Jump to content



Ps3 160gb super slim αριστο με παιχνιδια..


stratigos24

Recommended Posts

Δινω το super slim ps3 μου (ειναι η εκδοση με τα 12gb και εχω βαλει εναν 160αρι σκληρο) σε αριστη κατασταση (χειμωνα - καλοκαιρι δουλευει με ανεμιστηρακι εξωτερικο να το βαραει για σιγουρια, μην εχουμε κανα θεμα με τις θερμοκρασιες κλπ) χωρις χειριστηριο.

Απο παιχνιδια μαζι δινονται σε φυσικη μορφη: το fifa 14, bf3 premium edition (με ολα τα expansions δηλαδη), fifa 13 και σε digital μορφη (αγορασμενα απο ps store): last of us μαζι με το expansion του, το dishonored με ολα τα expansions του και το mirror edge.

Εχω και παρα πολλα παιχνιδια απο αυτα που εχει δωσει το ps plus, που οποιος το παρει και κανει συνδρομη, θα τα εχει και εκεινος.

Εχω κουτι και αποδειξη (εχει περασει ο ενας χρονος της εγγυησης, αλλα πολλοι λενε οτι αν σου παθει κατι μεσα στα 2 χρονια, στο φτιαχνει η αντιπροσωπεια με λιγη πιεση, γιατι κανονικα θα επρεπε να δινουν 2 χρονια... 2 χρονια εμενα κλεινει το Πασχα του 15').

Συναλλαγη μονο απο Αθηνα. (Εχω χειριστηριο φιλου αν καποιος θελει να δει οτι παιζει κανονικα κλπ πριν το παρει).

Τιμη: 120 (μη συζητησιμη).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.