Jump to content

Qparadox

Premium Members
  • Posts

    703
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by Qparadox

  1. Τέτοια "πέναλτι" χθες δεν τα έδινε ούτε ο Παπουτσελης..... Είπαμε... Απορώ πάντως, ο Ολυμπιακός που δεν μπορεί να κερδίσει Βόλο, Πανιώνιο (και με πολύυυυυ δυσκολία τον βαζελο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ), πώς περιμένει να προχωρήσει (εις τας Ευρωπας, αλλα και γενικότερα...)... Μάλλον είναι αυτό που λένε, "στους τυφλούς, ο μονοφθαλμος..."
  2. Qparadox

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    mail εστάλη! Καλή χρονιά με υγεία!
  3. Έχεις κάνα παλιό δίσκο να περάσεις στα γρήγορα τα 7αρια να δεις πώς συμπεριφερεται? Κι εμένα για πρόβλημα hardware (μπαταρία?) μου μοιάζει.
  4. Qparadox

    Βαψιμο πλακέτας VGA

    Θεωρητικό ερώτημα: Λογικά το βάψιμο της ψύκτρα δεν θα δυσκολεύει (έστω και λίγο) την απαγωγή της θερμότητας?
  5. Qparadox

    Αγορα Budget Laptop 250€

    Πριν λίγες ώρες (εξαντλήθηκε) έπαιζε αυτο https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-notebook-15-da1035nv-intel-core-i3-8145u-4gb-256gb-ssd-intel-uhd-graphics-620-full-hd-1228539.html Στα 299. 50€ Πανω απο το όριο που εχεις θέσει, αλλα σαν μηχάνημα και καινούριο μάλιστα δεν συγκρίνεται.... Θα παίξουν κι άλλες προσφορές προφανώς..
  6. Qparadox

    Αγορα Budget Laptop 250€

    Συνυπογραφω για μεταχειρισμένο. Υπάρχουν ΠΟΛΛΆ καλά κομμάτια στα λεφτά αυτά. Εδιτ: για ελληνικά - αν δεν έχει - μπορούν να μπουν μικρά αυτοκόλλητα με τα γράμματα επάνω στα πλήκτρα.
  7. Qparadox

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Υπάρχουν 2 σετ. Κανένα δεν κάνει για σίδερο. Το Σετ ποτηροτρύπανα Bi-Metal κόβει μη-σιδηρούχα μέταλλα.. Όπως λεει στη σελίδα, κατάλληλο για κοψιμο "αλουμινίου, ακρυλικού, μπρούντζου, ξύλου, χαλκού, συνθετικής ύλης (PVC), λαμαρίνας κασσίτερου και ψευδαργύρου"
  8. Απίθανο βιντεάκι και κατασκευή!!!!!! ? εδιτ: βλέπω στο κανάλι του ο τύπος έχει κι άλλα ωραία βιντεάκια!!! Rat Rod Life χαχα!! θεός!!
  9. Qparadox

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Οχι δε γίνεται, μόνο εντός Γερμανίας Μία λύση (τουλάχιστον σε θεωρητικό επιοεδο) θα ήταν να χρησιμοποιηθεί κάποια εταιρεία mail forwarding στη Γερμανία και να το στείλει Ελλαδα
  10. Στη σελίδα της ΗΡ, λέει Integrated: Intel HD* Graphics 5500 Intel HD* Graphics 4400 Intel HD* Graphics Discrete: AMD Radeon R5 M330 (2 GB DDR3 dedicated, switchable)** Το δικό σου έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών ? Σε κάθε περίπτωση, τρέξε κανά gpu stress πρόγραμμα να δεις τί γινεται.
  11. Qparadox

    Αυτοκίνηση

    Ναι, για μία ακόμα φορά ανακαλύψαμε (ως κοινωνία) τον τροχό... λες και η οδηγός που παραβίασε το ΣΤΟΠ δεν είναι μια καθημερινή περίπτωση από τις χιλιάδες που συναντάμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. φαρισαϊσμός στο φουλ από κοινωνία και ΜΜΕ.... αισθανόμαστε ωραία για μερικά δευτερόλεπτα, μετά πίσω στην (βολική) καθημερινότητά μας. Ιαβέρης.. τα λέει χρόνια, αλλά δεν τον ακούμε, μιας και ασχολούμαστε με πολύ πιο σοβαρά θέματα https://www.facebook.com/IaverisT/
  12. Qparadox

