Jump to content



Κάμερα Canon MVX200


Makis Hourdakis

Recommended Posts

Σήμερα ήταν ο πατέρας μου με δυο φίλους του και δεν ξέρω πώς το φέρανε και με παίρνει σε μια φάση τηλέφωνο και μου λέει "Μάκη για μπες να δείς την Canon MV750 και πες μου αν σ'αρέσει" Τέσπα την ψάχνω, κοιτάω και στο Πλαίσιο και βλέπω και την MVX200. Επειδή θα κάνουνε ομαδική παραγγελεία κάμερες θα 'θελα να μου πείτε τη γνώμη σας.

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/Digital/MVX200/index.asp?ComponentID=156837&SourcePageID=26346#1

http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Camcorders/Digital/MVX200/index.asp?specs=1

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=902&Nav_Section_Id=902&Catalog_Id=15&Product_Id=211359&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Link to comment
Share on other sites

Σημείωση: Δεν με ενδιαφέρει άλλη εταιρία μιας και το σκεπτικό είναι οτι επειδή είναι γνωστός και είναι και ομαδική θα μας κάνει καλύτερη τιμή... Επίσης δε νομίζω οτι μπορώ να βγώ πάνω από αυτά τα λευτά.

Link to comment
Share on other sites

φίλε και εγώ όταν αγόρασα την βιντεοκάμερά μου άσχετος είμουν αλλά μετά τόσο πορώθηκα που συνεχώς μπαίνω σε φορουμ για βιντεοκάμερες και κατεβάζω ενδεικτικά βίντεο από αυτές που τα βλέπω και στο πισι μου και στον βιντεοπροβολέα μου. Έτσι μπορώ να πω ότι είμαι πλέον ολίγον τι σχετικός με αυτές.

Πρώτα πες μου

1. σε τι οθόνη θα βλέπεις τα βίντεό σου, υπάρχει μεγάλη διαφορά αν θα τα βλέπεις σε τηλεόραση ή στην οθόνη του πισι.

2. Πόσα χρήματα δίνεις?

3. ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, υπάρχουν σε ορισμενα μοντέλα ιδιότητες που κάνουν κουφή διαφορά (προοδευτική σάρωση) στην εικόνα απο άλλες βιντεοκάμερες, δώσε μου το email σου να σου στείλω δύο φωτο απο capture βίντεο (με προοδευτική σάρωση και χωρίς) για να δεις διαφορές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.