Jump to content



Συμβατότητα


Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους!! Εχω και εγω αυτήν την απορία θελω να πάρω την msi r9 280x παιζω σε 23 μόνιτορ 1080 εχω phenom ii x4 3ghz Psu gx650 coolermaster 8 gb ram ddr 2 1066 hyperx 7550 msi motherboard. Παιζω bf,ghost, sniper elite κυρίως τέτοια games. Ευχαριστω !

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλωσήρθες. Δεν θα χάσεις επιδόσεις λόγω του pci-e 2.0, οι κάρτες δεν το φτάνουν καν και εννοείται ότι είναι συμβατή. Θα χάσεις βέβαια κάπως λόγω του επεξεργαστή σου αν τον συνδυάσεις με τέτοια κάρτα. Καλύτερα πάντως θα ήταν να αποφύγεις την 280Χ (την κάρτα που κοιτάς έχω) και να κοιτάξεις κάτι σε nvidia. Δες μια gtx 760. Και φτηνότερη και λιγότερη χασούρα θα έχεις λόγω του επεξεργαστή σου.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την τόσο γρηγορη απάντηση..τωρα ειμαι μια 460 gtx και ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και τωρα παιζω καλα σε medium απλα έλεγα για αλλαγή σε amd για καλύτερα !! Γιατί θα χάσω όμως με amd και οχι με nvidia? ο σκοπός της αναβάθμισης ειναι να παιζω ultra θα μπορέσω μόνο με μια κάρτα ;

Link to comment
Share on other sites

Και με τις δύο θα χάσεις γιατί θα σε κρατάει πίσω ο επεξεργαστής σου. Απλά η 760 είναι κάπως πιο αδύναμη και η χασούρα θα είναι μικρότερη. Την 280Χ θα την εκμεταλλευτείς λίγότερο οπότε δεν θα πιάσουν τόπο τα επιπλέον χρήματα. Καλύτερα να μην ασχοληθείς με amd κάρτες, τουλάχιστον στην παρούσα γενιά. Πολλά προβλήματα και ειδικά οι 280Χ που κοιτάς. Ultra δεν θα παίζεις με καμιά από τις δύο κάρτες τα απολύτως απαιτητικά παιχνίδια.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής το θέμα, ούτε οι κάρτες αυτές κάνουν για ultra στα πολύ απαιτητικά παιχνίδια. Μην κοιτάς amd, όχι. Καλύτερα να κρατήσεις τα 80 ευρώ και να πας λίγο αργότερα σε αλλαγή πλατφόρμας (mobo - cpu - ram)

Link to comment
Share on other sites

Εγω θελω να παιζω το ghost σε φουλ ανάλυση αμα πάρω μια καλη κάρτα θα μπορέσω αυτο ρώτησα.. Και εμένα ο CPU καλός μου φαινεται εχω βάλει υδροψυξη και ειμαι σταθερός 3.6 ( δεν ξερω αν βοηθάει αυτο στο game )

Link to comment
Share on other sites

Σκέψου ότι εγώ με i7 3770K @ 4.2GHz και msi 280X δεν παίζω "στο full" τέτοια παιχνίδια. Τουλάχιστον όχι με ικανοποιητικό -για το χαρακτήρα τους- framerate. Για τον επεξεργαστή τώρα: Όντως δεν υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε 1080p αλλά σκέψου εμπειρικά το εξής σενάριο: Η 280Χ στο δικό μου σύστημα στο Χ παιχνίδι βγάζει avg 60 frames. Στο δικό σου π.χ. θα βγάζει 52. Μόνο που 52 θα είχες και με την 760 για παράδειγμα. Άρα; Επίσης εκεί που παίζει μεγάλο ρόλο ο επεξεργαστής και δεν είναι αμελητέο είναι το minimum frame rate. Εκεί οι διαφορές μεγαλώνουν.

Έγινε επεξεργασία από Trexx
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.