Jump to content



lenovo laptop amd radeon


Recommended Posts

Καλησπέρα.

Αγόρασα χθες αυτό το λαπτοπ http://www.e-shop.gr...os-p-PER.910324 που λέει ότι έχει amd radeon 8570m.

Έκανα φορματ απο freedos σε win7 εγκατέστησα τους drivers από το σίτε της lenevo αλλά δεν υπήρχε ο driver amd και στο device manager φαινόταν μόνο intel hd 4000

Πήγα να τον κάνω εγκατάσταση από το cd που ήρθε μαζί με το laptop αλλά είχε πρόβλημα o driver (κόλλαγε το install αν θυμάμαι καλά).

Στα φόρουμ lenovo ένας τεχνικός πρότεινε σε κάποιον με το ίδιο θέμα έναν driver για 8570m αλλά μου δημιούργησε πρόβλημα στην οθόνη (αναβόσβηνε) και έκανα system restore για να το διορθώσω.

Μετά από αυτό έκανα install driver από το site της amd και στο device manager φαίνεται τώρα intel d grpahics 4000hd και amd radeon 8500m series. To League of Legends πχ πιάνει με switchable graphics 60 fps περίπου (high quality σε ρύθμιση υψηλής επίδοσης και το system monitor της amd να λέει οτι χρησιμοποιώ την κάρτα amd) και σε ρύθμιση power saving 30fps (περίπου) και το system monitor να λέει ότι δεν χρησιμοποιώ την amd.

Υπάρχει περίπτωση να λέει ότι έχω amd radeon μόνο και μόνο επειδή έβαλα amd drivers και στην πραγματικότητα να μην έχω; Θα μου καεί η κάρτα γραφικών αν έκανα μακακία με τους drivers; Ευχαριστώ και συγνώμη για το long post!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.