Jump to content

nixterida

Premium Members
  • Posts

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nixterida

  • Γενέθλια 31/03/1991

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Βόλος
  • Steam
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198144116762/

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nixterida's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nixterida

    Αναβάθμιση pc! (gaming)

    Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας οπότε περιμένουμε λίγο!
  2. nixterida

    Αναβάθμιση pc! (gaming)

    Καμία βοήθεια παιδιά??
  3. Καλησπέρα ομάδα , πάμε για ενα σοβαρό upgrade πρόσφατα πήρα και new monitor λοιπόν το budget περίπου στα 1000 ευρώ. Απο αυτά που θα κρατήσω είναι το κουτάκι μου , psu , h80i , ssd , hdd (tx750m) (samsung 120gb) (1tb black) Οπότε πάμε για mobo cpu gpu ram (αν πιστεύετε οτι χρειάζομαι κάτι ακόμα πείτε) Επειδή το τελευταίο διάστημα δεν είχα ενημερωθεί καλά και έχω χάσει πραγματάκια αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην επιλογή των κομματιών και γενικά αν πρέπει να περιμένω ίσως γιατι κάτι που έρχεται η θα ειμαι οκ αν το στήσω τώρα θα είμουν ευγνώμων... αυτή τι στιγμή έχω pc και τα πραγματάκια θα τα δώσω όταν έρθουν τα καινούργια γιατι το χρειάζομαι σε καθημερινή βάση. Γενικά παίζω διάφορα games αλλα ποιο πολύ cs go , battlegrounds , fps games ποιό πολύ ότι τίτλος βγεί και μου αρέσει το παίζω. Το μόνιτορ που έχω είναι ενα benq xl2411z 144hz Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. nixterida

    i5 3570k!

    Γενικά το cpu οταν παίζεις ενα game δεν πρέπει να είναι σταθερός? η κάνω λάθος?
  5. Καλησπέρα ομάδα , έχω ένα σύστημα το οποίο αποτελείται από i5 3570k , asrockz77 extreme4,(τροφοδοτικό) tx750 modular,(gpu) 7870, (ram) corsair vengeance 1600, H80i cooling. Αρχικά έχω παρατηρήσει μέσο του cpu-z οτι το cpu δεν ειναι stable είτε είναι στα 3.4ghz είτε παίζω σε turbo boost mode στα 4.0ghz μια πάει στα 1.600 μια στα 3.4 ποτε δεν ειναι κολλημένος στα 3.4 το ίδιο και όταν παίζω σε turbo mode. Μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό? δεν γνωρίζω τίποτα απο overclock αλλα με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορώ να τα καταφέρω. Τέλος ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να τον κάνουμε να είναι stable στα 4.0ghz. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  6. nixterida

    Αγορά Gaming Monitor 24" 144hz IPS

    Άσχετα με το τι monitor έχεις οσα περισσότερα fps έχεις τόσο το καλύτερο με 60 fps cs go δεν πρόκειται να παίξεις ποτέ.. top players αυτή τη στιγμή με monitor των 600+ ευρώ εχουν το minimum 280 fps. Στην θέση σου θα έπαιρνα ενα monitor με μαξ 350 ευρώ καλή επιλογή είναι της benq xl2411z 144Hz tn panel θέλει ρύθμιση με τα χρώματα αλλά θα την σεταρεις με λίγο ψάξιμο στο YouTube.
  7. Με μία 1080 είμαστε οκ για αυτά που είπαμε?? ας μιλήσουν λίγο οι ειδικοί παρακαλώ πολύ μην πάρουμε κάτι λάθος και δεν είμαστε ικανοποιημένοι , ευχαριστώ πολύ!
  8. Καλησπέρα ομάδα , να ρωτήσω κάτι μια 1070 είναι αρκετή για 43 ίντσες 4κ οθόνη??? και να παίζει τουλάχιστον high settings τα παιχνιδια που πάιζει ο φίλος είναι Rfactor , dirtrally , asetocorsa , grandturismo 5 ή 6 συγνώμη για τυχόν λάθος γραφή στα παιχνίδια !
  9. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας , ενημερώνω για τυχόν απορίες η αν κάτι αλλάξει! Έχει ήδη οθόνη 4κ στην οποία θα παίζει απο ότι μου είπε πριν απο λίγο! Οπότε πάμε για nvidia !
  10. Σε 1151 socket πάμε δηλαδή? είμαι λίγο καιρό εκτός και δεν παρακολουθώ πολύ στενά τα νέα !! (απαράδεκτο ξέρω) η καρτούλα αυτή που μου λές διάβασα τα καλύτερα η αντίστοιχη σε amd ποια είναι?? και που μπορούμε να βρούμε στην καλύτερη τιμή απο Ελλάδα??
  11. Καλημέρα ομάδα , ότι λέει ο τίτλος μόνο για κουτί αυτά τα χρήματα ! απο οθόνη keyboard mouse κλπ είμαστε οκ! Το μηχάνημα θα το στήσω εγώ είναι για έναν φίλο μου ο οποίος ασχολείται ποιο πολύ με racing games και simulator ! Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  12. nixterida

