Jump to content



Εγγραφή τηλεοπτικών εκπομπών


Stamatis

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Έχω ένα TV TUNER και θέλω να "γράψω" τηλεοπτικές εκπομπές. Δυστηχώς όμως το μέγεθος του video το οποίο έχω ήδη γράψει είναι τεράστιο. Φτάνει μέχρι και τα 3,5GB :eek: Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω το μέγεθος?????

:help: :help: :help:

Link to comment
Share on other sites

Aν η κάρτα σου υποστιρίζει realtime encoding ενργοποίησέ το σε αντίθετη περίπτοση θα είσαι ναγκασμένος κάθε φορά που κάνεις ενγραφεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να δυμιουρείς ένα τέτοιο τεράστιο αρχείο και μετά αφού τελειώσεις την εγκραφή να το συμπιέζεις με κάποιο codec της επιλογής σου.

Υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και κάποιο τρίτι πρόγραμμα το οποίο θα πέρνει ως πηγεί την εικόνα από το tvtuner και να τηω συμπιέζει σε realtime χρησιμοποιόντας την ισχή του cpu κια γιαυτό θα χρειαστείς κατι αρκετά δυνατό...

Link to comment
Share on other sites

Ναι δυνατο cpu και μπολικη μνήμη (εξαρτάται και από την ανάλυση που θα χρησιμοποιήσεις...)

Προσοπικά χρησιμοποιώ το DivX (Συμβουλή: Για να κάνεις τα τηλεοπτικά προγράματα θα χρειαστείς εκτώς όλων των άλλων ρυθμίσεων που θα κάνεις και ρύθμιση για λιγο θόριβο... ψάξε λίγο το codec και θα καταλάβεις τι ενοώ...)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.