Jump to content

Spyrious

Premium Members
 • Posts

  2,455
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Spyrious

 1. Και νόμιζα ότι έφταιγε το δικό μου κινητό.Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.
 2. Τελικα άλλαξα αντίσταση αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.Δεν το ανακάλυψα ποτέ.Πήγε για ανακύκλωση. Ευχαριστώ!
 3. Καλό αν θα υλοποιηθεί και 12 βολτ για δίσκους hdd, ssd κλπ. Ούτως ή άλλως πλέον λίγα Hardware υπάρχουν πέραν των μονάδων αποθήκευσης.
 4. Καλησπέρα.Έχω ένα τροφοδοτικό Tagan 480.Είναι κοντά 15 ετών.Είχε μπει στο κυρίως pc μου αρχικά και μετά πήγαινε σε δευτερα pc (χαμηλών απαιτήσεων),κατα ανάγκη.Πριν λίγες εβδομάδες το pc που το είχε δεν άνοιγε,άναβαν μόνο τα led.Οπότε το αντικατέστησα με νέο. Συνδεοντας ανεμιστήρα τον γυρνάει πάρα πολύ αργά.Γεφυρώνοντας απλά το πράσινο με ένα μαύρο δεν παίρνει μπρος.Απο περιέργει το άνοιξα να δω τι φταίει.Δεν βρήκα σχεδόν τίποτα.Εκτός από μια καμένη αντίσταση μάλλον. Λέτε μπορώ να το επισκευάσω.Αλλά τι αντίσταση να είναι;Δεν μου χρειάζεται,θα το κρατήσω για εφεδρικό αν τα καταφέρω.Ευχαριστώ.
 5. Με κάλεσαν από τον συνήγορο σήμερα.Μου είπαν ότι 24άρα vdsl δεν υπάρχει (τους είπα ότι τότε δεν το γνώριζα αυτό) και ότι η 8άρα ταχύτητα είναι φυσιολογική.Τους απάντησα ότι δεν διαφωνώ αλλά ότι μου είπε η wind ότι θα μου δώσει vdsl,αυτός ήταν και ο λόγος που άλλαξα εταιρία.Επίσης μου είπαν ότι το χαρτί με που μου έδωσε ο υπάλληλος με την διόρθωση 24 δεν αποτελεί κάποιο ισχυρό αποδεικτικό.Θα προωθήσει όμως το αίτημα μου στην wind. Μου είπαν τι θέλω να κάνω και τους είπα ότι θέλω να αποχωρήσω από την wind χωρίς να πληρώσω τίποτα. Εγώ πάντως θα μιλήσω με vodafone να γυρίσω πίσω και δεν πληρώνω τίποτα στην wind.
 6. θα έχω πρόβλημα αν αλλάξω εταιρία πριν πάρω κάποια απάντηση;Σε πρόσφατη επικοινωνία με την wind ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 150 ευρώ (ενώ πάγιο είναι 77 περίπου),πριν προλάβει να κλείσει μήνας.Τους είπα ότι δεν επικοινώνησε κανένας μαζί μου ακόμα για το πρόβλημά μου,μου είπαν ότι δήθεν το κοιτάνε κλπ και θα λάβω ενημέρωση.Αλλά δεν βλέπω να ενδιαφέρονται καθόλου.Σκέφτομαι να πάρω την vodafone τηλέφωνο να γυρίσω πάλι σε αυτούς και δεν πληρώνω τπτ στην wind.
 7. Πόσος χρόνος χρειάζεται συνήθως για να μου απαντήσουν εεττ και ο συνήγορος; Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
 8. Όπως έγραψα και πιο πάνω.Υπέγραψα στην "αίτηση ενεργοποίησης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet".Τη έκανα με τον υπάλληλο που ήρθε σπίτι.Έχει τα στοιχεία μου επάνω.Και έχει κουτιά που τσεκάρεις την υπηρεσία.Εκεί σημείωσε στο wind double play 50 με στυλό 24.Βλέπε φωτό. Επίσης δεν μου φαίνεται να αξίζει να γυρίσω σε vofafone,δεν κερδίζω κάτι νομίζω.Θα προσπαθήσω να ζητήσω έκπτωση ή booster.
