Jump to content

BasiliCeLew

Premium Members
 • Content Count

  1,447
 • Joined

 • Last visited

About BasiliCeLew

 • Rank
  Love The Future
 • Birthday 04/29/1993

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Recent Profile Visitors

3,541 profile views
 1. DHL packet (ασυνόδευτο ταχυδρομείο) 5-17 μέρες DHL packet plus (συστημένο ταχυδρομείο) 5-17 μέρες DHL (with no build in battery) 4-10 μέρες είναι οδικώς DHL (with build in battery) 4-10 μέρες είναι οδικώς DHL express (with no build in battery) 2-5 μέρες είναι αεροπορικώς DHL express (with build in battery) 2-5 μέρες είναι αεροπορικώς Με έναν carrier που συνεργάζομαι από DHL έχει αυτές τις επιλογές για αποστολή δέματος. Τα 4 πρώτα έρχονται με τον ίδιο τρόπο μέχρι την Ελλάδα και μετά τα ταχυδρομείου τα αναλαμβάνει τα ΕΛΤΑ και τα άλλα οι Courier.
 2. Παιδιά το project θα συνεχιστεί λογικά τον άλλον μήνα γιατί θα πάω από Δευτέρα Shenzhen για κανένα 20+ μέρες. Αν μου στείλουν σε email την προσφορά θα την ανεβάσω αυτούσια να την δείτε κ εδώ να την συζητήσουμε.
 3. Αν τα έστειλαν με Belgium Post να το παρακολουθείς υπάρχει περίπτωση να μήν σταλθούν ποτέ.
 4. Παιδιά διαβάζω τα πάντα απλά επειδή πνίγομαι λόγο δουλειάς θα απαντήσω αναλυτικά σε όλους με την πρώτη ευκαιρία. Σας ευχαριστώ όμως για ότι γράφετε γιατί δεν είχα ιδέα οπότε όλα αυτά που λέτε βοηθάνε να "χτίσω" μία άποψη.
 5. Απλά να αναφέρω ότι δεν μου κατέβηκε από το κεφάλι , το είδα ο ίδιος να δουλεύει και μου άρεσε σαν ιδέα γιατί το συνολικό κόστος, με βάση την οικονομική μελέτη που ζήτησα, για μελλοντική αναβάθμιση και συντήρηση είναι αρκετά μικρότερο, και πολύ ευκολότερα μπορείς να ανοίξεις και extra VM users χωρίς να θες καινούριο υπολογιστή σε περίπτωση που χρειαστεί. Για την σύνδεση μου ανέφεραν ότι θα έχουμε πρόβλημα όπως ακριβώς το λες. Η λύση που προτάθηκε είναι η δορυφορική σύνδεση του κεντρικού server με το σπίτι κάθε υπαλλήλου (δηλαδή να τοποθετηθεί ένα δορυφορικό πιάτο σε κάθε σπίτι υπαλλήλου). Απλά το πρόβλημα είναι σε περίπτωση πολύ κακού καιρού η απόδοση πέφτει αισθητά. Για ram μου πρότειναν 8Gb per VM σύνολο ο Server 128Gb και για αυτόν που θα δουλεύει στο illustration 64Gb και να υπάρχει "αέρας" για να προσθέσουμε και άλλα VM στο μέλλον. Αντίστοιχα κάθε VM θα έχει 256GB sata ssd και ο illustrator 2TB M.2 To support και συντήρηση του συστήματος θα είναι 24/7 από την εταιρεία εγκατάστασης. Οικονομικά δεν συμφέρει 5 διαφορετικά συστήματα. Αποτέλεσμα υπάρχει σίγουρο το θέμα είναι προσπαθώ να μην πράγματα που δεν χρειάζεται και να έχω μία άποψη για την όλη διαδικασία. Θέλω να δοκιμάσω ένα διαφορετικό τρόπο εργασίας ευέλικτο και με μεγαλύτερο Productivity. Θα υπάρχει η ελάχιστη μηνιαία εργασίας που απαιτείτε και από εκεί και πέρα όσο περισσότερο δουλεύει κάποιος τόσο πιο πολλά λεφτά θα λαμβάνει. Αν κάποιος έχει όρεξη και διάθεση να δουλεύει (παραγωγικά πάντα μιας και όλα τα project έχουν συγκεκριμένες εργατοώρες) να δουλεύει πχ 15 ώρες την ημέρα θα λαμβάνει υπερωρίες + bonus ολοκλήρωσης Project. Ζήτησα συγκεκριμένη αναφορά με παρουσίαση από αυτούς που θα το αναλάβουν με αναγραφή όλης της διαδικασίας. εξοπλισμού, εξόδων , αδειοδότησης και εγγύηση καλής λειτουργίας. Μου είπαν χρειάζονται 15 μέρες για να το σχεδιάσουν και να το παρουσιάσουν. Μόλις γίνει θα κάνω update με περισσότερες πληροφορίες.
