Jump to content

spH3RiCal

Premium Members
  • Posts

    1.723
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

spH3RiCal's Achievements

  1. spH3RiCal

    Cities: Skylines II

    Multicore υποστηριξη θα εχει αραγε?
  2. spH3RiCal

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Αυτήν εδω - Baklava Cheesecake - Cheesecake Baklava Recipe WWW.TASHASARTISANFOODS.COM Baklava cheesecake is a decadent yet easy dessert recipe. It’s a showstopper that's perfect for the upcoming festive season! Αν δε σου αρεσει το γιαουρτι μεσα στο cheesecake, αντικαθιστας με τυρι κρεμα.
  3. spH3RiCal

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Pastel de choclo?
  4. spH3RiCal

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Baklava Cheesecake
  5. spH3RiCal

    7600K+w/c, Asus z270, Ripjaws 16GB, EVGA GTX980 SC

    Update: i5-7600K + Watercooling Kuhler 620 - 130e 2x8GB Gskill Ripjaws 3200MHz - 40ε EVGA GTX980 SC - 200ε
  6. Πωλούνται τα παρακάτω: i5-7600K Watercooling Kuhler 620 Asus Strix Z270F 2x8GB Gskill Ripjaws 3200MHz - στα 250ε EVGA GTX980 SC - στα 250ε Ολα μαζί στα 450. Mining - o/c δεν έχω κάνει σε κανένα part. Το σετ cpu + w/c + mobo δε σπαει. Αθήνα, συναλλαγή χέρι-χέρι στο χώρο μου (Κέντρο). Thnx
  7. spH3RiCal

    Προβλημα με εκτυπωση office 2019

    Σαφης βελτιωση με την αλλαγη driver. Παρολαυτα υπαρχουν ακομα γκρι dots τα οποια απο οτι καταλαβαινω ειναι λογω χαμηλης ποιοτητας της εικονας και θα ημουν οκ με αυτο αν δεν ειχα εκτυπωσεις 2 εβδομαδων των ιδιων αρχειων χωρις αυτα. Δε ξερω αν ισχυει αυτο που θα πω, αλλα μου φαινεται οτι με καποιο τροπο αυξηθηκε η πιστοτητα (ποιοτητα?) στην εκτυπωση με αποτελεσμα λογω χαμηλης ποιοτητας εικονων να βγαινουν χειροτερα απο πριν.
  8. spH3RiCal

    Προβλημα με εκτυπωση office 2019

    Θα κανω τις δοκιμες με τους drivers σημερα. @slalom νομιζω με μπερδευεις Αν δεις την εκτυπωση τα μερη που δειχνεις λευκα ειναι αυτα που βγαινουν γκρι και τα light gray βγαινουν λευκα.
  9. spH3RiCal

    Προβλημα με εκτυπωση office 2019

    Update, απο το φωτοτυπικο βγαινουν ολα κανονικα. Ασπρομαυρα (δεν ειναι εγχρωμο) αλλα κανονικα. Αρα εχουμε και λεμε: Ο εκτυπωτης βγαζει προβλημα σε αρχεια office, σε αρχεια office που εχουν γινει pdf, σε αρχεια office που εχουν γινει rtf και σε αρχεια rtf που εχουν γινει pdf (ολες οι μετατροπες εχουν γινει μεσω office). Το προβλημα υπαρχει και σε black and white print. Οι εικονες τυπωνονται κανονικα απο μονες τους (jpg) καθως και απο αρχειο rtf. Ολα τα παραπανω τυπωνονται κανονικα απο το φωτοτυπικο το οποιο ειναι συνδεδεμενο στον ιδιο υπολογιστη με τον εκτυπωτη. Πραγματικα δε μπορω να καταλαβω τι διαολο συμβαινει. Αν δεν ηταν στην δουλεια δε θα με ενοιαζε ιδιαιτερα, αλλα τωρα μας δημιουργει προβλήματα.
  10. spH3RiCal

    Προβλημα με εκτυπωση office 2019

    Μόλις ανακαλυψα οτι αρχεία doc που τυπώθηκαν εκατοντάδες φορές την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς πρόβλημα τωρα παρουσιάζουν αυτο το γκρι background στην εκτύπωσή τους. Επισης δοκιμασα να κανω c/p το περιεχομενο ενος doc σε rtf και εκτυπωση του τελευταιου χωρις αποτελεσμα.
  11. spH3RiCal

    Προβλημα με εκτυπωση office 2019

    Στέλνω την εικόνα, μια τυχαια που εφτιαξα στο paint ειναι, το προβλημα υπαρχει με ολες. Αν το background δεν ειναι λευκο, δε θα εβγαζαν προβλημα και οι εκτυπωσεις απο rtf και jpg?
  12. spH3RiCal

    Προβλημα με εκτυπωση office 2019

    Το εκανα pdf το ιδιο γινεται. Η εικονα εχει λευκο background. Ανεβαζω και ένα screenshot απο το word και μια φωτογραφια απο την εκτυπωση
  13. spH3RiCal

    Προβλημα με εκτυπωση office 2019

    @GeorgeVasil εννοεις να το μετατρεψω σε pdf και να το τυπωσω? (θα το δοκιμασω αυριο) @karmen1983 πως το βλεπω αυτο?
  14. Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω ένα προβλημα με την εκτυπωση εικονων σε αρχεια word και excel 2019 στα οποια ενώ το background της εικονας ειναι λευκο στην εκτυπωση βγαινει γκρι. Εκανα μια δοκιμη με τελειως λευκη εικονα και βγαινει οκ. Οι ιδιες εικονες αν εκτυπωθουν απο το image viewer των windows (10) βγαινουν οκ. Επίσης κανονικα βγαινουν και απο rtf αρχεια. Η μετατροπη ενος doc που περιεχει εικονα σε rtf και εκτυπωση του, βγαζει το ιδιο προβλημα. Απο οτι μπορω να καταλαβω το θεμα ειναι στον τυπο αρχειου του office. Any ideas? Thnx
  15. Καλησπέρα, Εχω ενα θεμα με τα 5.1 ηχεια μου καθως δε δουλευει το μπροστα αριστερα. Δεν ακουγεται τιποτα στο τεστ των windows ουτε απο το προγραμμα της καρτας ηχου (και προφανως σε ταινιες μουσικη κτλ). Το ηχειο σαν ηχειο δουλευει κανονικα αν το αλλαξω θεση. Επειδη εχω και δευτερο σετ με τα ιδια 5.1 δοκιμασα να τα βαλω και εχω το ιδιο ακριβως θεμα. Εχω κανει λαθος σε καποια ρυθμιση η ειμαι το γκαντεμης που εχει χαλασει η ιδια θυρα και στα δυο σετ? Αν ηταν θεμα καλωδιου - εχω βαλει προεκτασεις στα 3.5 jacks - δε θα ειχε θεμα και το δεξια?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.