Jump to content

Qparadox

Premium Members
  • Posts

    703
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Στη σεντρα....

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Qparadox's Achievements

  1. Τέτοια "πέναλτι" χθες δεν τα έδινε ούτε ο Παπουτσελης..... Είπαμε... Απορώ πάντως, ο Ολυμπιακός που δεν μπορεί να κερδίσει Βόλο, Πανιώνιο (και με πολύυυυυ δυσκολία τον βαζελο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ), πώς περιμένει να προχωρήσει (εις τας Ευρωπας, αλλα και γενικότερα...)... Μάλλον είναι αυτό που λένε, "στους τυφλούς, ο μονοφθαλμος..."
  2. Qparadox

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    mail εστάλη! Καλή χρονιά με υγεία!
  3. Έχεις κάνα παλιό δίσκο να περάσεις στα γρήγορα τα 7αρια να δεις πώς συμπεριφερεται? Κι εμένα για πρόβλημα hardware (μπαταρία?) μου μοιάζει.
  4. Qparadox

    Βαψιμο πλακέτας VGA

    Θεωρητικό ερώτημα: Λογικά το βάψιμο της ψύκτρα δεν θα δυσκολεύει (έστω και λίγο) την απαγωγή της θερμότητας?
  5. Qparadox

    Αγορα Budget Laptop 250€

    Πριν λίγες ώρες (εξαντλήθηκε) έπαιζε αυτο https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-notebook-15-da1035nv-intel-core-i3-8145u-4gb-256gb-ssd-intel-uhd-graphics-620-full-hd-1228539.html Στα 299. 50€ Πανω απο το όριο που εχεις θέσει, αλλα σαν μηχάνημα και καινούριο μάλιστα δεν συγκρίνεται.... Θα παίξουν κι άλλες προσφορές προφανώς..
  6. Qparadox

    Αγορα Budget Laptop 250€

    Συνυπογραφω για μεταχειρισμένο. Υπάρχουν ΠΟΛΛΆ καλά κομμάτια στα λεφτά αυτά. Εδιτ: για ελληνικά - αν δεν έχει - μπορούν να μπουν μικρά αυτοκόλλητα με τα γράμματα επάνω στα πλήκτρα.
  7. Qparadox

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Υπάρχουν 2 σετ. Κανένα δεν κάνει για σίδερο. Το Σετ ποτηροτρύπανα Bi-Metal κόβει μη-σιδηρούχα μέταλλα.. Όπως λεει στη σελίδα, κατάλληλο για κοψιμο "αλουμινίου, ακρυλικού, μπρούντζου, ξύλου, χαλκού, συνθετικής ύλης (PVC), λαμαρίνας κασσίτερου και ψευδαργύρου"
  8. Απίθανο βιντεάκι και κατασκευή!!!!!! ? εδιτ: βλέπω στο κανάλι του ο τύπος έχει κι άλλα ωραία βιντεάκια!!! Rat Rod Life χαχα!! θεός!!
  9. Qparadox

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Οχι δε γίνεται, μόνο εντός Γερμανίας Μία λύση (τουλάχιστον σε θεωρητικό επιοεδο) θα ήταν να χρησιμοποιηθεί κάποια εταιρεία mail forwarding στη Γερμανία και να το στείλει Ελλαδα
  10. Στη σελίδα της ΗΡ, λέει Integrated: Intel HD* Graphics 5500 Intel HD* Graphics 4400 Intel HD* Graphics Discrete: AMD Radeon R5 M330 (2 GB DDR3 dedicated, switchable)** Το δικό σου έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ? Σε κάθε περίπτωση, τρέξε κανά gpu stress πρόγραμμα να δεις τί γινεται.
  11. Qparadox

    Αυτοκίνηση

    Ναι, για μία ακόμα φορά ανακαλύψαμε (ως κοινωνία) τον τροχό... λες και η οδηγός που παραβίασε το ΣΤΟΠ δεν είναι μια καθημερινή περίπτωση από τις χιλιάδες που συναντάμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. φαρισαϊσμός στο φουλ από κοινωνία και ΜΜΕ.... αισθανόμαστε ωραία για μερικά δευτερόλεπτα, μετά πίσω στην (βολική) καθημερινότητά μας. Ιαβέρης.. τα λέει χρόνια, αλλά δεν τον ακούμε, μιας και ασχολούμαστε με πολύ πιο σοβαρά θέματα https://www.facebook.com/IaverisT/
  12. Qparadox

    Galaxy Tab E (SM-T560) Μαυρη οθονη

    Αν και δεν ξέρω και πολλά επί του θέματος, μια ερωτηση: έχει την ίδια συμπεριφορά όταν είναι συνδεδεμένο και στον φορτιστή?
  13. Qparadox

    Galaxy Tab E (SM-T560) Μαυρη οθονη

    Ρίξε μια ματιά σε αυτό το βιντεο μήπως και είναι κατι απλό... Εχει και άλλα παρόμοια ο τύπος (γενικα ειναι ωραίος!)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.