Jump to content



Αγορά οθόνης


Recommended Posts

Πέρα από το μέγεθος που θα το σκυλομετανιώσεις (και δεν είναι υποκειμενικό), αυτές που διάλεξες φοράνε φτηνότερο TN panel σε σχέση με το PLS που φοράει αυτή που σου πρότεινα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο χειρότερες γωνίες θέασης όσο και χειρότερη χρωματική απόδοση. Προσωπικά θα πήγαινα σ αυτήν που σου έχει ήδη προταθεί: https://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=31462]pnick[/MENTION] Προσωπικά αν εξαιρέσεις κάποιες samsung τηλεοράσεις άνω των 1500 ευρώ, δεν θα αγόραζα κάτι από samsung. Άντε και καναν ssd. Θεωρώ ότι η απτή ποιότητα, αυτή που γίνεται καθημερινά αντιληπτή, είναι κάτω από τις απαιτήσεις που εγώ θέτω τουλάχιστον.

Link to comment
Share on other sites

Σεβαστό. Απλά ο άνθρωπος έχει καλή εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία και δύσκολα "αλλάζει" η σιγουριά; η εμπιστοσύνη; (όπως θέλεις πές το) που αυτή η εμπειρία του δίνει. Αν είναι να πάρει Samsung, ας δει και την συγκεκριμένη. Είναι αρκετά καλύτερη από αυτές που κοιτάει.

Έγινε επεξεργασία από pnick
Link to comment
Share on other sites

Έψαξα τα διάφορα panels, η ASUS που ανέφερα φοράει VA και καταλήγουν ότι το TN είναι το καλύτερο panel για games, καθώς τα άλλα μπορεί να έχουν καλύτερα χρώματα αλλά μικρότερο χρόνο απόκρισης με αποτέλεσμα να παρατηρείται ghosting

Link to comment
Share on other sites

Με αυτήν την κάρτα γραφικών κι αυτόν τον cpu το τελευταίο πρόβλημά σου στα games θα είναι το υποτιθέμενο input lag ή response time της όποιας οθόνης. Θα γονατίσει η κάρτα με την νέα ανάλυση, ειδικά αν παιζεις απαιτητικά παιχνίδια.

Link to comment
Share on other sites

Το pc σου βασικά είναι αυτό που δεν κάνει για gaming, όχι το pls panel. Αυτά που διαβάζεις αφορούν τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας για άλλο επίπεδο hardware και άλλου επιπέδου gaming.

Aν χρησιμοποιήσεις αντάπτορα ναι, χάνει. Το ένα είναι ψηφιακό το άλλο αναλογικό.

Έγινε επεξεργασία από Trexx
Link to comment
Share on other sites

gts 250 δεν ειναι της εποχης της 8800? (η καπου εκει γυρω τεσπα λιγο μετα το agp)

εχμμμ...

...οκ, για καμια sony trinitron ...100 πως διαλολο τη λεγαν καλη ειναι, αλλα για συγχρονες οθονες χμμμ...

...ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ? :p (μ αρεσει που σκας και για το ghosting:wall: :hehe:)...

Πες μονο πως το θες για tetris σε mame και το σωσες :p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.