Jump to content

tzitzikas2

Premium Members
  • Posts

    265
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About tzitzikas2

  • Γενέθλια 31/01/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη (Καλαματιανός)
  • Ενδιαφέροντα
    ηλεκτρονικές κατασκευές, πομποί FM-AM
  • Επάγγελμα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Contact Methods

  • Website URL
    https://1431am.webs.com

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tzitzikas2's Achievements

  1. https://www.3mhellas.gr/3M/el_GR/p/d/v101342021/ Αυτή καλή δεν φαίνεται?
  2. Κάτι τέτοιο σε αυτοκόλλητη ταινία θα έκανε δουλειά αν βάλω μερικά κομμάτια.ανα διαστήματα? Φαίνεται ισχυρη
  3. Μια ακρυλική μαστίχη που έχω της isomat δεν κάνει? Πρέπει να είναι αρμμοστοκος.ή σιλικόνη? Κάπου διάβασα ότι η μαστίχη δεν έχει αντοχή εξωτερικά.
  4. Καλησπέρα, πριν είχες γράψει ακρυλική σιλικόνη ενώ τώρα έγραψες στο ψαχτηρι ακρυλικού.στοκος. τελικά τι να.παρω? Τι διαφορά.εχουν? Ευχαριστώ
  5. Καλησπέρα. Οι σιλικόνες διάβασα δεν βάφονται. Ακρυλική σιλικόνη ποια θα πρότεινες.για αυτή την δουλειά? Αν κάνω κάτι άλλο, να πάρω κανάλι χωρίς αυτοκόλλητο και βάλω ανά μισό μέτρο ένα κομμάτι διπλής οψης αυτοκόλλητη χοντρή ταινία που έχω της tesa για να μην κρεμάσει και ανάμεσα να βάλω την ακρυλική σιλικόνη που λες θα γίνει δουλειά? Την άνοιξη θα το βάψω. Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα. Θα ήθελα να στηρίξω ένα πλαστικό ηλεκτρολογικό κανάλι 16mmX16mm μήκους 2m στο κάτω μέρος του εξωτερικού δοκαριού του μπαλκονιού για να περάσω πάνω απο την μπαλκονόπορτα ένα καλώδιο ρεύματος. Δεν θέλω να ανοίξω τρύπες και επίσης σκέφτομαι να μην χρησιμοποιήσω αυτό που έχει αυτοκόλλητο γιατι σε εξωτερικές συνθήκες πιστεύω θα ξεκολλήσει σύντομα. σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω κάτι σε κόλλα, σιλικόνη, μαστίχη. Σε ένα βίντεο είδα οτι τα κολλάει με ακρυλική μαστίχη στον τοίχο. Όμως διάβασα σε μια σελίδα οτι η ακρυλική μαστίχη δεν είναι καλή για εξωτερικές συνθήκες. Μια πλαστική ράγα στην σίτα του μπαλκονιού την είχα κολλήσει παλιά με μια σιλικόνη διάφανη στο μάρμαρο και είναι μπετόν αρμέ. Δεν θυμάμαι μάρκα. Βέβαια εκεί κόλλησε στο μάρμαρο και επίσης το κανάλι επειδή θα είναι κάτω απο το δοκάρι θα ασκεί δύναμη προς τα κάτω, αντίθετη με την επιφάνεια κόλλησης. Τι υλικό θα μου προτείνατε να χρησιμοποιήσω για να κρατήσει χρόνια? Να μην είναι κόλλα που μπορεί να κάνει ζημιά στον σοβά του δοκαριού σε περίπτωση που θελήσω να το αφαιρέσω μελλοντικά το κανάλι. Και να είναι ένα οικονομικό υλικό, μην δώσω πάνω απο 5 ευρώ για να κολλήσω απλά ένα ηλεκτρολογικό κανάλι. Ευχαριστώ πολύ!
  7. tzitzikas2

    Windows 10 Thread Stuck In Device Driver error help!

    Εξελίξεις στο θέμα: Ενημερωτικά πριν περίπου 10 ημέρες άνοιξα το PC για καθαρισμό και πρόσθεσα και ένα ακόμα ίδιο stick ram 8gb 2400mhz στην 2η σλοτ. Από τότε το PC δεν έχει ξανακολλησει ούτε κατά την λειτουργία ούτε στον τερματισμό. Θα το παρακολουθώ και θα σας ξανά ενημερώσω αν έχει θέμα. Ποια η γνώμη σας?
  8. Καλησπέρα. Εδώ και λίγο καιρό και ενώ οι άλλοι με βλέπουν κανονικά κατα την συνομιλία στο Skype, έχει εξαφανιστεί το μικρό παράθυρο που βλέπω τον εαυτό μου. Δεν μπόρεσα να βρω κάτι? Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ!
  9. tzitzikas2

