Jump to content



3 laptop σε πολύ χαμηλές τιμές!


Georgz

Recommended Posts

SATELLITE L30-134

Χωρίς οθόνη, καπάκι για το κουμπί power on και κομμένα καλώδια τις ασύρματης κάρτας δικτύου. Για τον λόγο αυτό δίνετε μαζί κάρτα pcmcia wifi. Όλα τα υπόλοιπα στο laptop λειτουργούν κανονικά. Μαζί με δίσκο, φορτιστή και μπαταρία.

http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-l30-134/

Στα 25 euro.

Dell Inspiron 910 Mini

Χωρίς κανένα απολυτος πρόβλημα. Μαζί με δίσκο, φορτιστή χωρίς μπαταρία.

Amazon.com : Dell Inspiron mini 9-Inch (Intel® Atom Processor 1.6 Ghz, 1 GB DDR2 at 533MHz, 8GB Solid State Drive, Genuine Windows® XP Home Edition) Black : Netbook Computers : Computers & Accessories

Στα 50 euro.

Fujitsu AMILO Pi 1536

Πιθανόν με καμένη κάρτα γραφικών, η οποια είναι αποσπώμενη (mxm). Το μηχάνημα ανάβει αλλα δείχνει μονο σε εξωτερική οθόνη και όταν γίνετε εγκατάσταση στους drivers τις κάρτας γραφικών, το σύστημα κρασάρει. Το monitor δεν είναι καμένο, δουλεύει, αλλα δεν μπορεί να δώσει σήμα η κάρτα και δίνει μονο στην εξωτερική οθόνη. Όλα τα υπόλοιπα στο laptop λειτουργούν κανονικά. Μαζί με δίσκο, φορτιστή, χωρίς μπαταρία.

Fujitsu AMILO Pi 1536 Specs - CNET

Στα 100 euro.

Μόνο από Αθήνα χέρι με χέρι.

Δεν με ενδιαφέρουν ανταλλαγές.

Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.