Jump to content



Technics SC-EH790


giorgos_cupra

Recommended Posts

Τα δυο μικρα δορυφορακια ακουγονται ελαχιστα...Επισης πεφτει πολυ μπερδεμα με τις ρυθμισεις στο Dolby Prologic και γενικοτερα στο surround...?Επισης εχει μικρο φασμα "ροπης" δηλαδη η δυναμη του ειναι απο -34db μεχρι 0.Fanis θυμασαι εκεινο το μηχανακι το aprilia poy eixa? :OT:

Link to comment
Share on other sites

Ναι το θυμαμαι...τι εγινε τελικα?????

Αν θες MSN ή σε πμ!Μη χαλασουμε το θεμα...

Οσο για τα δορυφορακια...για πες μας τι δυνατοτητες εχουν(καπου πρεπει να το λεει), οσο για τυ δυναμη...χμμμ...ε εξαρταται και τι παιρνεις! Ποσα εδωσες αν επιτρεπεται?????

Link to comment
Share on other sites

Oι δορυφοροι ειναι 40RMS στα 8Ω.Το ηχοσυστημα το πηρα περιπου 700Ε.Οσο για τη δυναμη το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εχει,το στερεοφωνικο εχει δυναμη αλλα την εχει σε πολυ μικρη διαδρομη στο χειριστηριο της εντασης.(δεν ξερω αν εγινα κατανοητος :boxed: )

Link to comment
Share on other sites

Δλδ στο jog που εχει, ειναι μικρη η διαδρομη για φουλ ενταση?????Μετα περιστρεφεται ελευθερα η σταματαει?????

Αν βγαζει ολη τη δυναμη του βρε συ, δεν νομιζω πως ειναι προβλημα η μικρη διαδρομη...

Αν ειχες καμια φωτο ακομα καλυτερα!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

Eννοεις φωτογραφια γενικη της μοναδας, του ηχειου, του δορυφορου?Τεσπα βαζω μια γενικη.Η μοναδα αποτελειται απο τεσσερεις φετες....

Χμμμμ...στη δευτερη φετα δεν ειναι το jog?????Αν βγαζει ολη του τη δυναμη, μη σε ανησυχει...υπαρχουν αλλα που τη βγαζουν αμεσως, και αλλα που πρεπει να γυρισεις το jog 124532315 φορες μεχρι να τα δωσει ολα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.