modelakias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2014 καλησπερα παιδια βοηθεια μεγαλη...μολις μπαινω σε ενα σιτε (παραδειγμα εδω) μου βγαζει αυτες της μαμακιες.....πως μπορω να τα σβησω γιατι στο τελος...θα το σπασω...ευχαριστω εκ τον προτερων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιούνιος 24, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 Adblock ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιούνιος 24, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 adblock και τρεξε κι ενα malwarebytes γιατι πιθανο "κατι" να τα πεταει αυτα...Μηπως τσιμπησες καμια delta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Ιούνιος 24, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 αναθεμα αν καταλαβα...τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιούνιος 24, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 Το adblock είναι ενα προγραμματακι και το βάζεις στο browser. πατά adblock for firefox στο google...Sent from Submarine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούνιος 24, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 καλησπερα παιδια βοηθεια μεγαλη...μολις μπαινω σε ενα σιτε (παραδειγμα εδω) μου βγαζει αυτες της μαμακιες.....πως μπορω να τα σβησω γιατι στο τελος...θα το σπασω...ευχαριστω εκ τον προτερων.... Στα addons θα έχει μπει καμιά παπαριά. Τράβα και κάντα de-activate (Ctrl+Shift+A). Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelakias Ιούνιος 24, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2014 εχω τον ελληνικο ... παντως εφυγαν σχεδον ολλα με το adblock...ενα εμεινε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.