Guest Posted November 30, 2004 #1 Share Posted November 30, 2004 Ο Tsunami μου είχε δώσει ένα cd με unattended windows + progs από τον nycos. Μέσα στο CD υπήρχε ένας φάκελος "Greek Language" που τον εγκατέστησα στα Windows XP pro EN μου. Εμφανίστηκε λοιπόν μια πρόσθετη επιλογή στις επιλογές για γλώσσες που σου επιτρέπει να αλλάξεις την γλώσσα του λειτουργικού από Αγγλικά σε Ελληνικά (κι απαιτεί μόνο ένα log off). Υπάρχει κάποιος παρόμοιος τρόπος έτσι ώστε να έχω εγκατεστημένα τα Office 2003 και με τις δυο γλώσσες (Αγγλικά - Ελληνικά)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted November 30, 2004 #2 Share Posted November 30, 2004 Αρχική απάντηση από Hero.....Υπάρχει κάποιος παρόμοιος τρόπος έτσι ώστε να έχω εγκατεστημένα τα Office 2003 και με τις δυο γλώσσες (Αγγλικά - Ελληνικά)? Yeap, υπαρχει ενα multilanguage pack που κανει ακριβως αυτη την δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Posted November 30, 2004 #3 Share Posted November 30, 2004 και ενα τρικ το οποιο ομως θελει να εχεις κανει εγκατασταση και ελληνικο σε καποιο Pc και το αγγλικο σε διαφορετικα pcπερνεις ολο το proof dir (c:\documents and settings\admin\application data\microsoft\proof) p.x. απο το ελληνικο και το κανεις αντιγραφη στο αντιστοιχο αγγλικο η και το αναποδο, πατα ναι να σβησει τα αρχεια που σε ρωταει ειναι τα ιδια ακριβως και απο εδω και περα θα εχεις και ελληνικο και αγγλικο ελενχο ορθογραφιας κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 30, 2004 #4 Share Posted November 30, 2004 Μήπως έχεις να μου δώσεις κάποιο link unsto?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.