Jump to content

Staxtis

Premium Members
  • Posts

    654
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

1 Follower

About Staxtis

  • Γενέθλια 22/04/1990

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Staxtis's Achievements

  1. Staxtis

    CSL Elite(Fanatec) +GT Line(NL Racing) γνώμες!?

    Πήρα την Challenger τελικά διότι με 4 βίδες αλεν γίνεται η μισή και χωράει στην ντουλάπα που θέλω. Θα ξεκινήσω στην αρχή στο PC μιας και δεν μπόρεσα να βρω PS5. Σε καμια εβδομάδα θα έχω και την fanatec που πήρα στην Black Friday! Μπορείτε να κλείσετε το topic
  2. Γεια χαρά σε όλους... Μαζί με το PS5 λεώ να κάνω ενα entry level sim setup με περιορισμένο χώρο και το κάθισμα να είναι foldable. Σκέφτομαι να πάρω τα εξής... CSL Elite+ Load Cell. Εαν κάποιος εχει να προτίνει κάτι το ίδιο καλό-κακό με λιγότερα χρήματα...Παρακαλώ! Αλλα καμία πρόταση με ουτε 1 ευρο περισσότερο γιατι και πάλι μου κάθεται πολύ βαρύ το 700άρι. Με το ψάξιμο που έκανα θεωρώ οτι 1 κατηγορία κάτω είναι η T300RS της Thrustmaster σαν πιο φτηνή επιλογή και αν αποφασίσω οτι τα 700euro της fanatec δεν μπορώ να τα δώσω θα πάω σε αυτή. Οποιος εχει να προτίνει κάτι διαφορετικό παρακαλώ ρίχτε το στο "τραπέζι". Η βασική μου ερώτηση είναι... Θα εχω ΠΟΛΥ κραδασμό με το Gt Lite(next level racing) + CSL Elite? Ενας γνωστός που εχει CSL με το Revolution της playseat μου λεει οτι κουνιέται πολύ η τιμονιέρα.. Σαν επιλογή εχω και το Challenge της Playseat αλλα μαλλον είναι ακόμα πιο "παρτάλι" απο το GtLine της Next Level. Εαν έχει-δίνει κάποιος και μεταχειρισμένο CSL σε πολύ καλή κατάσταση...Give me a hit!
  3. Staxtis

    SOS-Πολλά προβλήματα! SOS

    Σε αυτόματο update.Δεν έκανα manual καμία ενέργεια.
  4. Staxtis

    SOS-Πολλά προβλήματα! SOS

    Τελικά έκανα Roll-Back εναν driver και problem solved. Ηταν driver της soundblaster αλλα δεν ήξερα οτι κάνει roll -back. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
  5. Staxtis

    SOS-Πολλά προβλήματα! SOS

    Restore οχι δεν έκανα για 2 λόγους.. Είχα βάλει κάτι πράγματα δεν ξέρω ποσο πισω θα πρέπει να πάω:/ Θέλω να μάθω τι είναι και τι το προκαλεί Εκανα ότι έλεγε(μερικά τα είχα κάνει αλαλ τα ξανα έκανα).. Τίποτα...!
  6. Staxtis

    SOS-Πολλά προβλήματα! SOS

    Με την πορεία και με όσα είδα διάβασα/άκουσ καταλαβαίνω ότι... Οι μνήμες δεν εμφανιζόντουσαν γιατι κολλούσε η κλάσική Μ@@ RGB FUSION. Το Keyboard κόλλησε γιατι αναγκαστικά πρέπει να έχω και το Logitech G Hub(keyboard) και το Logitech Gaming software(mouse) και κάθε φορά που έβγαινε ενα G hub update χαλούσαν τα settings και έκανα reinstall το LGS και ήταν όκ..Τώρα είχαν κολλήσει γιατί έβγαλε και αλλο Update και για αυτό δεν άνοιγε καν το G Hub. Οι γλώσσεσ είναι το πρόβλημα που ανέφερες όπως και το πρόβλημα με τον ήχο που ακόμα δεν εχω φτιάξει/κάνει κάτι γιατι δεν είμαι καν στο Pc του σπιτιού...
  7. Staxtis

