Jump to content



Από σκληρό στο dvd


dohc161416003179

Recommended Posts

Κύριοι, μου έτυχε να αντιγράφω ταινία(dvd) με το shrink και ενώ το είχε περάσει στο σκληρό και είχε αρχίσει να το καιει με το nero, μου παρουσιάστηκε σφάλμα και απέτυχε η εγγραφή. Μου έχουν μείνει λοιπόν τα αρχεία της ταινίας στο σκληρό( σε μορφές vob. κλπ). Ποιά εφαρμογή του nero θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για να γράψω σε dvd? Το start smart του nero που δουλεύω δεν με βοηθά....

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο, ξεκινάς το nero burning rom, διαλέγεις dvd και όχι cd και επιλέγεις dvd video. Αριστερά σου ανοίγει 2 φάκελα, ένα audio_ts και ένα video_ts και κάνεις copy όλα τα αρχεία της ταινίας από τον δίσκο στον φάκελο video_ts.

Link to comment
Share on other sites

RootX μπορεί να έχω άδικο αλλά σε μένα το ΝΕΡΟ όποτε γράφω ταινίες και πάω να τις παίξω στο pc μου βγάζει σφάλμα!!!!!

Δεν ξέρω πάντώς εγώ dohc16,συνιστώ CLONE DVD 2

Υ.Γ. Μπορεί στο ΝΕΡΟ να φταίει το μηχάνιμα μου αλλά στο CLONE που τα γράφω όλα δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα;) ;)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ Morius και RootX.

RootX έκανα όπως είπες( για πρώτη φορά) και αν και στο τέλος δεν μου επιβεβαίωσε τα δεδομένα, εν τούτοις η ταινία(αντίγραφο) έπαιξε κανονικά μέχρι τέλους!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.