Jump to content

Alkis27

Premium Members
  • Posts

    127
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Alkis27

  • Γενέθλια 25/09/1976

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα

Alkis27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. χμμμμ καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο... ίσως όμως εγώ δεν ήμουν τόσο αναλυτικός... αυτό που θέλω είναι να πάρω μόνο το λογότυπο (τα γράμματα) από κάθε εικόνα και να τα βάλω σε αυτή με το μαύρο περίγραμμα και λευκό φόντο... όχι δηλαδή ολόκληρο όπως το πήρες και το έβαλες αλλά μόνο τα γράμματα...ουσιαστικά αυτό που θέλω τελικά είναι τα χρωματιστά γράμματα της κάθε εικόνας μέσα στο μαύρο περίγραμμα με λευκό φόντο...
  2. Ok εδώ είναι οι 10 photos .png που θέλω να φτιάξω. Ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι να περάσουν τα logo των εικόνων αυτών στο μαύρο περίγραμμα της αρχικής photo που έβαλα (χωρίς το "ΑΑΕ" φυσικά) ετσι ώστε να έχω 10 νέες με το μαύρο περίγραμμα και λευκό φόντο. https://www.dropbox.com/sh/q78nsj4lj156ayl/AACixf9_2A0y5x0Xl6Bn-sOCa?dl=0 Απλά θα ήθελα να μου πείτε πώς το κάνατε γιατί θα υπάρξουν στο μέλλον και άλλες και θέλω να ξέρω να το κάνω μόνος μου πχ με το Photoshop Elements
  3. kpetros ναι ακριβώς αυτό θέλω. Να έχω σταθερό σαν βάση το μαύρο οβάλ περίγραμμα με λευκό φόντο και να πετάω μέσα διάφορα logo όπως πχ αυτό που έχω επισυνάψει. Ποιά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω ?
  4. Μαλλον δεν καταλαβες τι θελω.
  5. Προφανώς αν ήξερα το πώς δεν θα ρωτούσα...
  6. Δεν ειναι πολλες. 7-8 θελω να φτιαξω.
  7. Δεν έχω πρόβλημα να το κάνω μία μία. Αρα χρησιμοποιώ αυτό https://www.adobe.com/products/aftereffects/free-trial-download.htm και ποιά βήματα ακολουθώ ?
  8. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή έχω ένα project που δουλεύω θα ήθελα να με βοηθήσετε και να μου υποδείξετε έναν απλό τρόπο για να μπορώ να μετατρέψω την εικόνα "old.png" στην "new.png". Δηλαδή ουσιαστικά αυτό που θέλω είναι έχοντας ως βάση το περίγραμμα με λευκό φόντο που βλέπετε στην "new.png" να μπορώ να "παίρνω" το λογότυπο της "old.png" (έχω πολλές στο project) και να το ενσωματώνω στο περίγραμμα με το λευκό φόντο της "new.png". Ευχαριστώ πολύ
  9. Alkis27

    Σύνδεση πατέντας ηχείων !

    Νέα δεδομένα παιδιά. Επειδή τελικά μπορεί να φταίει και ο ενισχυτάκος αφού συνδέοντας ακουστικά επάνω πάλι ακούγεται μόνο το αριστερό κανάλι και όχι το δεξί (ενώ τα ίδια ακουστικά όταν τα βάζω στο audio out της m/b παίζουν και τα 2 κανάλια κανονικά) , μπορείς να μου βρει κάποιος ένα παρόμοιο stereo mini ενισχυτή κύκλωμα στο ebay με audio in,out και mini usb ??
  10. Alkis27

    Σύνδεση πατέντας ηχείων !

    Αυτή τη στιγμή το μαύρο jack είναι συνδεδεμένο με το δεξί ηχείο. Πώς θα συνδεθεί όμως και το αριστερό ηχείο ?
  11. Alkis27

    Σύνδεση πατέντας ηχείων !

    Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά να μου πείτε αν σκέφτομαι σωστά. Για να αποφύγω κολλήσεις κτλ στην πλακέτα που δεν είμαι και σίγουρος πού πρέπει να γίνουν δεν θα ήταν πιο απλό να πάρω 2 καλωδιάκια ήχου στερεο, να τα ενώσω σε 1 βίσμα 3.5mm και να φεύγουν από το audio out της πλακέτας να πηγαίνουν στα 2 ηχεία ?? Λογικά η πλακέτα είναι ενισχυτής stereo. Τι λέτε ?
  12. Alkis27

    Σύνδεση πατέντας ηχείων !

    Οχι παράλληλα δεν ήταν. Δεν υπάρχουν καλώδια. Το θέμα είναι πώς θα το ψάξω να καταλάβω από πού έφυγαν... μήπως είναι αυτά εδώ ???
  13. Καλησπέρα σε όλους. Η κατάσταση έχει ως εξής. Πρόσφατα αντιλήφθηκα οτι ο ήχος του ενός εκ των 2 ηχείων που βρίσκονται στην arcade καμπίνα μου είχε σταματήσει. Την καμπίνα την έχει φτιάξει φίλος πριν πολλά χρόνια. Την άνοιξα λοιπόν και διαπίστωσα οτι τα εικονιζόμενα 2 καλωδιάκια κόκκινο-μαύρο του ηχείου έχουν ξεκολλήσει από την πλακετίτσα που συνδέονταν. Το θέμα είναι πώς θα καταλάβω από που έφυγαν έτσι ώστε με κολλητήρι να τα ξαναβάλω χωρίς φυσικά να προκαλέσω ζημιά στην πλακετίτσα. Παραθέτω photos που φαίνονται όλα μήπως κάποιος με γνώσεις επί του θέματος μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.
  14. Λοιπόν παιδιά η κατάσταση έχει ως εξής. Εχω αυτή τη στιγμή το παρακάτω mini PC : CPU : AMD CPU Phenom II X4-945 3.0GHz RAM : 4GB κάρτα γραφικών : ATI 4850 512MB short pcb (19 cm μήκος) Θέλω να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών με μία άλλη πιο δυνατή mini κάρτα που να έχει μέγιστο μήκος 19 cm ! Επίσης η κάρτα θα πρέπει να "συμβαδίζει" με την cpu που έχω ώστε να αξιοποιείται πλήρως η δύναμή της και επίσης να μην ξεπερνάει τα € 130. Σε αυτό το link έχει αρκετές mini κάρτες γραφικών https://www.bestbuy.com/site/shop/small-graphics-cards . Εσείς τί θα μου προτείνατε ?
  15. Alkis27

    Βοηθεια σε τηλεφωνικη πριζα RJ11 !!!

    Λοιπόν παιδιά τελικά το ζεύγος που δεν έχει χρωματιστεί είναι η τηλεφωνική γραμμή ! Το σύνδεσα και το router συγχρονίστηκε. Από εκει και πέρα αν θέλω να στείλω και τηλέφωνο στα 2 υπνοδωμάτια θα πρέπει να πάρω πρίζα με 2 rj11 ώστε να μπουν τα άλλα 2 χρωματισμένα ζεύγη στις άλλες 2 υποδοχές "2" και "3" και να συνδεθεί το 2ο φισάκι της πρίζας με την υποδοχή "phone 1" του router ? Η σύνδεση είναι ευρυζωνική (voIP).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.