Jump to content



κουτί υπολογιστή


Γεώργιος

Recommended Posts

παίδες γνωρίζετε εαν εαν εδώ στην ελλάδα πουλάνε κουτιά υπολογιστή για μεταφορά υπολογιστή ? δεν αναφέρομαι στο case αλλά σε μεγαλύτερο κουτί που μπαίνει όλο το tower μέσα. γνωρίζετε εάν υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ στην ελλάδα ?

και να είναι από πλαστικό όχι κούτες χάρτινες . κάτι αντίστοιχο εχω δει σε ποδήλατα που τα λύνεις και τα μεταφέρεις με κουτί- κιβώτιο.

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος
προσθήκη πληροφορίας
Link to comment
Share on other sites

Αν κάνει σωστή δουλειά αντέχει . Να σου πώ , το δικό μου το είχα φτιάξει μόνος μου , για να το στείλω Αγγλία με μεταφορική. Το κουτί ήταν ένα full tower chieftec με τα πάντα όλα μέσα , που σημαίνει πολλά κιλά. Τα ξύλα κόστισαν περί τα 60 ευρώ και 2 χερούλια μεταλλικά για χειρολαβές , αλλά 10.

εδιτ :Έχε κατά νου, εάν εν τέλει το φτιάξεις /φτιάξουνε , στις διαστάσεις να υπολογίσεις να έχει χώρο ώστε να το ΄΄ντύσεις΄΄ εσωτερικά με αφρολέξ.

Έγινε επεξεργασία από Rolento
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.