Jump to content



KVM Konig 4 PC


pmakr1416003456

Recommended Posts

Πωλειται KVM Konig KVM USB / VGA - 4 Ports σε παρα πολυ καλη κατάσταση

Μπορειτε να συνδέσετε μέσω VGA/USB 4 pc και να δουλευουν με ενα πληκτρολογιο ενα ποντικι και μια οθονη.

Το συγκεκριμενο KVM ( ειχα 3 και το ξερω ) εχει τις εξης ιδιοτροπιες απο κατασκευής

1. Δουλευει με οτι πληκτρολογιο του εχω βαλει αλλά δεν δουλεύουν τα multimedia πληκτρα

2. Στα ποντίκια δουλεύει παλι με απλά ( εχω δοκιμασει απλά της Microsoft ). Με logitech και turbo-x δεν επαιζε (τουλαχιστον αυτα που ειχα δοκιμασει)

3. Καμια φορά οταν πληκτρολογείς κρατάει την εντολή οτι το τελευταιο πληκτρο ειναι πατημένο και συνεχιζει να το τυπωνει. Παρολα αυτά με το που θα πατησεις το επομενο πληκτρο σταματάει να το κανει.

Αυτα τα εχει απο τη "μάνα του" και το εκαναν και τα 3 που ειχα αγορασει με 1 χρονο διαφορά μεταξυ τους. Μπορεις να δουλεψεις αλλα τα λέω για να ειμαι οκ.

Μεσα εχει 2 καλωδια συνδεσης για pc δώρο δίνω αλλα 2 που αγορασα απο πλαίσιο ( οχι μαμισια αλλα δουλευουν κανονικα...ειναι συμβατο με οποιοδηποτε usb - vga καλωδιο )

Το δινω 25 ευρώ ή 30 αν θελει κανεις ενα πληκτρολογιο turbo-x και ενα microsoft wheel mouse optical Που ειναι συμβατα με αυτό

ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ

post-16578-1416078682,0829_thumb.jpg

post-16578-1416078682,1218_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.