Jump to content



Mobilo laptops by Multirama


gleon

Recommended Posts

..ξέρετε πόσο καλά είναι τα εν λόγο φορητά και αν μπορείς να φτιάξεις ένα κατά παραγγελία με ό,τι θέλεις..

Υπάρχει κάνενα λινκ ον-λινε που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα ... έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι

Link to comment
Share on other sites

Εγω και άλλοι 6 γνωστοί μου είχαμε πρόβλημα με τα multirama και δεν τα εμπιστεύομαι! sorry.

Ενδικτικά αναφέρω. Αλλος πήρε ελατωματικό μηχάνημα, σε άλλον δεν παρείχαν υποστήριξη για ένα πρόβλημα. Σε άλλον πούλησαν κάρτα με software και βιβλία στα γερμανικά και είδε και έπαθε να του τα αλλάξουν. Αλλος αγόρασε φορητό, του είπαν οτι έχει το χ,ψ,ω software και είχε μόνο το χ και το άλλο του έβγαλαν το λάδι να τον εξυπηρετήσουν.

Link to comment
Share on other sites

Τα φορητα τους ειναι φτιαγμενα απο Gericom. Τουλαχιστον ετσι ηταν πριν απο 1 χρονο. Δεν εξρω αν αλλαξαν απο τοτε. Καλη εταιρια ειναι. Σοβαρη ειναι. Ουτε η καλυτερη ειναι, ουτε κατι το εξαιρετικο σε σχεση κοστος/αποδοση. Μαλλον "αλμυρη" εταιρια οσον αφορα τις τιμες της. Τα multirama, θα συμφωνησω με τον morph οτι δεν ειναι και πολυ της εμπιστοσυνης σε θεματα οπου θα χρειαστεις rma και γενικα after sales service.

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνησω... αν ειναι να παρεις custom laptop 1000 φορες να πας για Πλαισιο ... ειδικα Θεσ/νικη εγω εχω παρει 100αδες πραγματα (και laptops και custom laptops) και εχω μεινει ικανοποιημενος απο service, ποιοτητα και αλλαγες κλπ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.