    firefox parental control

    καλησπέρα. έχω δοκιμάσει dns από CleanBrowsing (185.228.168.168 & 185.228.169.168) και OpenDNS ( 208.67.222.123 & 208.67.220.123) αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνουν δουλειά. Μια φορά δούλεψαν αλλά ξαναδοκιμάζοντας μη επιθυμητές λέξεις στο google βγάζει αποτελέσματα σχετικά (και φώτο-βίντεο). Το μόνο που δούλεψε (αλλά δεν ξέρω πόσο καλό είναι) είναι η επέκταση firefox https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/family-friendly-filter/ Οι dns γιατί δεν δουλεύουν? έχιε καμια σχέση που το ιντερνετ λαμβάνεται με wi-fi και όχι απευθείας με ethernet? ευχαριστώ!
  10. Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω σε λίγες ημέρες έναν επεξεργαστή σε socket 775. Εκτός απο το να βγάλω το καλώδιο του τροφοδοτικού απο την πρίζα και να γειωθώ πριν την αλλαγή του hardware, πρέπει να βγάλω και τις 2 φίσες (20pin και cpu) του τροφοδοτικού απο την μητρική και ακόμα να αφαιρέσω και την μπαταρία cmos, ή θεωρείται οτι εκτός απο την αποσύνδεση του καλωδίου 230V ac απο την πριζα δαιν απαιτείται κάτι άλλο? Η αλλαγή θα γινει χωρίς να αφαιρέσω την motherboard. Θα αλλάξω cpu και ram. Ευχαριστώ!
  11. καλησπέρα. Χτές ένα παλιό pc που έχω έκανε update σε 20H2 έκδοση win 10. Τα windows εξ αρχής (εδλω και μήνες τα έχω περασμένα), δεν τα έχω ενεργοποιήσει και κάτω δεξιά βγάζουν το κλασσικό υδατογράφημα περι ενεργοποίησης, αλλα κατα τα άλλα δουλεύουν μια χαρά. Σήμερα που τον άνοιξα βγήκε κάτω δεξια εκεί που βγαίνουν οι ειδοποιήσεις, ειδοποίηση οτι τα windows πρέπει να ενεργοποιηθούν. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα συνεχίσουν να δουλεύουν σωστά και χωρίς ενεργοποίηση ή η έκδοση 20H2 απαιτεί να ενεργοποιηθούν και θα φάω καμια φόλα και θα σταματήσουν να δουλεύουν. Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει να κάνω ενεργοποίηση. Ειναι το 2ο pc που έχω και δεν θέλω οπωσδήποτε να ενεργοποιήσω τα windows. ευχαριστω
  12. Καλησπέρα. Εχω ένα παλιό (2011-12) λάπτοπ Dell Inspiron Q15R N5110 (i3-2310M/3GB/500GB). Αρχικά είχε win 7 64 bit home premium. Του έχω κάνει upgrade την ram σε 8GB. Εχω κάνει εδώ και κάποιους μήνες καθαρή εγκατάσταση windows 10 64bit home με το κλειδί των 7. Για μήνες δούλευε καλά και έκανε τις ενημερώσεις. Τον τελευταίο καιρό (νομίζω προσπαθεί να περάσει την 2004 και την 20H2) αλλά βγάζει σφάλμα οτι αυτός ο υπολογιστής δεν μπορεί να εκτελέσει windows 10. Μάλλον υποψιάζομαι οτι το hardware δεν είναι συμβατό με αυτές τις εκδόσεις. Το θέμα που φοβάμαι είναι μην μου κάνει τίποτα περίεργο και σταματήσει να μπαίνει σε windows 10. Το χρησιμοποιεί η σύζυγος καθημερινά για εργασία, μην φάμε καμια φόλα. Προσπάθησα να βρώ τρόπο να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις αφού υπάρχει πρόβλημα, αλλα δεν υπάρχει κάτι στα win10. Θα ήθελα την γνώμη σας, αν μπορώ να κάνω κάτι ασφαλές για να συνεχίζει να δουλεύει σωστά. Ευχαριστώ! "ο υπολογιστής δεν μπορεί να εκτελέσει windows 10" το μήνυμα
  13. Καλησπέρα ξανά έγινε το ίδιο. Σήμερα ανοίξαμε τον υπολογιστή και πάλι είχε εξαφανιστεί τι πρόγραμμα messenger. Υπήρχε μόνο λευκό εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και στην έναρξη που έγραφε messengers. Αν πατήσεις επάνω έβγαινε παράθυρο που έλεγε ότι δεν συσχέτιζεται με κάποιο αρχείο ή πρόγραμμα. Ούτε στην λίστα προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου υπήρχε. Πολύ περίεργο! Κατέβασα και πέρασα την τελευταία έκδοση. Το περίεργο είναι ότι μόλις το ξανακάνω εγκατάσταση και ανοίγω το πρόγραμμα έχουν παραμείνει όλες οι ρυθμίσεις. Κωδικός κτλ. Δεν χρειάζεται να ξανακάνω login. Σαν να μην έχει σβηστεί 100%. Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα? Δεν μου έχει ξανατυχει κάτι σχετικό. ευχαριστώ!
  14. καλησπέρα. Σε παλιό pc με windows 10 home (μη ενεργοποιημένα) που το έχω δώσει στην κόρη μου (6μισι ετών), πήγε να μπει στο messenger (εγκατεστημένο πρόγραμμα όχι μέσω browser) και δεν άνοιγε. Πάω να δώ, υπήρχε η συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας και στην έναρξη αλλά χωρίς το εικονίδιο, η συντόμευση ήταν άσπρο εικονίδιο. Μόλις πατούσες πάνω έλεγε οτι δεν είναι συσχετισμένο με πρόγραμμα. Στην λίστα των προγραμμάτων στον πίνακα ελέγχου αλλά και στον δίσκο C απουσίαζε πλήρως το πρόγραμμα messenger και ο σχετικός φάκελος. Να το απεγκατέστησε μόνη της δεν νομίζω, δεν έχει γνώση ακόμα να εγκαθιστά/απεγκαθιστά προγράμματα. Πως μπορεί να σβήστηκε? Αν κατα λάθος έσυρε το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας στον κάδο ανακύκλωσης, μπορεί να σβηστεί το πρόγραμμα (να γίνει απεγκατάσταση δηλαδή)? Επειδή τελευταία μετακινούσε τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας. Έτσι για να μου λυθεί η απορία. Ευχαριστώ!
  15. tzitzikas2

    Αγορά tablet ως 200Ε με voucher

    έχει αλλάξει κάτι με τα huawei? μέχρι πρόσφατα γνώριζα οτι δεν έχουν το playstore.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.