ρικο ακομα και πετα καναν ι3 6100/Η170/16GB 120/80/~140? αν τα θες σε ευρω.
  25. VFM πανε ξεκαθαρα. Γενικα καπου ειχα δει ενα ποστ που εξηγουσε τα performance gains μεταξυ RAM με τα διαφορα timings και Hz το παλικαρι ειχε κανει πολυ δουλεια αλλα ηταν σε DDR3 νομιζω αλλα γενικα η εικονα ηταν: οτι τα μεγαλα jump πηγαιναν και με τις ακριβες RAM οποτε δινεις ignore και πας VFM και εξαλλου τα gains ειναι αστεια. Παραδειγμα, ειχε οτι το μονο λογικο jump για performance ηταν: 1600/8αρια timings μετα ηταν το 2400/(Ολα τα timings 14-16 εδειχνα performance gain) και τελος ηταν το 3.000/(Δεν θυμαμαι timings) Αυτο σε DDR3 αν και δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα με DDR4, δηλαδη ειτε βαλεις 2400 ειτε 2800, διαφορα δεν θα δεις εκτος αν βαλεις 3000, που λιγο πολυ παλι η διαφορα ειναι αστεια σε σχεση με 2400, κατω του 2-5% νομιζω. Αυτο παντα σε γενικο performance που εκανε με καποιο benchmark. Το μονο πραγμα που βλεπει παντα διαφορα μεταξυ οτι RAM και να βαλεις κατι που ειναι σχετικα γνωστο ειναι η iGPU με το να βαζεις μεγαλυτερη στα Hz ΡΑΜ τοσο περισσοτερο performance κερδιζεις, κατι που σου ειναι αδιαφορο ;p
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.