Jump to content



Αστάθεια επεξεργαστή


Recommended Posts

Έχω ενα Ι5 3570Κ και απο χτες παρατήρησα οτι ενω ειμαι στια Windows και δε κανει τιποτα απολυτως η χρηση της CPU ολο''παιζει'' πχ απο 0 παει 2 μετα 7 μετα 14 και φτανει ως και 20....Πατησα να δω τα προγραμματα που ενδεχομενως μπορει να τρεχουν αλλα μου δειχνει οτι τιποτα δεν απασχολει τη CPU...

Link to comment
Share on other sites

Τον επεξεργαστή σου τον απασχολούν καταρχήν τα ίδια τα windows με τις διεργασίες που τρέχουν στο background και ενδεχομένως και άλλες όπως ο driver της gpu, πιθανόν το antivirus, κάποιος εκτυπωτής, το upgrade utility του flash και τη java και άλλα πολλά. Κακώς είσαι προβληματισμένος, σε όλους έτσι είναι.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να κάνει εγκατάσταση updates, ανασυγκρότηση κλπ.

Ή να έχεις κάποιο μεγάλο αρχείο στο utorrent και να το κάνει check.

Έγινε επεξεργασία από virus777
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Ναι δεν ειχα μπει εκει που δειχνει τις διεργασιες γενικα απ ολους τους χρηστες...Αυτα ειναι λογικο να τρεχουν; θα μπορουσα δηλαδη να τα κλεισω;

Tα περισσότερα που βλέπω, ναι είναι λογικό. Γιατί να τα κλείσεις; Σε πειράζει να χρησιμοποιείται ο cpu? Αυτή είναι η δουλειά του.

Link to comment
Share on other sites

Εχμμμ... θυμαμαι μια εποχη που ειχαμε ενα partition με ενα καθαρο συστημα windows, 2-3 drivers (μονο τους απαραιτητους) και ΕΝΑ game εγκατεστημενο (αυτο που παιζαμε), και για να περασουμε στο επομενο καναμε restore με το acronis και βαζαμε το επομενο, αλλα αυτα τα καναμε γιατι ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΥΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ ΚΑΙ WINDOWS 95,98, αντε το πολυ 2000.

Σημερα που ολοι εχουν 4 πυρηνες με 4-8 threads και λειτουργικα NT base ποιος νοιαζεται για το τι τρεχει στο background? (οκ δε θα γουσταρα να μου εχει φυτεψει καποιος κατι που να χρησιμοποιει την επεξεργαστικη μου ισχυ για παρτι του, ειδικα αν κονομαει απ αυτο, αλλα αυτα τα ποιανει συνηθως το λογισμικο ασφαλειας)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.