Jump to content



Χαλασμενη EVGA 760, RMA καλι λοιπες ιστοριες


Recommended Posts

Χαλασμενη EVGA 760, RMA και* λοιπες ιστοριες

Καλημερες.

Αγορασα χτες μια μεταχειρισμενη EVGA 760 SC 4GB απο διπλανο forum. Η καρτα ειναι αγορασμενη απευθειας απο EVGA Europe, πριν 1 χρονο.

Τοποθετησα την καρτα στο συστημα μου (Ζ77, 3570Κ, 8GB, XFX 550W) και λειτουργησε για 10 λεπτα. Μετα το μηχανημα εκανε shut down απο μονο του. Εκανα δοκιμες για αρκετη ωρα (βαλε, βγαλε) αλλα οταν ειχα τοποθετημενη την καρτα στην PCI Express της μητρικης, το μηχανημα δεν αναβε. Δοκιμασα την καρτα σε αλλο συστημα, το συστημα αναψε, αλλα δεν εδινε σημα στην οθονη. Ξαναδοκιμασα στο δικο μου μηχανημα, αναψε, αλλα ουτε σημα στην οθονη δινει, ουτε τα φουρφουρια λειτουργουν.

Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα τροφοδοτικου, γιατι εχω δοκιμασει σε αυτο το τροφοδοτικο 770, 780, 290, 7970 χωρις κανενα προβλημα.

Εν τω μεταξυ επειδη η καρτα ειναι μεταχειρο, ειναι registered στο ονομα του πωλητη. Ξερετε αν μπορω να κανω RMA? Εχω στα χερια μου αποδειξη κλπ (εστειλα και ενα e-mail μολις στην EVGA, οπου περιγραφω ολα τα παραπανω και αναμενω απαντηση).

Καμια ιδεα σχετικα με το προβλημα, το θεμα του RMA κλπ?

EDIT: Μολις μου απαντησαν απο EVGA και μου ειπαν οτι μπορω να κανω RMA σαν guest. Θετικο αυτο!

Έγινε επεξεργασία από AnimaTronic
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο πωλητης λεει οτι η καρτα δουλευε αψογα. Επισης προτεινει να τον συναντησω και να συμπληρωσουμε μαζι τη φορμα RMA, αλλα απο τη στιγμη που γινεται να το κανω σαν guest, δεν βρισκω το λογο. Αντε να δουμε...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.