Jump to content

Lamogio

Premium Members
  • Posts

    689
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About Lamogio

  • Γενέθλια Ιούλιος 27

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.534 Εμφανίσεις προφίλ

Lamogio's Achievements

  1. Έβαλε σήμερα ο Κώτσος την 65αρα Hisense σε προσφορά για λίγες ώρες. Δεν ξέρω βέβαια αν βολεύει σαν μέγεθος σε σχέση με την 55αρα. Hisense LED 65A6K 65" Τηλεόραση Smart 4K | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr WWW.KOTSOVOLOS.GR Με τέσσερις φορές περισσότερα pixel από μια απλή FHD TV και 4k ποιότητα εικόνας, η Hisense Ultra HD TV, σου μεταφέρει μια εικόνα υψηλής καθαρότητας και ρεαλιστικής απόδοσης χρωμάτων...
  2. Lamogio

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλή χρονιά παιδιά με υγεία πάνω απ'όλα.
  3. Μιας και σε μένα λήγει σε 3 μέρες το online, το myHome 4All πρέπει να είναι ότι πιο κοντά σε τιμή με το online. Αρκεί βέβαια να είσαι κάτω απο 500kwh το μήνα. Μάλλον για εκεί με βλέπω και ο θεός βοηθός. Αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο πρόγραμμα της ΔΕΗ ρίξτε καμιά ιδέα. Αυτό δεν είναι ? Loading WWW.DEI.GR
  4. Το έχει κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε σε εισαγωγικά να μπαίνει όταν λέμε για το συγκεκριμένο...
  5. Γενικά όταν έληξε το συμβόλαιο που είχα με την wind μου έκαναν μια πρόταση που δεν ήταν και κάτι τρομερό. Πήρα προσφορές από voda και cosmote που ήταν καλύτερες. Όταν τους πήρα πίσω και τους είπα οτι έχω αυτές τις προσφορές από τον ανταγωνισμό, μέσα σε μισή ώρα είχα μια αρκετά καλή πρόταση που την αποδέχτηκα. Η nova στην Χαλκίδα που είμαι μπορεί να είναι κομπλέ, σε κάποια άλλη περιοχή να είναι χάλια.
  6. Εδώ και 2,5 χρόνια περίπου είμαι με Nova FTTH, αρχικά wind. Τα 2 χρόνια με 100αρα και τώρα με 200αρα αφού μου την έδιναν στην ίδια τιμή. Δεν έχω παρατηρήσει να κόβεται το internet ή να υπάρχει χαμηλή ταχύτητα. Γενικά δεν τους έχω χρειαστεί στην εξυπηρέτηση πελατών για κάποιο θέμα στην γραμμή ή στο τηλέφωνο.
  7. Lamogio

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Είχα ξενερώσει που είχε ακυρωθεί το κανονικό justified. Αυτό ακόμα δεν το έχω αρχίσει. Ελπίζω να είναι στο επίπεδο του πρώτου.
  8. Lamogio

    Delta Force: Hawk Ops

    Είχα λίωσει κάποια παιχνίδια delta force πριν χρόνια...αλλά δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τις τότε κυκλοφορίες.
  9. Lamogio

    Αυτοκίνηση

    33300€ στον σημερινό τιμοκατάλογο της VW
  10. Lamogio

    Αυτοκίνηση

    Βέβαια στο Golf για να πάρεις ανεξάρτητη ανάρτηση πρέπει να πας στον 1.5tsi με τα 150 άλογα και 30+ χιλιάδες ευρώ. Ενώ στο αντίστοιχο kia έχεις ανεξάρτητη από την απλή έκδοση.
  11. Lamogio

    Αυτοκίνηση

    Για ανέβασε μια φωτό να δούμε πως είναι.
  12. Lamogio

    Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

    Ααα επειδή δεν έκανες παράθεση για την C5 νόμιζα ότι ήταν ξεκάρφωτη ερώτηση...
  13. Lamogio

    Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

    Εγώ, 7 χρόνια έχει εγγύηση. Εκτός αν είναι ρητορική η ερώτηση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.