Jump to content

racer

Premium Members
  • Posts

    12.019
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    16

About racer

  • Γενέθλια 28/04/1993

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Rotterdam
  • Steam
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198018509980/

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

racer's Achievements

  1. racer

    Αυτοκίνηση

    Στο twitter κάτι αναφέρεται ότι έχει λάβει 86 εκατομμύρια επιδότηση, ισχύει;
  2. racer

    Πτώση απόδοσης laptop σε games με usb c hub

    Το έχω τσεκάρει, οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Max performance παντού. Αυτό που έχω ως πιο πιθανό είναι πως το hub κρατάει κάποιο ρεύμα και το λάπτοπ για κάποιο λόγο "πέφτει" όταν το συνδέω στο ρεύμα; Σε κάποιες φώτο προϊόντων, όπως εδώ, φαίνεται πως παίρνουν 100w από το τροφοδοτικό και βγάζουν 85 στο λάπτοπ. Το τροφοδοτικό του xiaomi είναι 65w, άρα ας πούμε του φτάνουν χοντρικά 50 και τα κακαρώνει; Θα μπορούσα θεωρητικά να λύσω το πρόβλημα με ενα δυνατότερο τροφοδοτικό;
  3. Καλησπέρα στο φόρουμ μετά από καιρό. Ανοίγω το thread για ένα πρόβλημα που μου έχει σπάσει το κεφάλι αυτές τις ημέρες. Έχω ένα Xiaomi Mi Notebook Air και μέχρι να στήσω κανονικό pc, πρέπει να μετατρέψω αυτό σε ένα . Οι 2 usb απλά δε με φτάνουν, οπότε σε αναζήτηση για hub. Το πρώτο που δοκίμασα είναι αυτό. Το συνδέω, όλα ωραία και καλά ώσπου πάω να παίξω και παρατηρώ λίγα fps και stuttering. Υπέθεσα ότι έχει κάποιο πρόβλημα, το επέστρεψα και πήρα αυτό. Guess what, έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Αυτή τη φορά το έψαξα λίγο παραπάνω. Αν είναι συνδεδεμένο όπως πρέπει, δηλαδή το τροφοδοτικό του λάπτοπ σε αυτό και αυτό στη usb c του λάπτοπ, έχω το πρόβλημα απόδοσης. Αν το αφήσω αυτό πάνω και απλά τραβήξω την τροφοδοσία, δηλ. το λάπτοπ τρέχει από τη μπαταρία, έχω κανονική απόδοση σε παιχνίδια. Έτρεξα το afterburner για να δω τι συμβαίνει όταν βάζω/βγάζω την τροφοδοσία (no comments που δεν είναι screenshot :P). Στο μπλε έπαιζα με την τροφοδοσία, και στο κόκκινο που ανεβαίνει το gpu1 bus usage την έβγαλα και το παιχνίδι έτρεχε κανονικά. Το afterburner έχει σαν 1 την nvidia και σαν 2 την onboard. Τι #$@#$%@! είναι αυτό το πρόβλημα; Κάποια ασυμβατότητα; Στο google δε βρήκα κανέναν να έχει αντίστοιχο θέμα.. Έχω παραγγείλει ένα κανονικό usb hub γιατί δε βλέπω να βγαίνει άκρη με τα c, αλλά και πάλι είμαι περίεργος να μάθω τι φταίει. Any ideas?
  4. racer

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2019 TheLab.gr

    Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους! email εστάλη
  5. Ελάτε λίγους μήνες θα το χαρώ ακόμα.. Με περιμένει το ως 24άρι χολ στην Ελλάδα
  6. http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-fix&pachet=digi_net_fiberlink_1000
  7. Παίζει να μπορώ να βρω και πιο γρήγορα server;
  8. racer

    Official Ryzen Club

    Κάτι τέτοιο θα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με ένα 2500k στα 4.5; Εγκυκλοπαιδικά..
  9. racer

    ΝΙΚΗΤΕΣ - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2017

    Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και ευτυχία
  10. Δεν έχει αλλάξει κάτι εδώ και 2 χρόνια, απλά δεν έχει κάνει κάποιος catch up. 19€ με συνδρομητική TV και άπειρα τηλέφωνα.
  11. racer

    Αυτοκίνηση

    Δε με ενδιαφέρει να αλλάξω χρώμα στο αυτοκίνητο ούτε κάτι σε matte, θέλω μια μεμβράνη όσο πιο κοντά γίνεται στο εργοστασιακό χρώμα. Το μαγαζί είναι αυτό, εκεί είχα βάλει τα φιμέ και απ' όσο έχω δει κάνουν καλή δουλειά.
  12. racer

    Αυτοκίνηση

    Έχει κανείς εμπειρία από μεμβράνες για wrap; Αντέχουν στο χρόνο και σε μικροχτυπήματα; Φαίνεται το αυτοκίνητο "νορμάλ"; Έχει ξεφτίσει το καπό και η βαφή του και κάποιων άλλων κομματιών θα πάει στα 200€, αλλά φοβάμαι μήπως δεν πετύχει το χρώμα όπως έγινε την προηγούμενη φορά που το έβαψα (σε άλλον, και η πόρτα βγήκε απλά απαίσια). Επίσης το πίσω φτερό θα παραμείνει γεμάτο γρατζουνιές. Στη Ρουμανία μου έχουν δώσει τιμή γύρω στα 250-300€ το απλό wrap και γύρω στα 500€ για το premium. Το premium δεν αξίζει ΙΜΟ για το Polo.. οπότε το δίλημμα είναι απλό wrap σε όλο το αυτοκίνητο ή βαφή στα κομμάτια που έχουν θέμα με τους όλους προβληματισμούς μου;
  13. racer

    H Apple ανακοίνωσε το iPhone 7 και iPhone 7 Plus

    lol http://www.cnet.com/news/iphone-7-sexy-enough-to-pull-ios-users-away-from-porn/#ftag=CAD590a51e
  14. racer

    AMD + Intel GPUs σε laptop. Πώς $#@$#@@#$ βάζω drivers?

    Από χθες δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ, απλά να απαντήσω σε αυτό Όχι φίλε, είχα Win 10 στο μηχάνημα και δεν ξανασχολούμαι. Μετά το τελευταίο update τα 'παιξαν (δεν άνοιγε καν το start, έγιναν πολύ αργά), έκανα format, τα ξαναέβαλα και κατά το setup προγραμμάτων -όχι drivers- κράσαραν σε βαθμό που δε μπόρεσα να ξανακάνω boot. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά έχω γνήσια Win 7 & 10. Έβαλα Win 7 γιατί τα θεωρώ καλύτερα και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά τελικά και με αυτά ακόμα δεν έβγαλα άκρη. Τουλάχιστον δεν τα παίζουν χωρίς λόγο :p.
  15. racer

    AMD + Intel GPUs σε laptop. Πώς $#@$#@@#$ βάζω drivers?

    Καθαρό install είναι 2 ημερών. Τώρα αν μου λες να κάνω άλλο ένα, αν δε βρω κάποια λύση αναγκαστικά θα κάνω μπας και μπουν..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.