Jump to content

Attilas

Premium Members
  • Posts

    244
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Attilas

  • Γενέθλια 13/12/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Κιθάρα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Attilas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γεια σας παιδιά, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε κάτι? Βρήκα ένα ipod Touch στον δρόμο και δεν ξέρω πως να βρω τον ιδιοκτήτη. Μπορώ να κάνω κάτι για να τον εντοπίσω και να του το δώσω?
  2. Attilas

    Samsung Galaxy tab δε φορτιζει

    Το πιο συνηθισμένο είναι να υπάρχει πρόβλημα στον φορτιστή. Είτε δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο στο τάμπλετ, είτε δεν κάνει καλή επαφή στον ίδιο τον φορτιστή είτε έχει πρόβλημα ο φορτιστής. Κάνε ένα τσεκ εκεί να πεις οτι τα τσέκαρες όλα.
  3. Attilas

    Η Microsoft εγκαινίασε το Xbox Play Anywhere με το ReCore

    Αν κάποιος έχει pc και θέλει και κονσόλα με αυτό θα προτιμήσει να πάρει xbox παρά ps4. κάπου εκεί στοχεύει.
  4. Attilas

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Να ζήσεις Λαμπούλη και χρόνια πολλά! Μεγάλος να γίνεις με μέλη πολλά! Παντού να σκορπίζεις του φόρουμ το φως Και όλοι να λένε.....εχμ.....δεν μου ρχεται ομοιοκαταληξία...... Προτείνω τα δώρα του διαγωνισμού να πουληθούν στις αγγελίες και τα έσοδα να πάνε στο Χαμόγελο του Παιδιού ή σε κάποιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό.
  5. Attilas

    Ερώτηση περί Paypal

    Το balance στο paypal δείχνει τα χρήματα που έχεις στο paypal. Δεν συνδέονται τα δύο balance μεταξύ τους. Απλά στην αγορά που θα κάνεις θα πάει να τραβήξει κατευθείαν απο την κάρτα.
  6. Attilas

    επιλογη wireless (pci, pcie, usb)

    Όχι δεν χρειάζεται.
  7. Attilas

    επιλογη wireless (pci, pcie, usb)

    Όποιο είναι φθηνότερο. Και τα 2 είναι αξιόπιστα και με 3 χρόνια εγγύηση.
  8. Attilas

    επιλογη wireless (pci, pcie, usb)

    Με το......μάτι δύσκολα κάνεις υπολογισμούς................Απλή πρίζα είναι. Οχι πυρηνικός αντιδραστήρας. Φυσικά και χωράει σούκο αφού σούκο είναι και η υποδοχή. Δοκίμασε το και θα ησυχάσεις.
  9. Attilas

    επιλογη wireless (pci, pcie, usb)

    Με ασύρματο usb δεν θα κάνεις ικανοποιητική δουλειά ό,τι και αν επιλέξεις. Γνώμη μου. Απο εκεί και πέρα το powerline θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Σταθερή ταχύτητα ανεξαρτήτως περιβαλλοντικών παραγόντων. Και εάν σε προβληματίζει το πολύμπριζο μπορείς να πάρεις passthrough powerline που συνδέεται απευθείας στην πρίζα και πάνω του συνδέεις το πολύμπριζο.
  10. Attilas

    επιλογη wireless (pci, pcie, usb)

    Ναι, να βάλεις powerline αν δεν θέλεις καλώδια. Με μόνο 5 ευρώ παραπάνω απο το usb που πήρες, αγοράζεις ένα αξιόλογο ζευγαράκι tplink και θα έχεις ταχύτητες σταθερότερες απο το ασύρματο.
  11. Attilas

    επιλογη wireless (pci, pcie, usb)

    Εγώ πιστεύω πως και με αυτό θα κάνεις δουλειά. 10 ευρώ.
  12. Φτιάξε του έναν δεύτερο χρήστη στα windows στον υπολογιστή σου με κωδικό που θα επιλέξει εκείνος και δώσε του access μόνο στο folder που θες. Χωρίς να το κάνεις share απλά κάνεις δεξί κλικ --> ιδιότητες --> ασφάλεια. Σε όλο τον υπόλοιπο δίσκο κάνε το ίδιο πράγμα αλλά βάλε access μόνο σε σένα.
  13. Μάλλον το ανάποδο θα εννοούσε. 36 upload και 65 download.
  14. Ριζάρειος σχολή. Τα DLSAM εγκαταστάθηκαν παντού στην περιοχή το πρηγούμενο πάσχα περίπου.
  15. Attilas

    Αγορα λαπτοπ!

    Δεν είναι ssd ο δίσκος. Είναι υβριδικός. Δηλαδή είναι κανονικός μηχανικός δίσκος με ένα μικρό ssd ενσωματωμένο που χρησιμοποείται ως cache. Είναι σαφώς γρηγορότερο απο έναν απλό μηχανικό δίσκο αλλά όχι τόσο τραγικά γρηγορότερος ώστε να τον επιλέξεις.Επέλεξε τον δεύτερο παρόλο που δεν έχεις απαιτήσεις για gaming και πάρε ένα dvd caddy ώστε στην θέση του dvd να μπορείς να βάλεις έναν ssd. Όσο για την μνήμη όλα τα λάπτοπ αναβαθμίζονται. Στο site του κατασκευαστή γράφει πόση μνήμη υποστηρίζει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.