    Αγορά κάρτας ηχου

    Θα συμφωνήσω. Εγω προσωπικά και για stream/videochat/voicechat/gaming chat χρησιμοποιώ απο την camera Που ε΄χω μια C910 Logitech... Ποτε βγήκε αυτή?Πριν 10 χρόνια? Απο τότε που βγήκε. Απο τότε που βγήκε την ΄'εχω". Γενικά θεωρώ οτι εαν το Mic εχει οποιδηποτε αλλη χρήση πέραν του studio recording δεν χρειάζεται να έχει πολλά λεφτά διότι πραγματικά δεν θα καταλάβεις διαφορά εσυ(σίγουρα) και ούτε ο αλλοσ που ακούει. Ειναι διαφορετικό να παρακολουθείς ΛΕΞΕΙΣ/ΦΡΑΣΕΙΣ απο το να παρακολουθείς τον ήχο μέσα απο αυτό. Και στο 90% απο τις εφαρμογές είναι οτι μας νοιάζει να ακούνε αυτό που λέμε οχι το πόσο σωστή/καλή είναι η φωνή μας και αν κάνουμε φωνητικά λάθη. Ενα θέλεις να πάρεις οποιοδήποτε αλλο ακριβό mic να ξέρεις οτι το αγοράζεις γιατι το γουστάρεις και σου αρέσει πολύ..Επι της ουσίας δεν θα καταλάβεις σχεδόν τίποτα. Μην παρεξηγηθώ δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό απλά να ξέρουμε όσοι το κάνουμε(εγώ το κάνω πάρα πολύ) οτι οταν αγοράζουμε κάτι σε τι ποσοστό το κάνουμε γιατι πρέπει και σε τι ποσοστό δίνουμε χρήματα γιατι "ετσι μασ αρέσει"
  8. Staxtis

    SOS-Πολλά προβλήματα! SOS

    Σας ευχαριστώ και θα τα κάνω να δω αν θα λυθεί... Ενας φίλος τεχνικός μου είπε οτι αυτο με οτν ήχο του έγινε και σε 2 πελάτες και είναι λόγο Update.. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ οπως είπα αλλα το θέμα είναι πως λύνω τα προβλήματα. Υπάρχει και ενα software που κλειδώνει τα updates..ΙΣως το βάλω για πιθανό μελλοντικό αντίστοιχο πρόβλημα.
  9. Γεια χαρά σε όλους! Δεν ξέρω πραγματικά σε τι κατηγορία θα μπορούσα να το βάλω μιας και τα προβλήματα είναι διάφορα. Εδω και αρκετούς μήνες λόγο δουλειάς δεν κάθομαι καθόλου στο pc στο σπίτι και τους τελευταίους 3 μήνες μπορεί να το άνοιξα 2 φορές και αυτό για να κάνω κάτι άμεσα και ξαφνίκα χθές βρήκα τον χρόνο να κατσω να "αραξω" στο πισάκι μου.. Δεν εχω ήχο στα ακουστικά, το πληκτρολόγιο μου(logitech pro) δεν ανάβει κανένα rgb (ενω αν καμια φορά έμπαινε update μπορεί απλά να εβαζε αλλο profile φωτισμού) και επίσης δεν ανάβουν και οι tridentZ μ΄νημες που έχω όπως και τα setting απο το mouse (Logitech PRO wireless) δεν υπάρχουν. Ολα αυτά είπα σαν σκέψή κάποιος driver κάπου θα κόλλησε/θα είχε κάνει update και δεν θα είναι compatible.. (αλλα συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση γιατι τόσα πολλα προβλήματα ενω δεν έγινε τίποτα. 1.Ανοίγω το RGB Fusion για να δώ αν βλέπει το πρόγραμμα για τα RGB τις μ΄νημες και βλέπω οτι δεν τις βλέπει. Κατεβάζω το καινούργιο Install και πάλι τα ίδια. 2.Το software της ΑΕ-5 όλα φαίνονται καλά όπως ηταν με ρυθμίσεις κλπ...Εγω δεν ακούω ΤΙΠΟΤΑ στο sound settings δείχνει οτι κάτι παίζει..Και στο Control Panel/Sound δείχνει οτι δεν παίζει κάτι.Το software της είναι updated. 3.Ανοίγω το Logitech G Hub για να δώ το keyboard..Δεν ανοίγει το G HUB..Εκανε loading αλλα το έκανε για όση ωρα και να το άφηνα χωρις να ανοίγει. Κάνω unistall κατεβάζω το τελευταίο ανοίγω δεν υπάρχει τίποτα απο τα profile προφανώς. Τώρα που άνοιξα πάλι pc τα rgb δεν άναβαν και έπρεπε να πατήσω ενα κουμπί που έχει πάνω το keyboard.Και και απο την αρχη μολις το πήρα ηταν αυτόματα On αυτά και δεν είχα και ποτέ κανένα profile με off lights.Θα ανεβάσω και 2 φωτογραφίες απο την ίδια στιγμή που έπαιζε ενα τραγούδι ΥΓ:Οσο πληκρολογούσα αυτό το post κατάλαβα επίσης οτι κάτω οι γλώσσες που αλλάζεις με Alt+Shift ενω είχα 2 EΛ/EN τώρα έχω ΕΛ/ΕΝ/ΕΝ εχω και US και UK ενω είχα US μόνο. Πολλά κουλά και δεν ξέρω απο που να το πιάσω..Πιστευω οτι είναι 1 πράγμα που κάνει ολη την βρωμοδουλειά αλλα δεν εχουν και καμία σχέση μεταξύ τους αυτά... PLZ I NEED HELP! Σας ευχαριστώ πάρα πολυ.
  10. Staxtis

