Jump to content

javaneze:

Premium Members
  • Posts

    2.143
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

1 Follower

About javaneze:

  • Γενέθλια 12/04/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    pcs & bikes

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.449 Εμφανίσεις προφίλ

javaneze:'s Achievements

  1. Eλεος, δεν βαζουν μυαλο! Οταν η gtx 670 ειχε παρουσιασει ακριβως το ιδιο χρειαστηκε patch bios update για να διορθωθει και οχι απλα hotfix driver.
  2. javaneze:

    Δεν κλείνει το motherboard

    Εμφανισιακα δεν φαινεται κατι μεμπτο, σωστα. Θα δοκιμασω το 1 σιγουρα. Σκεφτηκα κι εγω εκ των υστερων μη τυχων βραχυκλωνει κατι με το κουτι απλα ειναι αδιανοητο μετα απο 2 χρονια καθημερινης χρησης και διχως να πειραξω κατι. Φυσικα ολα ειναι πιθανα με τα ηλεκτρολογικα. Το 2 ειναι λιγο δυσκολο, εχω ενα spare 775 mobo αλλα ειναι παροπλισμενο λογω υποψιων παραδοσης πνευματος. Θα το κοιταξω... Να το κανω αλλα δεν ξερω τι εννοεις φιλε μου. Σε ποιο power on αναφερεσαι; Δυστυχως δεν υπαρχει τιποτα απολυτως συνδεδεμενο στο mobo πλην του επεξεργαστη, ψυκτρα και μνημες. Κοτσαρω το 24πινο διχως καν το 4πινο της motherboard, ανοιγω power switch στο τροφοδοτικο και παιρνουν μπροστα.
  3. javaneze:

    Δεν κλείνει το motherboard

    Οχι. Υποθετω κατι βραχυκλωσε ξαφνικα στο motherboard και δεν υπακουει σε καμια εντολη πια.
  4. Καλημερα. Σε παλιο PC σοκετ 775 με g31 μητρικη που μεχρι τωρα δουλευε απροβληματιστα, δινω shutdown, τα windows και ο σκληρος κλεινουν κανονικα. Οι ανεμιστηρες του κουτιου & ψυκτρας CPU καθως και το power led του κουτιου παραμενουν αναμμενα και σβηνουν μονο αν κλεισω το power switch του τροφοδοτικου. Το κακο είναι ότι με το που ξανα αναβω το τροφοδοτικο, το PC επανερχεται στην ιδια κατασταση ακριβως. Αμεσως παιρνει ρευμα και αναβουν ανεμιστηρες και power led. Δεν στελνει καν σημα post στην οθονη για να μπω εστω στο bios. Τα power switches του κουτιου δεν ανταποκρινονται. Κρατωντας πατημενο το power off κουμπι δεν κανει τιποτα. Αλλαξα τροφοδοτικο, καμια αλλαγη. Clear Cmos & αφαιρεση μπαταριας, de nada. Και με μονο κουμπωμενο το 24πινο χωρις καν το 4πινο, διχως καρτα γραφικων και σκληρο δισκο, παλι το ιδιο αποτελεσμα. Παει σε κανεναν το μυαλο τι μπορει να εχει κολλησει και αν υπαρχει δυνατοτητα επιδιορθωσης λιγο πριν το πεταξω;
  5. javaneze:

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Ειχα πει οτι καρτα ξανα οποτε βγει το GTA 6 , αλλα ετσι οπως το πανε θα βγαινουν και οι 60Χ0 τοτε. Ερχεται το crysis remastered με "CanItRunCrysis" mode στα graphic settings ? Δεν αφηνω να με συνεπαρει το hype παντως, αν δεν δω reviews δεν με ψηνουν. Ετσι ειχαν hypαρει και τις πρωτες RTX και τελικα ηταν ενα 10% πανω απο τις αντιστοιχες 10Χ0.
  6. javaneze:

