Jump to content

LazyGreek

Premium Members
  • Posts

    2.789
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About LazyGreek

  • Γενέθλια 22/04/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Romania
  • Ενδιαφέροντα
    Πολλά και Διάφορα
  • Επάγγελμα
    Doctor

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LazyGreek's Achievements

  1. Καλησπερα θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με μια αγορα που θελω να κανω. Βλεπω στο Σκρουτζ οτι η διαφορα τιμης στο εν λογο λαπ τοπ φτανει και τα 700 ευρω διαφορα σε σχεση με τα επωνυμα καταστηματα της ελλαδας Κωτσοβολος Πλαισιο Public κτλπ. Συγκεκριμενα βεβαια θελω σχολιασω για το Electroholic που η τιμη του ειναι στα 2.400 Ευρω https://www.electroholic.gr/el/product/comapp00441 Στον Κωτσοβολο μετα το ιδιο μοντελο κανει 3.100 https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/188729-apple-macbook-pro-15-touchbar-(i7-8750h/16gb/256gb/4gb)-space-gray-(mr932gr/a) Τωρα απο την αναζητηση που εκανα καταλαβα οτι το προιον που εχει η Electoholic είναι εισαγωγης (αμερικης - κινας - ευρωπης) δεν το γνωριζω μιας και φαινεται στην ιστοσελιδα τους οτι δινουν και ανταπτορα πριζας EU μαζι με την αγορα και φαινεται οτι ο κωδικος του προιοντος ειναι στην περιπτωση Electroholic MR932 ενω του Κωτσοβολος MR932GR/A Πραγμα που σημαινει οτι ειναι για προδιαγραφες ελλαδας (φανταζομαι κιολας οτι θα εχει τον σωστο ανταπτορα Power Cable για ελλαδα) Πιστευω εξου και η διαφορα της τιμης (αν κανω λαθος ας με διορθωσετε) Η Πραγματικοτητα και η αληθεια ειναι οτι δεν με ενδιαφερει αν το λαπ τοπ ειναι εισαγωγης ευρωπης ελλαδας κτλπ γιατι η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη και με 700 ευρω θα μπορουσα να παρω και μια οθονη. Η διστακτικοτητα μου με την αγορα ειναι στην ασφαλεια γιατι θελω να ειμαι σιγουρος για το λαπτοπ γιατι ειναι μια μακροπροθεσμη αγορα και επιπλεον οτι αμα γινει κατι η αντιμετωπηση θα ειναι πιο αμεση και σιγουρη στα επωνυμα καταστηματα απο οτι στην φθυνη επιλογη. (Μιας και ειμαι θεσ/κη σκεφτομαι να παω και στο https://www.istorm.gr/ το οποιο θεωρειται επισημος διανομεας) Επισης βλεπω οτι το electroholic εχει πολλα Refubrished προιοντα για παραδειγμα κατι Iphone 6s κτλπ και ενω πηρα τηλεφωνω για να ρωτησω για το προιον τι ακριβως σημαινει δεν ηξερε να μου πει αν ειναι εκθεσιακο αν ειναι ανακατασκευη σε τη κατασταση βρισκεται αν εχει γρατζουνιες κακωσεις η μπαταρια σε τι κατασταση ειναι (συγκεκριμενα ρωτησα για αυτο εδω https://www.electroholic.gr/el/product/PHOAPP00176) και για αυτο τον λογο εχω και μια επιφυλαξη για το λαπτοπ μην ειναι κανα περιεργο το εχουν πατησει 5000 δαχτυλα ανοιγμενο κουτι μετα ξανα κλεισμενο κτλπ Αυτα απλα θελω να μου πειτε την γνωμη σας γραφω μην εχει οντως καποιος καμια εμπειρια με το συγκεκριμενο αντικειμενο αγορα λαπτοπ και αν ναι πως ειναι μεχρι τωρα αν τυχει κανα ελαττωματικο προιον τι εχει γινει κτλπ
  2. LazyGreek

    Overwatch (Blizzard)

    sfirculitu#2808
  3. LazyGreek

    Battlefield 1

    Θέλετε να μαζευτούμε (20-30 άτομα θέλει) δεν θέλει παραπάνω, Ροπαλα, λοστά, μπαστούνια, ενας κιώλας με ένα όπλο/καραμπίνα για να μην κουνηθούνε. Στα κεντρικά της DICE - EA ποιος το έφτιαξε το παιχνίδι δεν θυμάμαι (σε αυτούς που τον φτιάξανε θα πάμε) ενα χέρι ξύλο 10 λεπτά - και φύγαμε κύριοι στο πουλμαν από κάτω και δρόμο.. τρένο και άντε γειά
  4. LazyGreek

    intel kaby lake or coffe lake?