    Galaxy Tab E (SM-T560) Μαυρη οθονη

    Αν και δεν ξέρω και πολλά επί του θέματος, μια ερωτηση: έχει την ίδια συμπεριφορά όταν είναι συνδεδεμένο και στον φορτιστή?
  13. Qparadox

    Galaxy Tab E (SM-T560) Μαυρη οθονη

    Ρίξε μια ματιά σε αυτό το βιντεο μήπως και είναι κατι απλό... Εχει και άλλα παρόμοια ο τύπος (γενικα ειναι ωραίος!)
  14. Qparadox

    Μαστορέματα ημέρας!

    Στα πολύ γρηγορα, μια μολυβοθηκη από πλατανόξυλο. Τρυπηθηκε από άκρη σε άκρη (μαλακό ξυλο το πλατάνι, δουλεύεται πολύ ωραία!) και μπήκε πάτος (επίσης από πλατανι). Έχει περαστεί με ενα χερι λινελαιο, κι έχει αποκτήσει κάπως σκούρα απόχρωση, αναδεικνύοντας όμως τα νερά του ξυλου. Το πρωί που είχε στεγνώσει περισσότερο, ήταν πιο ανοιχτή η απόχρωση. Το κανονικό (αρκετά ανοικτό) του χρώμα του ξυλου φαίνεται στην δεύτερη και τρίτη φωτο όπου φαινεται (κάτω δεξια της μολυβοθηκης) μια "φέτα" πλατανόξυλου (έχει και μια τρύπα στη μέση). Χρόνος κατασκευής περίπου 2 ωρες
  15. Qparadox

    Dell Inspiron 3521 -Προβλημα

    Το βίντεο δεν νομίζω ότι δείχνει κάτι, πιο πολύ για τρολιά μου μοιάζει. Νομίζω η μόνη επιλογή είναι να βρεις άλλη μητρική από ebay, γύρω στα 80-100 ευρα. Βέβαια, εκτιμώ ότι δεν αξίζει να φτιαχτεί. Ίσως μπορείς να το πουλήσεις όπως ειναι κανα 50αρικο και να πάρεις κάτι άλλο μεταχειρισμένο κτλ.
  16. Qparadox

    Dell Inspiron 3521 -Προβλημα

    Αν εχει ξεχωριστό τσιπάκι γραφικών, πιθανότατα έχει "χτυπήσει", οπότε δεν μπορείς να κανεις και πολλά. Αν γίνεται από bios αυτό που λέει ο gdp77, εχει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να βρεις άλλη μητρική - τώρα αν συμφέρει είναι άλλο θεμα. Αλλά τσέκαρε και σε εξωτερική οθόνη τι γίνεται.
  17. Qparadox

