Jump to content

Sanchez

Members
  • Posts

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Sanchez

  • Γενέθλια 28/04/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Sanchez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sanchez

    Άμεση αγορά Laptop

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις αν και λίγες από αυτές μπορώ να τις βρω Θεσσαλονίκη και να πληρώσω με πιστωτική. Εσυ ποιο θα πρότεινες με βάση όλη τη παραπάνω συζήτηση;
  2. Sanchez

    Άμεση αγορά Laptop

    Καποια αλλη προταση λοιπον το πολυ μεχρι 350€; Καταλαβαινω οτι πεφτουν τα δεδομενα σαν ποιοτητα αλλα δυστυχως δε μπορω για κατι παραπανω. Αν οχι ACER σε τι να δω; *Ενα επιπλεον προβλημα ειναι οτι θελω να πληρωσω με πιστωτικη και ειμαι Θεσσαλονικη, οποτε πολλα καταστηματα απο Αθηνα μεσω skroutz απορριπτονται.. Αναγκαστικα πρεπει να παω σε μια λυση plaisio,eshop,public κλπ.
  3. Sanchez

    Άμεση αγορά Laptop

    Καλημερα παιδες! Λογω της καταστασης δεν προχωρησα ακομα στην αγορα του λαπτοπ και ακομα πιο δυσκολα θα μπορεσω να παω σε μια αγορα 500€. Το μπατζετ επεσε στα 300€ και σημερα ειδα στο eshop σε προσφορα αυτό: http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-es1-512-p63t-156-intel-quad-core-n3540-4gb-500gb-windows-81-p-PER.902981 Διαβασα στο amazon πολυ καλα σχολια και νομιζω για την τιμη του αξιζει. Τι λετε οι πιο ειδικοι; Να προχωρησω στην αγορα του; Thanx again!
  4. Sanchez

    Άμεση αγορά Laptop

    Επειδή το laptop προορίζεται προς τους γονείς, δε νομίζω να μπω ποτέ σε διαδικασία εγκατάστασης SSD. Αυτό που έψαχνα είναι ένα λάπτοπ να αντέξει στο χρόνο (4-5 χρόνια) όσο δηλαδή και το προηγούμενο (8 χρόνια) που κάηκε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον για το dell θα πάω που πρότεινε ο φίλος Oric πιο πάνω.
  5. Sanchez

    Άμεση αγορά Laptop

    Ωραία, ευχαριστώ. Ανάμεσα στο DELL 15-3543 i5-5200U/15.6/4GB/500GB και στο Lenovo G50-80 i5 (5th Gen) 4GB 1TB W8.1 *NEW* πάω μάλλον. Συν στο Lenovo το λειτουργικό και τα 500GB επιπλέον χωρητικότητα. Με ικανοποιεί το 1TB δίσκος, 4 GB μνήμη, λειτουργικό, 15,6 οθόνη, i5. Κάποια άλλη πρόταση υπάρχει ή επιλέγω ανάμεσα στα 2;
  6. Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για άμεση αγορά λάπτοπ. Το παλιό κάηκε προχθές και χρειάζομαι καινούριο. Προορίζεται για απλή χρήση. Internet, Ταινίες, Office. Καλό θα είναι να έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 3-4 χρόνια, οπότε να πάμε σε κάτι σχετικά καλό. Τιμή μέγιστη 500€. Ευχαριστώ!
  7. Δυστυχώς δε μπορώ να το λύσω μιας και στη σελίδα των αγγελιών υπάρχουν μόνο οι επιλογές "Αξιολογήσεις" και "Συνδρομή". Δεν υπάρχει πουθενά η "Απεγγραφή" αν και συνεχίζω να λαμβάνω email κανονικά.
  8. Καλημέρα σε όλους, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως θα κάνω unsubscribe από όλες τις αγγελίες. Λαμβάνω πολλά email και θα ήθελα να το σταματήσω. Ευχαριστώ!
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ο ΟΤΕ απ'όσο είδα δίνει 25,90€/μήνα αλλά με 24μηνη δέσμευση. Cyta και Forthnet είναι με 12μηνη. Με τα δεδομένα που αναφέρατε ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος, αλλά τα 2 χρόνια με αποθαρρύνουν αρκετά..
  10. Είχες άσχημες εμπειρίες και από τις 2 ; Τόσο κατηγορηματικός είσαι στο όχι; Μην πάω να κάνω το λάθος δηλαδή..
  11. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Το θέμα είναι ότι ξεφεύγω από τον προυπολογισμό. Από τα 17 ευρώ της Forthnet στα 26 του OTE νομίζω είναι μεγάλη η διαφορά. Επίσης η HOL έχει 90 ευρώ τέλη ενεργοποίησης και η τιμή αθροιστικά βγαίνει ίδια με του ΟΤΕ. Έχει κανείς εντυπώσεις από περιοχή Χαριλάου-Μαρτίου-Μπότσαρη στη θεσσαλονίκη;
  12. Καλημέρα και πάλι στη παρέα! Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα ότι σαν μηνιαίο πάγιο + τέλη κυκλοφορίας με συμφέρει η Cyta και η Forthnet. Η μεν Cyta δίνει σύνδεση 8Mbps + Απεριόριστα Σταθερά + 40' Κινητά = 22 ευρώ / μήνα + 20 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. Η δε Forthnet προσφέρει 24Mbps - χωρίς χρόνο ομιλίας ( πράγμα που δε με ενδιαφέρει ) = 17 ευρώ / μήνα + 69,90 ευρώ τέλη ενεργοποίησης. Θα ήθελα λοιπόν την άποψη σας. Τι θα προτιμούσατε; Τι εμπειρίες έχετε από τις 2 εταιρείες; Τι θα με συμβουλεύατε; Cyta ή Forthnet ;
  13. Sanchez

    Cloud Email Client

    Παίδες προέκυψε ένα πρόβλημα. Έβαλα 4 φίλτρα για να πηγαίνουν σε συγκεκριμένη ετικέτα και από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν δέχομαι κανένα email σε αυτό το λογαριασμό. Στις "ρυθμίσεις" έχω το εξής μήνυμα: Πρόβλημα στη σύνδεση. Ο διακομιστής επέστρεψε σφάλμα "Connection timed out: There may be a problem with the settings you added. Ple..." Τι πρέπει να κάνω τώρα; Διέγραψα όλα τα φίλτρα αλλά και πάλι τίποτα!
  14. Sanchez

    Cloud Email Client

    Δυστυχώς υποστηρίζει μόνο POP3 οπότε υπάρχει θέμα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξω στο Gmail για όλους τους λογαριασμούς. Θα αρχίσω να ψάχνω την εφαρμογή με τα φίλτρα. Thanx Again!
  15. Sanchez

    Cloud Email Client

    Μπορείς να μου δώσεις λίγες πληροφορίες παραπάνω για τα φίλτρα και πως τα ενεργοποιώ επειδή με ενδιαφέρει πολύ κάτι τέτοιο. Ή αν υπάρχει κάποιο σχετικό link,video ;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.