Jump to content



Πρόβλημα στη σύνδεση της κάρτας ηχου.


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα αγόρασα μια Asus xonar dx και χρειάζεται τροφοδοσία με καλώδιο με βισμα floppy. Έχει στη συσκευασία ένα ανταπτορα απο molex σε floppy όμως το τροφοδοτικά μου δε βγάζει ούτε ένα molex. Βγάζει μόνο sata. Τι να κάνω; Να κόψω το sata και να τα ενωσω με τα καλώδια του floppy? ή θα κάνω καμία πατάτα;

Link to comment
Share on other sites

Θα χρησιμοποιησεις μαυρο κοκκινο και κιτρινο. Θα προτεινω να μην τα στριψεις απλως μεταξυ τους και απο πανω μονωτικη ταινια οπως κανουν πολλοι, διοτι μετα απο καιρο οξειδωνεται η ενωση κσι θα εχεις προβλημα. Στριψε τα καλωδια μεταξυ τους και χωστα σε απλη ηλεκτρολογικη κλεμα η αν θες την τελεια ενωση, κολλα τα με κολητηρι αν διαθετεις. Βασικη προυποθεση ειναι να εχεις ενα τετοιο βυσμα τροφοδοσιας για floppy απο κανα παλιο τροφοδοτικο :)

Edit: ειπες εχεις ανταπτορα... ε κοψτο απο εκει [emoji4]

Έγινε επεξεργασία από mikemtb
Link to comment
Share on other sites

Από ότι είδα υπάρχουν αντάπτορες για μετατροπή τροφοδοσίας sata σε molex.

SATA to Molex Power Cable Adapter 15-pin Female to 4-pin Male

Equip Molex - SATA Power Adapter 0.15m 112058

Θα έλεγα να πάρεις ένα τέτοιο αντάπτορα να κάνεις τη δουλειά σου. Η αλήθεια είναι ότι έχει ένα κόστος, αλλα έτσι δεν χαλάς τα καλώδια του τροφοδοτικού, και είναι πιο ασφαλές. Αν δε βιάζεσαι, φαντάζομαι θα βρεις και στο ebay πολύ φτηνότερα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.