tristeno1416003162 Posted December 13, 2004 #3 Posted December 13, 2004 Παίκτης του μπάσκετ. Παλιά έπαιζε στον Ολυμπιακό. ’γριος!
DJD Posted December 13, 2004 #5 Posted December 13, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia βρε παιδια ποιος ειναι αυτος ? Απορώ πως σου ξέφυγε
ea6gka Posted December 13, 2004 Author #6 Posted December 13, 2004 πασχαλη μας κανεις τη χαρα να ξεκουμπιστεις?:baby:
spc Posted December 13, 2004 #7 Posted December 13, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka πασχαλη μας κανεις τη χαρα να ξεκουμπιστεις? :baby: :rofl: Εγώ πάντως στην τηλεόραση που τον είδα που φαίνεται ότι δεν στέκει και πολύ στα καλά του (μάλλον πιο τρελός βγαίνει απ ότι μπήκε!) Εκτός αυτού, δεν ξέρω μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά μου φαίνεται ότι στην φυλακή την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και ''του αλλάξανε φύλλο'' (και νομίζω ότι αυτά συμβαίνουν σε περιπτώσεις βιαστών....)
ea6gka Posted December 13, 2004 Author #8 Posted December 13, 2004 για αυτο εκανα το πολλ, επειδη βλεπω οτι μονο καλα δεν εγινε
paschalia Posted December 13, 2004 #9 Posted December 13, 2004 Εφοσον φυλο δεν εχω αλλαξει.. υποθετω οτι δεν απευθυνεσαι σε μενα και το προσπερνω.. Μαστροντιτζει δεν διαβαζω τα εσωτερικα στο παθ
spc Posted December 13, 2004 #10 Posted December 13, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Εφοσον φυλλο δεν εχω αλλαξει.. υποθετω οτι δεν απευθυνεσαι σε μενα και το προσπερνω..προφανώς δεν απευθύνομαι σε σένα αλλά στον Πολυχρόνηαπλώς το quote - smiles στην απάντηση του ea6gka τα έβαλα γιατί μου φάνηκε πολύ αστεία η εικόνα του να τα έχει πάρει που του ''χώθηκες'' στο thread
paschalia Posted December 13, 2004 #11 Posted December 13, 2004 e? μα εγω στον εαγκα απευθυνομουν που μου ειπε να ξεκουμπιστω... λολ .Συννενοηση παντως ε?
ea6gka Posted December 13, 2004 Author #12 Posted December 13, 2004 4 φορες δεν εφαγε ισοβια ή κανω λαθος? πως βγηκε δεν το καταλαβαινω, τελικα υπαρχει δικαιοσυνη ή μπαρμ******λα?
spc Posted December 13, 2004 #13 Posted December 13, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia e? μα εγω στον εαγκα απευθυνομουν που μου ειπε να ξεκουμπιστω... λολ . Συννενοηση παντως ε? E με έμπλεξες με την αλλαγή φύλλου αλλώ τώρα κατάλαβα.... καλά, του το μαμ@σαμε το thread του ea6gka τώρα θα μας διαολοστείλει και τους 2
spc Posted December 13, 2004 #14 Posted December 13, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka 4 φορες δεν εφαγε ισοβια ή κανω λαθος? πως βγηκε δεν το καταλαβαινω, τελικα υπαρχει δικαιοσυνη ή μπαρμ******λα? η λογική του να βγαίνεις ακόμα και με Χ ισόβια δεν είναι λάθος από την στιγμή που πληρούνται κάποιες προυποθέσειςτο θέμα είναι αν πληρούνται και το κατά πόσον - αλλά και από ποιον - αυτό μπορεί τελικά να κριθεί σωστά
paschalia Posted December 13, 2004 #16 Posted December 13, 2004 ω ! μεχρι τελος του χρονου θα μετραω αντι για προβατακια το ποσοι με εχουν στην μπλακ λιστ τους για να με παρει ο υπνος...!
tristeno1416003162 Posted December 13, 2004 #17 Posted December 13, 2004 Το θέμα των ισοβίων εξηγήθηκε με άμεση επικοινωνία με τον Γιώργο.
SLN Posted December 13, 2004 #18 Posted December 13, 2004 Αυτος ειναι ο καραγκιοζακος καραβανας/ευελπις που στον ελευθερο του χρονο βιαζε και σκοτωνε γκομενιτσες??Ωραιο τυπακι....Το ομολογησε οτι τις σκοτωνε κιολας!!Εεεε ναι καλα κανανε και τον βγαλανε γιατι μετανοησε μεσα στην ψειρου και σοφρωνιστηκε!!Ρε χωστε το μεσα το παρταλιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!Υ.Γ. Ρε Γιωργο.... μλκ πολλ ανοιξες... Δηλαδη ετσι οπως το ρωτας... αν ψηφισει ο αλλος "ΝΑΙ" τι σημαινει οτι βγηκε καλως, κακως ή μηπως μετριος!! Προτεινομενοι τροποι βελτιωσης της "πιότητας" (προφερεται πγιοτιτα εις την Σημιτικην διαλεκτο) του poll."Βγηκε καλως ή κακως??"Α) καλωςΒ)κακωςΓ) ΔΞ/ΔΑ
ea6gka Posted December 13, 2004 Author #19 Posted December 13, 2004 λοιπον επειδη εγω τα απλα μαθηματικα τα καταλαβαινω , ξερω οτι 1 ισοβια=25 χρονια, 4*25=100 χρονιααν ειναι 4 αυτες που σκοτωσε.ακαταλογιστο εγω δεν αναγνωριζω σε κανενα και τιποτα, γιατι αν ειχε το ακαταλογιστο τοτε δεν θα ετρεχε να κρυφτει γνωριζοντας τι εχει κανει αλλα θα κοιτουσε σα χαζος τα πτωματα. το οτι την πηρε μια εξ αυτων και την εθαψε μακρια απο το τοπο του εγκληματος δειχνει τροπο ενεργειας αρα σκεψης. Τωρα πως βγαινει με τετοιο θρασος και δεν μετανοει κιολας και εμεις τον εχουμε ελευθερο να τριγυρναει δεν το καταλαβαινωμηπως το ακαταλογιστο το εχει η κοινωνια μας?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.