    Αγορά κάρτας ηχου

    Ακριβώς.. Πες μας τι ζητάς απο την κάρτα ήχου γιατι το stream μόνο με την κάρτα ήχου δεν πάιζει κανένα ρόλο. Αμα θέλεις να ακούνε καλά οι Subs σου απλά θέλεις ενα καλό MIC για να μην ακούνε πράγματα που δεν χρειάζονται
  11. Staxtis

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Και όταν κάθεσε φαίνονται να φευγουν ενα καλώδιο εδώ ενα 5cm πιο κάτω αλλο ενα 10cm πιο κάτω κλπ κλπ..Οταν πασ να κάτσεις τα βλέπεις και επίσης ίσως τα νιώθεις και στα πόδια σου :))) Αλλα εν πάση περιπτώση εαν δεν ενεοχλούν εσένα τι νοιάζει τους αλλους?Εγω δεν κάθομαι στο pc σου.αχαχα Απλά εγώ δεν μπορώ με τόσο καλωδιομάνι.Ενα καλώδιο εχω σε εμένα που φαίνεται και αυτό γιατι δεν υπήρχε τρόπος να το κάνω να μην.!
  12. Staxtis

    Δείξτε το γραφείο σας!

    @phm Ωραίο το setup αλλα κάνε κάτι με αυτά τα καλώδια με πιάνει ναυτία να τα βλέπω έτσι :)) (να μην τα κοιτάω ε???)
  13. Staxtis

    Aorus Ad27QD

    BLB εχει το Monitor η είσια οκ???Γενικά το μεγαλύτερο πρόβλημα για αρχή είναι να βρεις panel IPS χωρις BLB....Κωτσόβολό??Νομίζω δεν είναι και πολύ καλός με τις αλλαγές του "αυτός".
  14. Staxtis

    Aorus Ad27QD

    Και εγώ την τρέχω με 2070 και νέμα προμπλέμα...! Φαντάζομαι οτι για να υπάρχουν και αλλοι που λένε κάτι μαλλον έβγαλαν αρκετά κομμάτια ελαττωματικά η εγω πήρα αυτό που δεν ήταν. Με το OSD KICK πάντως καλό θα ήταν να κάνουμε μια μύνηση γιατι έχει άπειρα bugs κλπ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.