Jump to content



iphone 4s


mafiakiller1997

Recommended Posts

Λοιπον,πηρα ενα iphone 4s απο εναν φιλο αλλα εχει ενα προβλημα αμα δεν το βαλω στον φορτιστη δεν αναβει και..οταν το βαλω αναβει η μπαταρια λεει 100% αλλα αμα το βγαλω απο την μπριζα σβηνει και καμια φορα κανει επανακινηση μονο του.Τι μπορει να ειναι?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως που έχω φτιάξει δεκάδες κινητά, μόλις μου έδωσαν ένα iphone 4 να του αλλάξω οθόνη με δυσκολία κατάφερα να το ανοίξω και να το ξανακλείσω χωρίς φυσικά να αλλάξω την οθόνη γιατί οι καλωδιοταινίες και οι επαφές είναι πάρα πολύ ευαίσθητα.

Link to comment
Share on other sites

Αν πιάνουν τα χέρια σου και με πολύ υπομονή και προσοχή μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Η Apple συνηθίζει να βάζει στις καλωδιοταινίες αριθμούς που σου δείχνουν την σειρά που τις βγάζεις. Τουλάχιστον στο iphone 3 είχε αριθμούς. Δες και ένα βίντεο, εύκολο φαίνεται 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

99% Μπαταρία είναι το πρόβλημα σου. Πάρε μια από ebay που έχει και τα κατσαβιδάκια δώρο και άλλαξε την μόνος σου. Είναι πανεύκολο, ακριβώς όπως δείχνει το βιντεάκι από πάνω!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.