    Dell Inspiron 3521 -Προβλημα

    Λογικα η κάρτα γραφικών δεν είναι ενσωματωμένη στην cpu? Το κάνει πάντα, δηλ με/χωρίς μπαταρία?
  18. Τουρκική μάρκα είναι, όπως και πάρα πολλές άλλες τηλεοράσεις-φασον που κατασκευαζονται εκεί. Για τα λεφτά τους - και περιστασιακή χρήση - νομίζω είναι οκ.
  19. Σαν ιδέα είναι εξαιρετική, απλά δεν βλέπω πολύ κίνηση στο φόρουμ επί αυτού του θέματος. Σε προσωπικό επίπεδο, όντας άσχετος - προσπαθώντας όμως να μάθω καποια πραματα - λίγο νομίζω μπορώ να συνεισφέρω στην παρούσα φάση!
  20. Εντελώς αρχάριος (γιωτάς κυριολεκτικά...) στο 3d printing και μου έρχεται να πετάξω τον εκτυπωτή (anet a8) από το παράθυρο.... Προσπαθώ να κάνω ΜΙΑ εκτύπωση της προκοπής, αλλά δεν θέλει... Leveling, glass bed, ρυθμίσεις θερμοκρασίας, ανεμιστήρα, διάβασμα μπλα μπλα μπλα δοκιμές, σπρευ μαλλιών, καθαρισμα, καντηλια κτλ κτλ.. Μιλάμε για πολλά εγκεφαλικα ?
  21. Αν πάρεις κόλλα 2 συστατικών, τα αναμειγνύεις καλά και βάζεις και στη γύρω περιοχή ώστε να έχει "ψωμί" και να δημιουργήσει ένα "στοπ". Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι αγωγιμη (οχι να καλύψεις βέβαια όλη τη μητρική, αλλα την περιοχή του pad). Γενικά η εποξική κολλάει γρήγορα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, σε 10-15 λεπτά θα έχει στερεοποιηθει (μπορεί να λέω και πολύ). Βάρος δεν χρειάζεται, απλα να είναι στο σημείο που πρέπει και να κάθεται καλά , και από την κάτω πλευρά (οποία κι αν είναι η "κάτω", βάλε λιγο χαρτοταινία για να μην σταξει κάτω και φύγει η κόλλα. Heat pads Δες κανα σκρουτζ (και eshop?) αλλιως και ebay.
  22. Εκ πρώτης άποψης, θα έλεγα ότι μια εποξική κόλλα είναι μια καλή λύση. Η logo εποξική είναι αρκετά καλή, αλλά σε ένα καλό χρωματοπωλειο θα έχουν κάτι να Σου προτείνουν. Εξαιρετικά σχόλια έχω ακούσει και για την J-B. Από την άλλη πλευρά, και λόγω θερμοκρασιών, όταν κολλήσεις δεν θα πρέπει να ζοριζεις-σφιγγεις πολύ τη βιδα, θα χαλαρωσει. Αλλά οκ, παρακολουθείς τη θερμοκρασία με κάποιο πρόγραμμα, νομίζω με 3 βιδες καλές και μια λιγο "κουλή" δεν θα, εχεις θεμα. Αν είσαι πιο τολμηρός, θα μπορούσες ισως με κάποιο κολλητήρι να ζεστάνεις το ποδαράκι του stand off και - όντας τοποθετημένο στη θέση του - να βάλεις λίγο καλάι, το οποίο θα γεμίσει εκεί το κενό και θα το σταθεροποιησει πολύ καλύτερα (σε σχέση με την κόλλα). Μπορείς να κάνεις καμιά δοκιμή εκτός μητρικής, να δεις αν κολλάει πάνω του το καλάι. Και μετά το επιχειρείς στη μητρικη. Χώρος (δηλ. Όχι άλλα εξαρτήματα κοντά ώστε να καταστραφούν) φαίνεται ότι υπάρχει. Αλλά είπαμε, είναι λίγο τολμηρή η προσέγγιση αυτή. Για τα heatpad, στη θέση σου θα τα αλλαζα. Έτσι κι αλλιώς, τα υπάρχοντα θα έχουν δουλέψει για αρκετά χρόνια. Ίσως και κάποιος άλλος μάστορας εδω στο thelab να έχει να προτείνει κάτι! Οπότε αναμενε λιγο!
  23. Μια-δυο ερωτησεις: Το ποδαράκι του stand off, πόσο εξέχει προς τα κάτω? Είναι "πρόσωπο" με την επιφάνεια της μητρικής? (από την κάτω πλευρά) Επίσης, πως στηριζόταν αρχικά? Είχε κανα παξιμάδι (άρα θα έχει βόλτες) ή ήταν κολλημένο? Τα διπλανά δηλ πως είναι. ΥΓ. Μπορείς να ανεβάζεις τις εικόνες στο φόρουμ εδω, αντί σε εξωτερικό site. Εκεί που γράφεις το post-μήνυμα, εχει από κάτω "drag files here to attach or choose files". Ειναι πιο εύκολο αντί να ανοίγουμε άλλο tab και πηγαίνουμε πίσω-μπρος
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.