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018

    Αγιε μου βασιλη, φετος σε παρακαλω θελω να με κανεις αδυνατο με χοντρο πορτοφολι. (οχι παλι μ@λ*κ@ σαν περσι που παρακουσες και με αφησες χοντρο με αδειο πορτοφολι )
  7. Mιας και φετος τα πηρε ολα ο οτετιβι , γνωριζει καποιος τροπο/καναλι να δουμε Champions League δωρεαν; Π.χ. το παγκοσμιο το ειδα σχεδον ολο απο το live-stream της ερτ. Γνωριζει κανεις καποιο κρατικο καναλι αλλης χωρας που να προσφερει δωρεαν live stream; Δεν με απασχολει η μεταδοση ή η γλωσσα, να βλεπω θελω. Θενξ.
  8. Σκεφτομαι να συνδεσω ενα media PCακι στην τηλεοραση της κρεβατοκαμαρας. Tο μονο που με νοιαζει ειναι να τρεχει με αξιοπρεπεια firefox & youtube/netflix 1080p. Δεν προκειται να τρεξει τιποτα αλλο ποτε. (μεσω hdmi και για ηχο, δεν θα εχω χωριστα ηχεια) Ενα φθηνο pcακι ειναι η πρωτη μου σκεψη και κοιταω αυτα https://www.skroutz.gr/s/13528755/Lenovo-IdeaCentre-300S-11IBR-J3710-4GB-500GB-GeForce-GT-720-No-OS.html ή https://www.skroutz.gr/s/15607995/Lenovo-IdeaCentre-310S-J4205-4GB-1TB-W10.html. Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν εναλλακτικες προτασεις ακομα και διχως windows. Ιδανικα αν ειναι και μικροτερες σε μεγεθος , ισως με vesa mount για πισω απο την τηλεοραση εγκατασταση. Ευχαριστω οποιον ασχοληθει να απαντησει.
  9. javaneze:

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Δεν το παρατησα ποτε, αν και τελευταια παιζω πιο αραια, αλλα 10-15 ωρες την εβδομαδα σιγουρα. Κυριως survival παιζω αλλα αν καποιος θελει βοηθεια ή παρεα για κανα heist στελνει. Account ειναι plussoda & javaneze. (με τελεία στο τελος. και χωρις τελεια δικο μου ειναι αλλα το ανοιγω πολυ σπανια πια) .
  10. javaneze:

    Disco Recall

    Gigabyte Z370 Aorus Gaming 7 / intel i7 8700K / Corsair H100i v2 / Corsair Vengeance RGB 16GB / Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming / Corsair AX850 / Phanteks Enthoo Pro M SE / Samsung 850 500GB ssd / Western Digital 2TB green/3TB green/4TB red
  11. javaneze:

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πολυ ομορφο το setup σου! (με μονη εξαιρεση το διαφορετικο επιπεδο σε mouse και keyboard που δεν μπορω καν να φανταστω πως βολευει) Καμια πιο κοντινη το κουτι; Info για fans; Και διακρινω καθετη GPU;
  12. javaneze:

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο που αναφερεις, δικια μου ηταν η κοτσανα το εγραφα πιο κατω στο αλλο thread, και διορθωθηκε ευκολα. Και το On/Off του κουτιου και τα 5 halos ειναι συνδενδεμενα πανω στης μητρικης την υποδοχη και δουλευουν κομπλε. Οτι χρωμα δωσω στην μητρικη το ιδιο ακριβως και τα halos. Α και το header της μητρικης ειναι νομιζω 12vRGBW. Aπλα το W μενει στον αερα.
  13. Δεν εχω αποψη για την εβγα σαν εταιρια, δεν ειχα ποτε. Δεν τη γουσταρω ειπα απλα λογω aesthetics. Στην σειρα 10 το παρακανε με το branding, σε κουτι με παραθυρο ειναι ,το λιγοτερο, ασχημο το θεαμα. Ουτε εγω εχω καψα, ο λογος που εχω τωρα ειναι ιδιος με τον δικο σου, ηταν η μονη 2 slot 1080 που χωραγε στο 250D που την ειχα πριν και γι αυτο σου την προτεινα.
  14. Καθυστερημενα μεν, αλλα μπορει να προλαβαινεις να ακυρωσεις (επειδη δεν την γουσταρω την εβγα) , υπαρχει παντα και αυτη https://www.skroutz.gr/s/12672279/Gigabyte-GeForce-GTX-1080-Ti-11GB-Gaming-OC-Black-GV-N108TGAMINGOC-BLACK-11GD.html
  15. javaneze:

    Δείξτε το κουτί σας...

    Sorry για τα πολλαπλα μυνηματα, δεν μου δινει edit στο παραπανω. Εχει δικιο o env0y, εγω ειχα κανει κοτσανα στην συνδεσμολογια, δεν ειχα RTFM. To βρηκα ευκολα και διορθωθηκε. Ο λογος να ειναι το μη φιλικο bios. Ακομα δεν εχω βρει πως να κανω OC με offset vcore. Διαφορετικα αν σε σταματαει το τσιρκο, εχει και επιλογη OFF για τα λαμπακια. Τουλαχιστον τα προσφερει σαν επιλογη σε αντιθεση ας πουμε με την HERO που κοστιζει και ~20 ευρω παραπανω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.