Jump to content



Πρόβλημα με redscreen


Recommended Posts

γεια σας παλικάρια έχω το εξής ερώτημα ?????

ένας φίλος μου τελευταίες 4 μέρες τα windows του βγάζουν REDSCREEN και άμεσος επανεκκίνηση..Tο πρόβλημα αυτό δημιουργείται από όσο έχουμε προσέξει μόνο όταν παίζει games, συγκεκριμένα το έχει πάθει στα εξής fifa 15 , battlefield 4 , son of rome..τι μπορεί να φταίει ????? τα spec του μήπως και βοηθήσουν είναι amd 8150, GA-970A-D3 gigabyte, 280x gigabyte , Raid sandisk 2x128gb. Tο μηχάνημα του είναι καθαρό λόγο που έκανε το raid πριν μια βδομάδα, τα windows του είναι γνήσια οποιος μπορεί να βοηθήσει καλοπροαίρετος είναι :)

Link to comment
Share on other sites

Σύνηθες προβλημα με τις μνημες τισ 280χ .Έχεις εγγύηση για ψάξου αφου δεις πρωτα τα κλασικα με τους οδηγους .πριν το raid υπηρχε το προβλημα

Έγινε επεξεργασία από spyros007
Link to comment
Share on other sites

πριν το raid δεν είχε θέμα με redscreen μετά το raid έγινε αυτό το πρόβλημα....Στις αρχές μια χαρά έπαιζε τα games χωρίς να πειράξει κάτι μετά από λίγες μέρες μετά το raid κάνει αυτό το πρόβλημα...η κάρτα του δε είχε ποτε προβλήματα τον artifacts η κάτι τέτοιο που γνωρίζω για τις 280x...έχει δοκιμάσει και prime περίπου μιση ώρα και η κάρτα αντέχει..υπάρχει περίπτωση να είναι από τους SSD του?:eek:

Link to comment
Share on other sites

πήρα τι κάρτα από τον φίλο μου δεν πρόλαβα καλά καλά να τεστάρω να δω μήπως και εμενα μου βγάλει redscreen και παρατήρησα αυτό είναι coil whine ? https://www.youtube.com/watch?v=RKYzp2i-PTU

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.