 6. Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά το concept είναι το εξής, θέλω να φτιάξω έναν server ο οποίος θα τρέχει 5 virtual machine σε 5 διαφορετικές οθόνες. Τα 4 θα είναι για office χρήση και το 5 για rendering και 3D CAD illustrations. Το budget είναι για το σύνολο του εξοπλισμού μέχρι 3.500/4.000€. Ισως αν χρειαστεί να ανέβουμε κ ακόμα 500-1000€ αλλά θα προτιμούσα να μην γινόταν Κατά πάσα πιθανότητα να προσλάβω κάποιον αν δω ότι είναι πάνω από τις δυνατότητες μου απλά θέλω να κατανοήσω τουλάχιστον τι χρειάζεται για την υλοποίηση του. Τα virtual machines θα πρέπει να είναι προσβάσιμα στον κάθε υπάλληλο επίσης online γιατί το κύριο μέρος εργασίας των υπαλλήλων θα γίνεται από το σπίτι τους. Μόνο αυτός που θα ασχοληθεί με το γραφιστικό κομμάτι θα δουλεύει αποκλειστικά από το γραφείο. Όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι τους βολεύει περισσότερο, οπότε θέλω το ίδιο usability τόσο από κοντά όσο και από απομακρυσμένη διαχείριση. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 7. Κάποιος άλλος μας πήρε χαμπάρι. Ίσως από το thread που άνοιξα έχει περίπου 6 μέρες που είχε 3 κομμάτια. Από ότι φαίνεται άκυρο οπότε.
 8. https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_823421.html? Καλησπέρα παιδιά ψήνεται κανένας να παραγγείλουμε μαζί αυτές τις κάμερες; Με 2 set στέλνουν με priority line χωρίς τελωνείο. Βγαίνει κάπου στα 80 ευρώ για κάθε σετ μαζί με τα μεταφορικά. Αγόρασα ήδη ένα τέτοιο και το έδωσα σε φίλο μου το χρειαζόταν (βγήκε περίπου στα 70 ευρώ εκείνο). Πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με κάποιο τέτοιο σύστημα, το lag είναι πολύ μικρότερο στην οθόνη από κάτι wireless ip κάμερες που έχω ήδη. Φαίνεται να έχει παραμετροποίηση ως ένα βαθμό για την οποία δεν σκαμπάζω καθόλου. Το σετάκι ήταν plug and play. Όσο αφορά το σήμα τώρα, από τις 4 κάμερες αυτή που έχει το χειρότερο σήμα είναι (2 γραμμές από τις 4 έχει) ενδιάμεσα όροφο και έναν τοίχο. Φυσικά χρειάζεται και επιπλέον αγορά σκληρού δίσκου για καταγραφή. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας το γράψει εδώ ή ας μου στείλει πμ.
 9. Όλα τα δέματα πλάκωσαν μαζί κ όλο το σπίτι γέμισε Μιας κ το καλοκαιράκι έφτασε σιγά σιγά , έβγαλε κ ο κοτσωβολος ένα καλό ντιλ οπότε χτύπησα ένα φθηνό 12.000 GE AC για το καινούριο σπίτι για να μπει στο γραφείο. Ας δούμε πότε θα με τιμουσουν για την εγκατάσταση τώρα! Μόλις μπει θα σας πω κ εντυπώσεις.
 10. Μία αγορά ενός 4 channel security system με οθόνη που απλά προέκυψε λόγο υπερβολικά καλής τιμής Δεν πίστευα ότι θα παραλάβω να πω την αλήθεια αλλά ήρθε κομπλέ. Σε 1-2 βδομάδες θα κάνω την εγκατάσταση μόλις βρω χρόνο, για να ξηλώσω και τα παλιά, οπότε θα ανεβάσω και φωτό- εντυπώσεις τότε ίσως σε ξεχωριστό thread αν ενδιαφέρει κάποιον. Αγορά από Κίνα, Τιμή 37$ με 35$ μεταφορικά οπότε βγήκε 72$ στο σύνολο. Τα μεταφορικά είχαν και included taxes με DHL. Δυστυχώς είχε μόνο 1 κομμάτι λογικά γιατί έκλειναν την αποθήκη και ξεστόκαραν https://www.gearbest.com/surveillance-camera-system/pp_823421.html?
 11. Θα με ενδιέφεραν για ένα φιλαράκι μου που έχει μαγαζι, ίσως του χρειαστούν κάποτε ίσως κ όχι όμως. Αλλά βάλε με τελευταίο στην σειρά σε περίπτωση που κάποιος τα χρειάζεται όντως.
 12. Ισχύει Την άλλη φορά ελπίζω να πέσει κανένα iphone xs από την τσέπη του!! χαχαχαχαχα
 13. Πραγματικά με αυτούς τους Κινέζους δεν μπορεί κάποιος να βαρεθεί ποτέ!!!!! Παρέλαβα ένα δέμα από taobao με ανταλλακτικά κινητών για έναν φιλο, και έτσι όπως το αδειάζω για να δούμε αν ήρθαν όλα, βλέπουμε ότι μέσα από το δέμα έπεσε ένα ΚΟΠΙΔΙ του Κινέζου του έφυγε το κοπιδι... Τι να πω την άλλη φορά ίσως πέσει και το κολατσιό του μέσα!
 14. Μου βγήκε περίπου 19 ευρώ, ήταν σε προσφορά, είχα στο μυαλό μου καιρό ότι κάπως πρέπει να βελτιστοποιήσω τα πράγματα της δουλειάς οπότε το αγόρασα. Κατά μέσο όρο με τα 6-7cm εκτύπωση (με τις τιμές που κάνουν τα ανταλλακτικά από ebay όπου ποιοτικά δεν υπάρχει διαφορά) μου βγαίνει 1-1,5 λεπτό η εκτύπωση οπότε και από άποψη κόστος βγαίνει κομπλέ. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01N5ID8FR/
 15. Πήρα από το ebay κ άλλες κασέτες για το μηχάνημα που εκτυπώνει ετικέτες είχα δείξει πριν 15-20 μερες και βγήκαν τα 6 τεμάχια 10€ (8m ανά κασέτα). Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος με την όλη λογική κ ευκολία οπότε στοκαρα σε άλλα δύο χρωματακια.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.