Jump to content



Βοήθεια για οδηγό ασύρματου ποντικιού


Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Μια βοηθεια παρακαλω, παιδια. Στα καλα καθουμενα σημερα το πρωι το ασυρματο ποντικι μου παγωσε. Βρε αλλαγη μπαταριων, βρε επανεκκινηση, βρε το ενα βρε το άλλο, τελικά για καποιο λογο τα Windows αποφασισαν να μην το βλεπουν. Δεν βρισκουν, λενε, τον οδηγο/driver. Δεν εβλεπε ουτε και ενα Logitec ποντικι που ειχα σε άλλο υπολογιστη. 

 

Laser 2.4G Wireless Mouse (HID)

Trust #17233

Windows 8.1

Ολοκαινουργιο λαπτοπ, ASUS, αγορασμενο τον Οκτωβριο. 

 

Η trust δεν δινει οδηγους, ειναι υποτιθεται ενσωματωμενοι στα Windows. Στο δε σερβις του λαπτοπ που πηρα, μου ειπανε να κανω ειδικη

επανεκκινηση του υπολογιστη, αλλά αν την κάνω, χάνω προγράμματα από τη μαμά Asus. Αυτοματα τα windows λενε οτι δεν μπορουν να

βρουν οδηγο. Βρηκα στο Ιντερνετ οδηγους, αλλά... ποια ασχετη ιστοσελιδα να εμπιστευτω? Τι να κανω? 

 

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τη βοήθεια.  :) 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Να ναι καλά η αψογη τεχνική υποστήριξη της μαμας Asus και λυθηκε το προβλημα. Εγινε επανεγκατάσταση βεβαια των Windows, λιγο μπελάς, αλλά ολα καλά τωρα.

 

Συμφωνα με τους τεχνικούς εφταιγε καποια αυτοματη ενημερωση της Microsoft που μπλοκαρε τον οδηγο. Συμβουλη τους να μην εγκαθιστω αβέρτα ο,τι ενημερωση μου δινεται και να αποφευγω γενικα τις ενημερωσεις υλικου του υπολογιστη, εκτος αν ερθει email/οδηγος απο την ιδια την Asus. 

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.