jimn Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2014 Ποια έκδοση win7 σε netbook asus eee pc 1000 που έχω προτείνετε να του εγκαταστήσω για να μην σέρνεται μετά?Το μηχάνημα είναι με επεξεργαστή atom 1.6 και 1giga ραμ και δεν θέλω να του ρίξω παραπάνω χρήματα για αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefty2 Δεκέμβριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 (edited) Εγώ που έχω το προηγούμενο μοντέλο από το δικό σου (M91MT) του έβαλα τα 8.1 χ32 και παει σφαίρα. Το κακό βέβαια είναι οτι παιδεύτικα να βρω drivers για την κάρτα γραφικών. Όλα τα άλλα τα βρηκε μόνο του. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2014 από lefty2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Δεκέμβριος 13, 2014 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Το έχω τώρα με Win7Pro 32bit. Έχει βέβαια και upgrade σε 2gb ram και SSD. Άραγε με Win8.1 να πηγαίνει ακόμα καλύτερα; Σίγουρα πάντως είναι πολύ πιο γρήγορο από τα winxp που είχε πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δεκέμβριος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Τα windows 8.1 κάνουν καλύτερη διαχείριση πόρων από τα win7. Το κακό τους βέβαια είναι το περίεργο περιβάλλον εργασίας (σε σχέση με τα win7)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Δεκέμβριος 13, 2014 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 (edited) Καμία. Windows xp ή κάποια έκδοση linux αν σε βολεύει. Ξέχνα τα 7 με 1gb ram όπως και τα 8.1 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 13, 2014 από Trexx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Δεκέμβριος 13, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Έβαλα τα 7αρια τα basic,το βλέπω λίγο και τραβάει τα ζόρια του. Αν δεν το παλαίψω θα πάω στα 8.1 να δω . Να φανταστώ την πιο μικρή έκδοση,σωστά? Εγώ που έχω το προηγούμενο μοντέλο από το δικό σου (M91MT) του έβαλα τα 8.1 χ32 και παει σφαίρα. Το κακό βέβαια είναι οτι παιδεύτικα να βρω drivers για την κάρτα γραφικών. Όλα τα άλλα τα βρηκε μόνο του. και με ποια driver έπαιξε τελικά? να είμαι προετοιμασμένος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefty2 Δεκέμβριος 13, 2014 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Δεν θυμάμαι ποιος driver ήταν. Θα το κοιταξω αύριο και σου ποιος ήταν ακριβώς. Από ότι είδα στο site τις asus εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα απλά το δικό μου έχει touchscreen και μικρότερο σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Δεκέμβριος 13, 2014 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Tζάμπα παιδεύεσαι, ούτε τα 8.1 σου κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Δεκέμβριος 13, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Δεν θυμάμαι ποιος driver ήταν. Θα το κοιταξω αύριο και σου ποιος ήταν ακριβώς.Από ότι είδα στο site τις asus εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα απλά το δικό μου έχει touchscreen και μικρότερο σκληρό.ευχαριστώTζάμπα παιδεύεσαι, ούτε τα 8.1 σου κάνουν.οκ,ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 13, 2014 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Αν δεν αναβαθμίσεις σε 2gb ram μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες. Και ειδικά σε οτιδήποτε με flash μην ελπίζεις ότι το netbook θα την παλέψει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Δεκέμβριος 13, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2014 Αν δεν αναβαθμίσεις σε 2gb ram μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες. Και ειδικά σε οτιδήποτε με flash μην ελπίζεις ότι το netbook θα την παλέψει. Το φαντάζομαι,απλά δεν θέλω να επενδύσω ένα 20αρικο σε ένα netbook που πιάνει το 70αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiagias589 Δεκέμβριος 14, 2014 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Όπως είπε και ο φίλος εδώ πιο πάνω αν θες να μην κολλάει Windows xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Δεκέμβριος 14, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 (edited) Είπα ο άμοιρος να δοκιμάσω κάτι ποιο καινούριο,αλλά εκεί θα καταλήξω μου φαίνεται Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2014 από jimn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiagias589 Δεκέμβριος 14, 2014 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Σίγα ρε μια χαρά είναι τα Windows xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
anikologr Δεκέμβριος 14, 2014 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Βάλτε ένα lubuntu να ησυχάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 14, 2014 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Αποφύγε τα xp. Βάλε μια ελαφριά διανομή Linux καλύτερα. Μην κρυβόμαστε αν βάλεις windows θέλεις και antivirus. Με Linux δεν επιβαρύνεις το σύστημα και με antivirus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiagias589 Δεκέμβριος 14, 2014 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Άμα δεν ξέρεις να διαχειριστείς Linux βάλε Windows σιγά το πράγμα. Άμα ξέρεις να διαχειριζεσαι Linux μην βάλεις τουλάχιστον Ubuntu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Δεκέμβριος 14, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Το θέμα είναι ότι linux ...δεν.... γι' αυτό και ψάχνομαι με win περιβάλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiagias589 Δεκέμβριος 14, 2014 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2014 Xp. Ειλικρινά εγώ τα έχω στο νετμπουκ και δεν υπάρχει θέμα. Όσο για αντιικο για να μην Ζορίζεται το netbook κατέβασε malwarebytes. Είναι πολύ καλό αλλά το αρνητικό του είναι ότι δεν σκαναρει αυτόματα κάθε φορά που κατεβάζεις κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Δεκέμβριος 15, 2014 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2014 κανενα antivirus δε χρειαζεσαι με windows αν εισαι προσεκτικος.Επειδη ειχα πεσει και προσωπικα θυμα της μοδας-καρκινο των netbook, κατεληξα σε ΧΡ lite. Με ssd η διαφορα ηταν μικρη γιατι πραγματικα σερνεται ο ατομ.Βαλε XP lite (καπου 300ΜΒ ειναι) καλυτερα και αν μπορεις ενα ακομη γιγα ραμ. SSD θα ηταν η τριτη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts