Jump to content



Ρολοι,ποιο και απο που???


DoNaTos

Recommended Posts

Καλησπερα!

Οτι λεει ο τιτλος,ψαχνω εδω κ λιγο καιρο και δεν βγαζω ακρη,κυριως λογο των περιορισμενων χρηματων και ειπα να ρωτησω εδω αν καποιος μπορει να προτεινει κατι.Λοιπον το budget ειναι 80 ευρω :hm:.Δεν θελω κατι σε αθλητικο και κατα προτιμηση με μεγαλο καντραν.Νομιζω υπηρχε και θεμα παλιοτερα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Υ.Γ. Ζητω συγνωμη αν ειναι λαθος topic!

Έγινε επεξεργασία από DoNaTos
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι τα swatch δεν επισκευάζονται και τα μόνα parts που κυκλοφορούνε είναι λουράκι - μπαταρία. Αν πάθει κάτι δε θα μπορείς να το επισκευάσεις έστω και με δικά σου λεφτά. Της κοπέλας μου, από κοπάνημα έφυγε όλο το πάνω διάφανο πλαστικό σε λεωφορείο και δεν το πήρε χαμπάρι, και μετά το ρολόι ουσιαστικά πήγε για πέταμα. Ούτε σε αφτερμάρκετ δεν βρήκαμε κάτι.

Τραγικό για 80€ ρολόι

(λέω νομίζω γιατί αυτό ίσχυε μέχρι πριν τρία χρόνια και δεν ξέρω μήπως έχει αλλάξει).

Εγώ θα πήγαινα σε seiko

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις,βρήκα καποια που με κάλυπταν αλλα το προβλημα ειναι στο χρηματικο,γιατι σε αυτην την κατηγορια ειναι πολλα αλλα τα περισσότερα απλα δεν αξίζουν,μάλλον θα παω σε κατι σε swatch η seiko.Εχετε μηπως καποιο site (περα απο amazon) να προτινεται αν εχεται δοκιμάσει καποιο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.