Jump to content



CCIE lab


alexkhr

Recommended Posts

Πωλέιται πλήρως λειτουργικό και άρτια εξοπλισμένο, lab το οποίο καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για εκμάθηση μέχρι και CCIE v4. Το lab περιλαμβάνει, τρεις Cisco Switch 3750 (layer3 support), δυο Cisco Swich 3550, slim rack, οδηγοί καλωδίων, υπολογιστής με στημένο έτοιμο το GNS με την σχετική τοπολογία.

Τα χαρακτηριστηκά του υπολογιστή: ι5 3570, 8gb ram 1600Mhz, 500gb hdd 2,5'', motherboard asus P8Z77-V LX. Μαζί δίνονται και όλες οι απαραίτητες συνδέσεις μεταξύ υπολογιστή και switches ώστε να συνεργάζονται άρτια με το gns. Επίσης συμπεριλαμβάνεται και η σχετική βιβλιογραφία της INE σε ηλεκτρονική μορφή.

Λόγο αυξημένου όγκου, προτιμάτε παραλαβή από Αττική και από το χώρο που βρίσκονται τα μηχανήματα ώστε να γίνει και έλεγχος από πλευράς σας. Διαφορετικά, αποστολή με μεταφορική με τα έξοδα να καλύπτουν τον αγοραστή.

τιμή: 1500 ευρώ

post-3087-1416078858,7299_thumb.jpg

switches.pdf

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.