 9. Λοιπόν,δεν με πήρανε ποτέ τηλέφωνο.Έκανα καταγγελία στον ΕΕΤΤ και στον Συνήγορο του Καταναλωτή.Ευχαριστώ για την βοήθεια,θα ενημερώσω για την εξέλιξη.
 10. Καλησπέρα.Θέλω να γράψω την πρόσφατη εμπειρία μου με την wind. Μέχρι τώρα είχα Vodafone adsl2,σταθερή και 2 κινητά.Εδώ και 1 έτος περίπου είχα προβλήματα με την ταχύτητα. Από τα 8 περίπου που κλείδωνε είχα φτάσει και κάτω από 5.Με 24άρα σύνδεση (στον κόμβο).Άπειρα τηλέφωνα στην vodafone,άκρη δεν έβγαλα.Τους ρώταγα και για vdsl αλλά δεν υπήρχε στην περιοχή μου.Πήρα όλους τους πάροχους αλλά κανείς δεν είχε vdsl ακόμα. Πριν από περίπου 1 μήνα περνάει από το σπίτι υπάλληλος της wind και με ενημέρωσε για τις νέες οπτικές ίνες που κάνει εγκατάσταση στην περιοχή μου .Όντως σκάβανε στους γύρω δρόμους.Του είπα τι συνδέσεις έχω κλπ και μου λέει έχουμε vdsl 24.Ωραία του λέω,με ενημέρωσε ότι η οπτική ίνα δεν έχει καμία σχέση με την αναλογική κλπ, ότι θα κλειδώνω 18 περίπου όπως και αυτός στο δικό του σπίτι,μου τόνισε στο σπίτι όχι στον κόμβο,ότι η οπτική ίνα έχει bandwidth να υποστηρίξει πολλές συνδέσεις και πολλά άλλα.Όλα καλά όλα ωραία.Έκανα και τα κινητά wind μου είπε θα σου δώσω και το android box της wind να βλέπεις netflix.Του λέω ωραία γιατί δεν έβαζα netflix λόγω χαμηλής ταχύτητας.Όχι τώρα δεν θα έχεις πρόβλημα μου είπε.Επίσης σε λίγο καιρό μου είπε θα είναι διαθέσιμη και 50άρα με 3-4 ευρώ παραπάνω.Κάναμε όλα τα χαρτιά.Στο δικό μου αντίτυπο σημείωσε wind double play 50 και από πάνω με στυλό 24( δεν υπάρχει κουτάκι για 24). Μέχρι εδώ καλά. Πρώτα συνδέθηκαν τα κινητά. Προχθές ήρθε και ο εξοπλισμός.Σήμερα άλλαξα το παλιό ρουτερ της vodafone με το νέο της wind. Κάνω έλεγχο ταχύτητας και βλέπω κοντά στα 8!!! Παίρνω τηλέφωνο τους τεχνικούς.Κάνανε τα τεστ και μου λένε είσαι εντάξει,τόσο μπορεί να σου δώσει η σύνδεση!!! Τους λέω πληρώνω για 24άρα vdsl!!!Είχα vodafone adsl και έκνα όλη την διαδικασία για 1mbps ;;;Μια τρύπα στο νερό!!! Να μην μακρηγορώ άλλο,Μίλησα και με εκπρόσωπο των πωλήσεων,πάλι τα ίδια τους είπα.Κράτησαν το τηλέφωνο και μου είπαν θα με καλέσουν.Αλλά ακόμα δεν με πήραν. Σκέφτομαι να πάω και σε δικηγόρο. Ευχαριστώ για την κατανόηση
 11. Να κάνω και μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κανένας.Δεν μπορώ να ορίσω κάποιες λειτουργίες στο d-pad της g920.Απο τον profiler της logitech τα έχω ορίσει.Μέσα στο παιχνίδι δεν λειτουργούν,ούτε μπορώ να τα ορίσω απο τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού.Τα 4 χρωματιστά κουμπιά όμως δουλεύουν μια χαρά.
