Jump to content



UleFone Be Pro


metalergr

Recommended Posts

Νέο τηλέφωνο από την UleFone , με 64bit επεξεργαστή ,4G και έτοιμο να δεχθεί την έκδοση 5,0 του Android (lolipop). 

 

 

1420744758345-P-2345710.jpg

 

Specification:
 
CPU: MTK6732 
Cores: Quad Core, 1.5GHz 
RAM: 2GB RAM 
ROM: 16GB 
Frequency: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/900/1900/2100MHz FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
Screen size: 5.5 inch 
IPS: Yes 
Screen resolution: 1280 x 720 (HD 720)
Back camera: 13.0MP, with flash light 
Front camera: 8.0MP
Dual SIM, Dual Standby 
Battery: 1 x 2600mAh Battery
 
Τιμή : από τα $152 σε προπαραγγελία. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20/01/2015
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

το πήρα στα χερια μου πριν 2 μέρες και είμαι πρώην κάτοχος  Cubot S168  είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος και δεν έχει κανένα πρόβλημα σε σύγκριση με το άλλο που είχα γιατί υπήρχανε κάποια θεματάκια

Έγινε επεξεργασία από taskos
Link to comment
Share on other sites

Να αφήσω και εδώ το ίδιο post που έκανα στο myphone:

 

Παρέλαβα το τηλέφωνο προχθές από geekbuying. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, καλή ποιότητα κατασκευής (δεν λυγίζει, δεν έχει τριγμούς κλπ.), το καπάκι της μπαταρίας ασφαλίζει καλά χωρίς να παίζει. Το sandstone cover είναι σκληρό ματ, πλαστικό, επεξεργασμένο για να είναι τραχύ στην αφή αλλά νομίζω του oneplus one είναι λίγο ποιοτικότερο. 

 

Για διαστάσεις δεν θα σχολιάσω (περι γούστου κλπ.), όποιος αγοράζει ένα 5.5 ιντσών τηλέφωνο πρέπει να περιμένει μια μεγάλη συσκεύη. 

 

Η οθόνη έχει πολύ καλή ευκρίνεια, τα 1280x720 θεωρώ οτι είναι αρκετά για 5.5 ιντσες (δεν βλέπεις pixels, πολύ καθαρά γράμματα) και η απόκριση είναι άμεση παντού, το οποίο μάλλον έχει να κάνει και με τον mediatek MT6732. Το προηγούμενο τηλέφωνο μου είναι το ZTE V967s με MT6589 1.2G με AOSP 4.2.2 και το ulefone be pro είναι ξεκάθαρα ταχύτερο παντού. Τα πάντα δουλεύουν χωρίς κανένα δισταγμό, σε αυτό πιστεύω βοηθά και το πολύ καθαρό android 4.4.4 που τρέχει η συσκεύη. Δεν υπάρχουν κινέζικες εφαρμογές πουθενά, ούτε σαβούρα facebook, εφαρμογές με άχρηστα widgets κλπ. και τα περισσότερα apps (music, gallery, messaging) είναι AOSP και από google apps υπάρχει μόνο play store, gmail και maps. 

 

Όσες εφαρμογές google πέρασα παίζουν μια χαρά (play music, keep, hangouts, search, authenticator, now launcher etc.) όπως και netflix. Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει, δεν παίζω και τίποτα στο τηλέφωνο οπότε δεν έχω να συγκρίνω. 

 

To GPS κλειδώνει άμεσα αν και πάντα το λειτουργώ με wifi, 3G + GPS on. 

 

Επίσης θετικό όσο αφορά το software, έβγαλε ΟΤΑ software update με το που το άνοιξα. Δεν είναι android 5.0, απλά bug fixes για το 4.4.4. Στα αρνητικά, σε κάποιες εφαρμογές όπως navigation, play music έβγαζε ένα μήνυμα force close: "SmallWindow has stopped working" αλλά έκανα reset factory defaults και δεν έχει ξανασυμβεί. Οπότε καλό είναι να κάνει ένα reset όποιος το πάρει πριν αρχίσει να το χρησιμοποιεί. 

 

[edit] Ο χώρος εφαρμογών είναι ενοποιημένος με το χώρο για αρχεία οπότε υπάρχει άφθονος χώρος ~14GB για εγκατάσταση εφαρμογών. Επίσης δοκίμασα μια 32GB gskill class 10, έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα. 

 

Το wifi δεν έχει δώσει λόγο για παράπονο πουθενά, δεν πέφτει το σήμα και ένα speedtest.net που έκανα ήταν 50Mbit up / 18Mbit down.

 

4G παίζει άνετα με vodafone Ιρλανδίας, 20Mbit up / 20Mbit down στο speedtest.net.

 

Bluetooth paired με ένα MW600 handfree και το BT του αυτοκινήτου (hyundai i20), μέχρι τώρα άψογο σε κλήσεις και music streaming. Music metadata (artist, title) φαίνονται κανονικά.

 

Μπαταρία είναι νωρίς να κρίνω, είναι μετά τη 2η φόρτιση τώρα αλλά μια μέρα την έβγαλε άνετα μέχρι τώρα με μια φόρτιση. Επίσης κάμερα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. 

 

Το micro usb είναι πολύ χαλαρό σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που είχα αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, απλά χρειάζεται να καθήσει το βύσμα καλά μέχρι το τέρμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε σύνδεση για φόρτιση ή με το pc. USB OTG δεν δοκίμασα ακόμα, δεν περιλαμβάνεται καλώδιο micro usb to usb πάντως.

 

Τη συνταγή στη περίπτωση μου χάλασε το βύσμα των ακουστικών το οποίο φαίνεται να είναι χαλασμένο. Δοκίμασα αρκετά διαφορετικά ζευγάρια, απλά τρίπινα χωρίς μικρόφωνο, τετράπινα από iphone, beats, nokia όλα τζίφος. Είναι πολύ χαλαρό το βύσμα και είτε δεν έχει ήχο, είτε και τα δύο κανάλια παίζουν μαζί (δηλ ακούγεται σαν μονοφωνικό) είτε απλά παίζει μόνο το αριστερό. 

 

Αυτό το πρόβλημα δυστυχώς δεν μπορώ να το παραβλέψω και έχω ήδη επικοινωνήσει με geekbuying για επιστροφή. Αυτό σε συνδιασμό με τη κάμερα που τελικά δεν ήταν sony 13mpix (οχι δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάμερα, απλά με ενόχλησε η ψευδής διαφήμιση) μάλλον με πάνε για refund και κάτι άλλο. Κρίμα γιατί κατά τα υπόλοιπα παραπάνω που περιγράφω, το τηλέφωνο πετάει.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ένας χρήστης έκανε teardown και βρήκε οτι η κάμερα είναι omnivision ov8865, οχι sony imx214 όπως διαφημίστηκε. Μετά το επιβεβαίωσε και η ίδια ulefone στο facebook τους. 

 

https://www.gizchina.com/2015/02/05/ulefone-apologies-camera-specifications/

 

https://www.facebook.com/notes/ulefone/letter-of-apology/771457576276655

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.