TRoboCop Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2004 Επειγόντως βοήθεια!!! Γεια σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα (όχι με το pc γι αυτό και είναι off topic) αλλά με την «ζωή». Λοιπόν. Ποιος μπορεί να μου πει τι να κάνω για να ρίξω μια γκόμενα(στην ίδια ηλικία με έμένα)????Να την κάνω να λιώνει για μένα αλλά πως???? Υ.Γ. Δεν έχω καμία κακή πρόθεση απλά κάτι ρωτάω ????? ????? ????? :help: :help:
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2004 #2 Δεκέμβριος 7, 2004 προλαβαινω τους υπολοιπους για να μην σε αρχισουν στο ψιλο.............ΕΔΩ μπηκες να ρωτησεις τετοιο πραγμα?????τραβα σε κανενα www.cosmopolitan.gr www.pathfinder.gr και αλλα τετοια.........στα chat και τα forum εκει θα σου δωσουν καλυτερες συμβουλες καθως με αυτα ασχολουνται οι περισσοτεροι εκειφιλικα παντα
netcrawler Δεκέμβριος 7, 2004 #3 Δεκέμβριος 7, 2004 Τριά πουλάκια κάθονταν...........................Δοκίμασε στο IRC
TRoboCop Δεκέμβριος 7, 2004 Author #4 Δεκέμβριος 7, 2004 Αυτοί που τάχα ασχολούνται με αυτά (δλδ σαν τα site που μου έδωσες) δίνουν τις πιο μ....ες απαντήσεις... Θέλω ακόμη μία γνώμη...
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 7, 2004 #6 Δεκέμβριος 7, 2004 Βάλτης τρικλοποδιά. Θα την ρίξεις σίγουρα:happy2:
FrOsT Δεκέμβριος 7, 2004 #7 Δεκέμβριος 7, 2004 Κάντης ερωτική εξομολόγιση...Αν δεν της αρέσει η μαπα σου θα φας χηλόπητα.Αν την αρέσεις... κέρδισες!
Guest Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Δεκέμβριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από TRoboCop Αυτοί που τάχα ασχολούνται με αυτά (δλδ σαν τα site που μου έδωσες) δίνουν τις πιο μ....ες απαντήσεις... Θέλω ακόμη μία γνώμη... Φαίνεται όλοι σε έχουν πάρει στο ψιλό. Όμως εγώ θα σου δώσω μια εμπεριστατωμένη από την καταπληκτική εμπειρία που διαθέτω. Θα μπεις στο mirc και θα συνδεθείς στο #hellas και #jokes-gr. Θεσσαλονίκη δεν μένεις? Λογικά θα βρεις πολλές κοπελιές να ζαχαρώσεις (κι αργότερα να φυστικώσεις). Πάρε λοιπόν ένα ζωντανό παράδειγμα από την εμπειρία μου για να διδαχθείς τα πρώτα βασικά βήματα. <Ekeini> gia<Ego> geia <Ego> ilikia? <Ekeini> 16 <Ekeini> u? <Ego> 16 <Ego> apo? <Ekeini> kifisia <Ekeini> u? <Ego> irakleio <Ego> specs? <Ekeini> ? <Ego> xaraktiristika? <Ekeini> 1 67 56 kastana matia kastanoxantha mallia <Ego> antexeis poli tasi? <Ekeini> ti akrivos enoeis? <Ego> anebaineis poli? <Ekeini> eksartatai <Ego> an gia paradeigma sou xoso 2Volt poso tha pas? <Ekeini> me douleueis? <Ego> eksartatai <Ego> apo thermokrasies pos ta pas? <Ego> elpizo na ftaneis psila me ligi tasi kai na min katanaloneis polla watts <Ego> na se balo sto nero na se anebaso? No such nick/channel <Ego> i mipos protimas sto aerio? No such nick/channel <Ego> ti? <Ego> efiges? No such nick/channel No such nick/channel <Ego> ma giatiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????????????????????????????????????????? No such nick/channel <Ego> ti krima No such nick/channel <Ego> ki eixa psithei na se anapso gamoto No such nick/channel ΥΓ. Συγγνώμη Trobocop αλλά ο πειρασμός ήταν τεράστιος. ΥΓ2. Στο mirc όλο και κάτι θα βρεις. Όπως κατάλαβες το έχω μελετήσει πολύ το θέμα. :P
Spyrious Δεκέμβριος 7, 2004 #10 Δεκέμβριος 7, 2004 XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA:jump: :jump: :jump: :hehe: Πολύ ωραίος με έφτιαξες τώρα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.