    SuperNouva The Project

    Εργοστάσιο φίλε πολύ καλή δουλειά !
  13. Δεν αντιλέγω πως σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις και παράπονα και απο το Πλαίσιο αλλα γενικά στον κύκλο μου και επειδή γνωρίζω αρκετά άτομα στο αντικείμενο δεν έχουν παράπονα , εγώ έγραψα την προσωπική μου εμπειρία , μπορει να βγεί κάποιος φίλος και να γράψει καλά λόγια για το e-shop.Το θέμα δεν είναι αυτό αλλα γενικα η όλοι νοοτροπία που έχουν τα καταστήματα στην Ελλάδα μην τρελένεστε ! Είναι σαν να σας δείχνουν το φεγγάρι με το δάκτυλο και να κοιτάτε το δάκτυλο.Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση ο φίλος έχει 100% δίκιο αλλα απ ότι βλέπεις δεν υπάρχει παραθυράκι του νόμου έτσι ώστε να δικαιωθεί!
  14. Καλημέρα φίλε , ότι και να πείς έχεις δίκιο απλά απαράδεκτη συμπεριφορά τι να πώ δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα ακούω συνέχεια παράπονα για πολλές εταιρίες τελικά το μόνο μαγαζί το οποίο μπορεί να υποστηρίξει αυτό που παρέχει και κάνει είναι το Πλαίσιο καλώς η κακώς μπορεί μερικές φορές να μην έχει μεγάλη γκάμα η ποικοιλία αλλά αν κάτι συμβεί σου κάνουν άμεση αντικατάσταση η πιστωτικό και στην αρχική αξία του προιόντος όχι στην τώρα αξία του , εγώ έχω ένα θέμα τώρα με μητρική απο e-gate η οποία έχει πρόβλημα και θα χρειαστεί αντικατάσταση η πιστωτικό μου λένε , και πρέπει εγώ τώρα να περιμένω να πάει στην ελληνική αντιπροσωποία μετα να κοιτάξουν αν υπάρχει απόθεμα εδώ στην Ελλάδα αν όχι να δούν αν υπάρχει στο εξωτερικό αλλιώς μου κόβουν πιστωτικό και είμαι αναγκασμένος εγώ να δώσω η περρισσότερα λεφτά να πάρω μια σχεδόν ισάξια μητρική γιατι δεν υπάρχει πλέον η ίδια η να πάρω μια κατώτερης σε λεφτά και απόδοσης διότι δεν υπάρχει ποικοιλία , στην ουσία δεν μπορείς να κρατήσεις έτσι ένα μαγαζί μπορεί να σου προσφέρει μια σιγουριά ότι δεν χάνεις τα χρήματα σου αλλα στην ουσία τα χάνεις γιατι δεν έχεις αυτό που θες , να σημειώσω πως είναι η δεύτερη εβδομάδα και είμαστε στο στάδιο που κάνει έλενχο η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα ενώ ήδη έχει κάνει έλενχο η e-gate.Εννοείται πως δεν έχω κάτι προσωπικό με τα παιδιά ίσα ίσα πολύ πρόθυμοι αλλα δεν φτάνει αυτό δεν υπάρχει υποστήριξη αν την είχα πάρει απο εξωτερικό θα είχα την καινούργια μητρική ήδη.Μιλάμε για προιόν 9 μηνών και αξίας 160 ευρώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.