    Πάρε Ti παρα CPU και εγώ με 3770Κ είμαι και 1080p για Games δεν θες κάτι παραπάνω.. Βέβαια άμα θες CPU μπορείς να πας σε 6900Κ και τα σχετικά εκεί σίγουρα δεν θα έχεις ανάγκη τίποτα παραπάνω! Εγώ βέβαια θα παω σε Ryzen (2ο PC καθαρά Workstation)
  5. LazyGreek

    Mass effect: Andromeda

    αδιάφορο..
  6. LazyGreek

    AMD ZEN thread

    Που χάθηκες εσυ ρε ψυχη?
  7. LazyGreek

    Overwatch (Blizzard)

    Bump!
  8. LazyGreek

    Tom Clancy's The Division

    Λύκε από τότε που σε θυμάμαι πάντα ξύλο έτρωγες
  9. LazyGreek

    AMD ZEN thread

    Ευχαριστώ Bro! Με συγκινείς! Εγώ μιλάω με βάση τους αριθμούς και έτσι ύπεθεσα.. Άμα το παιδί έχει τις γνωριμίες του στην ταιπει ας ανοίξει κανα μαγαζί, δεν χρειάζεται να το λεει! Που ξέρεις?! μπορεί και εγώ να έχω πάει με την φαρμάκη Στο θέμα μας όμως ο ανταγωνισμός καλό και μόνο κάνει και αυτό που? στον καταναλωτή! Αυτό που με εντυπωσίασε πάντως ήταν η ειληκρήνια τους για φέτος και δεν είχαμε τα παλιά παρατράγουδα με τους FX (είμαι παθών ) όπως είπε και ο Linus στο βίντεο του. οι CPU κάνουν αυτο που είπαν ότι κάνουν και αυτό και μόνο δείξανε! Εμένα με ενδιαφέρουν πιο πολύ σε Enconding μεριά Photoshop - Premiere και Streaming σαν Workstation μηχανήματα μιας και ο 69χχ παρα είναι ακριβοί! και τα MAC για Final Cut μη χειρότερα! 3.000 - 3.500 εκεί να δείς θράσος! Για Gaming δεν με ενδιαφέρει μιας και ο 7700Κ παρα είναι καλός και φθηνότερος.. Η απορία βέβαια είναι ότι δεν ξέρω πόσο μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στο Gaming BF1 συζητάτε για Performace... (άσκοπο) καταρχήν το παιχνίδι δεν παίζετε! Δεν πάει να βγάζει 200 FPS δεν μπορείς να συμαδέψεις σε αυτό το πράγμα! άλλο χάλι για φέτος! Watch_Dogs 2 δεν με ενδιαφέρει κάν! αυτό που με ενδιαφέρει μεν είναι Division / Wildlands / Overwatch Τα αλάνια του Thelab ας μας δώσουν τίποτα.. @astrolabos Συγνώμη αλλά δεν κρατήθηκα στην πρόκληση όπως και εσύ! ελεύθερα να κάνετε όποια και δίποτε μετατρωπή θέλετε για το καλό και την ροή του θέματος PS. Δεν είπα 1.200 είπα 1.675
  10. LazyGreek

    AMD ZEN thread

    Μια χαρά τα πάει η AMD να ευχόσαστε μόνο να τα πάει καλά στις πωλήσεις να αρχίζουν οι "άλλοι" να χανουν λεφτά για να τρανταχτούνε τα νερά και η αγορά! Πάντως πρώτη φορά που δείξανε την αλήθεια και είναι ειληκρινής και εποικινωνιακοί βλ. Reddit είναι αυτό που περίμενα εγώ προσωπικά.. @PanosXidis 1ον είμαι ο LazyGreek και όχι ο @Lazy Dog πράγμα που σημαίνει ότι δεν βλέπεις! (και αυτό λεει πολλά!) έχει φύγει και Screenshot 2oν στην Ταιπει έχει πολλά Ladyboys μου έχουν πει μην εσύ και ο jesus κάνετε τίποτα περίεργα? (Τιτανομέγιστο σε λέει) στο καλαμπούρι όλα αυτά 3ον και να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά ούτε εμένα ενδιαφέρει ούτε όλο το Thelab άμα έχεις άκρη στην Ταιπει, εγώ έχω πάει με την όλγα φαρμάκη τόσο όσο πιστεύεις εσύ, ότι εγώ έχω πάει με την φαρμάκη τόσο σε πιστεύω και εγώ (και όλο το Thelab) για την κονε σου στην ταιπει.. Τα νούμερα μετράνε και λένε ότι τα 800 είναι λιγότερα από 1.675 και με βάση τα νούμερα και όλα τα καλά Reviews "By the way δεν γνώριζα ότι το HwBox άρχισε το YouTube" οι διαφορές είναι ασήμαντες στα νούμερα και σε Real Life Usage Να περάσει ο μάρτης να μπούνε και αυτοί και όλα τα πράγματα σε μια σειρά η επιστροφή την AMD φαίνεται..
  11. LazyGreek

    AMD ZEN thread

    o xidis κλαίει επειδή 5960Χ 1.200 και Rampage V 475 = 1.675 ενώ ο άλλος τώρα με ένα 800 άρικο Real Life Usage θα είναι 1 δευτερόλεπτο μπροστά ή 1 δευτερόλεπτο πίσω..
  12. LazyGreek

    For Honor

    Δεν χρειάστηκε να απαντήσω καν!
  13. LazyGreek

    ZEN leaks

    Μόλις τον πετάξουν τον raja τότε θα ξανα την σκεφτούμε την AMD Είναι πολύ πίσω και σε τεχνολογία αλλά και σε Hardware.. Και το μόνο που τον ένοιαζε είναι το ποτό (πεινασμένος από την ινδία ήρθε! ούτε τουαλέτες δεν έχει εκεί) Είπε ενας άλλος παπάρας θα τα κάνουμε όλα αυτά στα 16Κ "αλλά όχι ακόμα!" (Τότε τι το δείχνεις ρε μπαγλαμά!) Πόσο τραγικοί!
  14. LazyGreek

    Battlefield 1

    Γίνεται να πάρουμε τα 40 ευρώ πίσω?
  15. LazyGreek

    ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ

    78 είναι πολύ.. κάνε ένα RMA ξεκίνα από εκει..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.