 12. Δεν ξέρω αν το έχετε δει,εγώ τώρα το είδα,τώρα αρχίζω και μαθαίνω το παιχνίδι.Βοηθάει πολύ,αλλά μετά την ρύθμιση θέλει να το συνηθήσεις.Εγώ κατάλαβα με αυτό ότι θέλω triple setup βέβαια,αλλά είναι άλλο θέμα αυτό. https://www.youtube.com/watch?v=cpnlSnqWy6g
 13. Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα.Επειδή δεν μπορώ να φρενάρω καθόλου καλά (έχω καρέκλα με ρόδες lol) θέλω να κάνω για αρχή μια μικρή βάση.Θα βιδώσω την καρέκλα και τα πεντάλ.Το τιμόνι θα το αφήσω στο γραφείο προς το παρόν.Η κατασκευή θα γίνει μάλλον από mdf για λόγους κόστους και ευκολίας.Βλέπω όλα τα rigs έχουν τα πεντάλ υπο κλίση.Υπάρχει κάποια ιδανική γωνία;
 14. Επειδή θέλω να ξεκινήσω σιγά σιγά.Κατέληξα να περάσω σε κανάλι καλώδια οπότε δεν έχω θέμα χώρου.Τι καλώδιο να προτιμήσω ;Με μπερδεύει.utp ή ftp;Επίσης για το modem θα τραβήξω καινούριο καλώδιο τηλεφώνου.Τι καλώδιο να πάρω;Και θα χρειαστώ και μπριζάκια rj45.Οι πρίζες δικτύου έχουν προδιαγραφές;Δηλαδή πρέπει να ψάξω για 1000άρες,ή δεν παίζει ρόλο;Τι πένσα να πάρω;Και κάτι τελευταίο.Τα καλώδια που θα πηγαίνουν στο switch,να τους περάσω rj45 ή υπάρχει κάποια καλύτερη λύση,πχ να μπουν σε ένα μικρό patch panel;
 15. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.Πήρα refund για το grid οπότε μάλλον θα τσιμπήσω το asseto corsa.Και θα κοιτάξω και για το Automobilista.
 16. Πήρα και εγώ πριν 2 μερες την ίδια τιμονιέρα (g920) και γενικά δυσκολεύομαι πολύ να οδηγήσω.Με το xbox 360 controller πήγαινα αέρα (χειροκίνητες αλλαγές ταχυτήτων).Τώρ δεν μπορώ να φτάσω τους χρόνους που έκανα.Dirt 4 απλά δεν μπορώ να στρίψω γρήγορα και να ακολουθήσω την διαδρομή.nfs shift 2 με όλα τα mods κάπως καλύτερα αλλά πάλι αργά πάω και δυσκολεύομαι πολύ.Αγόρασα από steam to grid 2 αλλά και εκεί πάλι δύσκολα,δεν αναγωρίζει χωρίς κάποιο edit την τιμονιέρα φυσικά.Έκανα άιτηση για refund στο steam.
 17. Δεν βγάζει σφάλμα.Πόρτες ανοιχτές.Δοκίμασα να αλλάξω πόρτα στο transmission και κράσαρε πάλι.Δεν κάνει boot.Θέλει πάλι Install.Θα δοκιμάσω openmediavault σε άλλο φλασάκι.Από ότι βλέπω υποστηρίζει ufs.
 18. Αντιμετοπίζω ένα άλλο πρόβλημα.Απο το freenas bittorent service δεν μπορώ να κατεβάσω.Το pc με qbittorent κατεβάζει κανονικά όμως.
