Jump to content



Νεα υδροψυξη για 600t


TheHacker

Recommended Posts

Καλησπερα Παιδες, μετα απο 6 μηνες που ευχαριστηθηκα το μηχανηματακι μου (της υπογραφης) σε ατελειωτο gaming ...και εχοντας το μικροβιο του κλοκαρισματος (και μιας εχω διαβασει αρκετα και σε αλλα θεματα που εχω ανοιξει για cooling ) νομιζω πως ηρθε η ωρα να φτιαξω ενα ολοκληρο build υδροψυξης ... απλα σκεφτομαι να βαλω και GPU ή θα ξεφυγει η τιμη... διαθετω γυρω στα 250-300 ευρω ..νομιζω φτανουν για ολα τα συμπραγκαλα.. καμια βοηθεια για τα υλικα που θα χρειαστω (τι μαρκες κτλ) .. ευχαριστωωω!

Link to comment
Share on other sites

Οριακα μπορει να φτανουν, (τα gpu blocks ειναι λιγακι τσιμπημενα) αλλα να σου πω τη γνωμη μου, το σημαντικοτερο ειναι να ψυξεις τη gpu με νερο παρα τη cpu.

Η cpu λιγο πολυ ψυχεται σχετικα ευκολα, ακομα και με γομαροψυκτρα η και με καμια ΑΙΟ αλλα η gpu με τις καταναλωσεις που εχουν θελουν λιγο πιο σοβαρα parts (θα προτεινα τριπλο ψυγειο η και τετραπλο αν σε παιρνει οικονομικα)

Μια οικονομικη λυση ειναι η υβριδικη ΑΙΟ της accelero (για gpu παντα μιλαμε). Δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινεται σε οσα γραφει στην παρουσιαση αλλα σιγουρα ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε αεροψυκτρα. Σαν εταιρια γενικα βγαζει καλα πραγματα, αλλα πριν την αγορασεις παρε και καμια γνωμη κανενος που να την εχει χρησιμοποιησει καλου κακου. Αν θυμαμαι καλα παει καπου 120 γιουργια + μεταφορικα (καπου εκει γυρω τεσπα, δε θυμαμαι ακριβως).

Στον επεξεργαστη βαλε οτι σ αρεσει... Αν δεν ψυχει σωστα με μονο/διπλο ψυγειο δε θα ψυξει ουττε με 10 τετραπλα και δεν εχει να κανει με το φορτιο αλλα με το χαλια καπακι (εγω τολμησα και το εκανα μπρελοκ και το ελυσα αυτο το προβλημα). Αν δεν πασχεις απο το συγκεκριμενο προβλημα (η αν τολμησεις να το λυσεις τεσπα) ψυχεται απροβλήματιστα...

Έγινε επεξεργασία από Nick74
Link to comment
Share on other sites

χμμμ..κατααλβα τι θες να πεις... αλλα για Gpu φοβαμαι πως θα ξεφυγω απο τα 300-350..εκτος αν υπαρχει κτ οικονομικο δλδ...!Αξιζει να υδροψυξω gtx 760? και 2ον τι blocks να χρησιμοποιησω για cpu ωστε να ειναι vfm?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.