 19. Γιατί να στήσεις htpc; Θα σου πρότεινα κάποιο android media box.Εγώ έχω ένα minix.Πολύ οικονομικό,δεν πιάνει καθόλου χώρο,τρέχει kodi τέλεια.
 20. Και κάτι τελευταίο ακόμα.Αν θέλω να χρησιμοποιήσω vpn router,πχ το Asus ac68u.Απλά συνδέω ένα καλώδιο από το asus στο switch και έχω vpn σε όλες τις συνδέσεις; Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!
 21. Και στο υπόγειο που θέλω και wifi.Τι ακριβώς κάνω.Τραβάω απλά μια γραμμή ethernet ή 2 ,μια για το pc και μια για το access point;
 22. Και κάτι άλλο.Αν κάποια στιγμή θέλω να προσθέσω κάποιο pc πχ στην θέση 1.Μπορώ να το κάνω με ένα μικρό switch;Ή είναι προτιμότερο να περάσω και έξτρα αναμονές;
 23. Καλησπέρα. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω στο σπίτι 2pc ,ένα media box, 1 freenas box και 1 pc στο υπόγειο.Μόνο το 1 pc και το freenas box είναι δίπλα στο modem.Όλα τα άλλα έχουν δίκτυο από powerline.Επειδή όμως οι ταχύτητες δεν είναι πολύ καλές, το σπίτι είναι αρκετά παλιό ,θέλω να περάσω καλώδιο δικτύου ώστε να λειτουργούν πιο καλά όλα. Η κάτοψη στο περίπου είναι όπως στο σχέδιο. Μεταξύ όλων των σημείων φυσικά παρεμβάλλονται πολλοί τοίχοι. Το υπόγειο είναι 2 ορόφους κάτω. Το σημείο Α είναι μια ντουλάπα εντοιχισμένη σε ένα χωλ που έχει και πίνακα.Εκεί θέλω να εγκαταστήσω το modem,gigabit switch και το freenas box.Εκεί θα περάσω τηλεφωνική γραμμή για το modem.Από εκεί θέλω να στείλω από μια γραμμή σε κάθε σημείο/δωμάτιο 1,2,3 και το υπόγειο. Οι απορίες μου είναι οι εξής. 1.Για λόγους αισθητικούς λέω αν είναι εφικτό να περάσω το καλώδιο δικτύου από τις υπάρχουσες γραμμές,ακόμα και ρεύματος.Θα έχω θέμα με παρεμβολές; 2.Νομίζω θα πρέπει να προτιμήσω cat6 καλώδιο, σωστά; Μονωμένο ή απλό; 3.Switch 8port όποιο νάναι απλά επώνυμο; 4.Με το ασύρματο δίκτυο τι μπορώ να κάνω; Θέλω και στο υπόγειο και στο σημείο Β στην κάτοψη. Γενικά το σπίτι έχει αρκετές παρεμβολές και δεν πιάνω καλό σήμα. 5.Φαντάζομαι οι ηλεκτρολόγοι θα έχουν κάποιο ειδικό ποτυροτρύπανο για να ανοίγουν τρύπα για πρίζα στον τοίχο σωστά;Ώστε να έχω πρίζα δικτύου. 6.Πόσα μέτρα μαξ μπορώ να έχω γραμμή χωρίς απώλειες;Το υπόγειο είναι το πιο απομακρυσμένο .Περίπου 15-20 μέτρα. 7.Η χρήση του δικτύου είναι internet και διαμοιρασμός αρχείων.Και ακούω σε όλα τα pc μουσική από το freenas Box. 8.Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστώ.
 24. Οκ.Το έφτιαξα!Έκανα διαγραφή όλων των κωδικών για τους απομακρυσμένους δίσκους. Και τους ανοίγω κανονικά τώρα! Ευχαριστώ και πάλι!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.